Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arnika, mam zakaz wyjazdów.

Wszyscy powyjeżdżali, muszę chałupy pilnować i kwiatki podlewać.

Narobiłaś mi takiego smaka, że aż mnie w dołku ściska.

Zaraz zrobię tosta ze zwykłym żółtym serem i żurawiną, bo nie wytrzymam.

No i pozostaje dla Dochtora kieckę nabyć, a jak już, to niech stracę - będzie rozkloszowana!

Mozna będzie odebrać jadąc A4 i pod samiuśką granicą nieco zbaczając. :D

Braza - TY MASZ JAKĄŚ KIECKĘ??? :o

Jestem tylko trochę mniej pokropkowana...

Tolu - no i teraz to ja cierpię przez Was obie!

Siostro, basen!

....

Brazunia a szeroka, dołem znaczy...bo dochtór rozkloszowane lubihttp://www.kochamnarty.pl/public/style_emoticons/default/russian.gif

A juści, rozkloszowana! Myslę, że wyjątkowo w Dochtora stylu

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTxRQ5jvVNYHnhErcbqc0TrrRLQv8b7pMuhXC7XhzwEySEg7hUwTQ

Hej Depeszko :D Ciesze sie, ze globus odpuscil, malowanie w toku i wiosna tuz, tuz :-) Piekny czas nam nastal prawda? :yes: Cudny jest ten 2013 a jesli zgodnie z przewidywaniami poczciwego Groundhog'a przyniesie wczesna wiosne, to juz w ogole cud, miod i orzeszki :-) No nic, lece dalej bo czasu malo :-) A od tego latania chudne na potege, az garderobe chyba przyjdzie wymieniac :lol2: Bedzie znaczacy powod, aby w koncu po sklepach zaszalec, a nie tylko z dziobem w pracy i ksiazkach siedziec :bash::D:D:D

Buziaki zostawiam i znikam :cool:

Dochtór, my Cię tak kochamy, takie ciuszki dla Ciebie mamy, a Ty tak na nas??? :o

Takie cudeńko dla Ciebie mam:

http://imworld.aufeminin.com/dossiers/D20110316/Sukienki-na-lato-Monsoon-4-092519_L.jpg

Ambercia - Ty dbaj o siebie, odżywiaj się, bo jak Ty schudłaś z Twojego rozmiaru 36 to ja się zaczynam bać o Ciebie... :(

Super, że masz tyle zajęć, że wyjdziesz trochę w teren, ale plis, dbaj o siebie, nie możesz być za chuda, bo to niezdrowo!!!

I słońce już nam szlag trafił, cholera.

A miałam nadzieję, że do obiadu jeszcze chociaż poświeci.

I nici z plażowania!

Dobrze, że przynajmniej nie podkusiło mnie jeszcze osłon z roślin pościągać, to w razie mrozu dadzą radę.

Tulipany nasze ani myślą się pokazać, najmarniejszego czubeczka tulipanowego nie widać jeszcze! :o

Chyba wiedzą, że jeszcze mróz będzie.

Ty lepiej okryj te krokusy jak przyjdą mrozy, coby ich szlag nie trafił.

Jamlesik - takich dziewczyn to Sołtys Z PEWNOŚCIĄ by nie wieszał, choćby nie wiem jaka gardina na nich. :lol2:

Mam nieodparte wrażenie, że jakoś inaczej by ich użył... :rolleyes: