TAR 08.03.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 taaaaaaaaaaa teraz też jest fajnie w Dzień Kobiet jak się po drodze o Arniczkową kawkę zahaczy:rotfl: małż teraz z dzieciem na capoeire jechać musi:rotfl: i Ty ostatecznie u Wioli skonczylas??? wstreciuchy jedne imprezują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.03.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 no i jeszcze mnie upiła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 podlce z was:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.03.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Spadło ze 20 cm tego białego g...a:bash:I pada dalejDlaczego u mnie?Dlaczego nie uszczęśliwiło DPSI?Za jakie grzechy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 ja bym wolala jakby trochę sniegu spadlo przed tymi zapowiadanymi za tydzień mrozami, nie musiałabym cebulek okrywac, a tak bede latac z wloknina, u nas nie pada tylko pizdziawka mrozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.03.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Spadło ze 20 cm tego białego g...a:bash: I pada dalej Dlaczego u mnie? Dlaczego nie uszczęśliwiło DPSI? Za jakie grzechy.... Nie tylko U Ciebie... u mnie jest ok 25-30 i pada dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Neta mi szlag trafił, pewnie dopiero w przyszłym tygodniu się pokażę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 U DPSi tyle śniegu, że zasypało neta - pewnie kobitka szczęśliwa jakby jej kto w kieszeń napluł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 09.03.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 A jaki duży DPSi net ? Jak tak zasypało to se sama z łopatą nie poradzi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 09.03.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ale ładna biała dupa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.03.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ale ładna biała dupa:D ... bo na białej, mniej zmarszczek widać ... jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.03.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Neta mi szlag trafił, pewnie dopiero w przyszłym tygodniu się pokażę! whoops Bardzo wspolczuwam, bo brak foruma to pikus przy braku kontaktu z Synkami rozsianymi po swiecie Gospodyni, trzymam mocno kciuki aby lacznosc wrocila a nawet byla lepsza niz do tej pory U nas snieg po kostki a mnie wciaz wiosna w glowie siedzi. Rzezuche regularnie wysiewam a i hiacynty w calym domu sie panosza. Az dziw, ze to wszystko nie zmarnialo podczas naszych niebytnosci Chef, slyszalam ze z sinkhole'ami walczycie I pomyslec, ze do tej pory myslalam, ze na jedyne niebezpieczenstwo stosujecie state's snake- hunting competition. Polska to cholernie dziki kraj, ale z dziurami w ziemi i pytonami to juz calkiem bylby nie do wytrzymania Z drugiej strony wolalabym byc doswiadczona sequester'em niz tym co nam tutaj zapodaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 No wlasnie mialm poinformowac o odcieciu Depsi od internetowego zrodla ale Ona byla szybsza! Mam biale dzowno na podworku i z tego powodu pakudny humor!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Też mam... paskudny humor... ale nie wiedziałam, że to przez to dżówno... myślałam, że to dlatego, że się z chłopem pożarłam:rolleyes: może masz i rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.03.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 ... Chef, slyszalam ze z sinkhole'ami walczycie I pomyslec, ze do tej pory myslalam, ze na jedyne niebezpieczenstwo stosujecie state's snake- hunting competition. Polska to cholernie dziki kraj, ale z dziurami w ziemi i pytonami to juz calkiem bylby nie do wytrzymania Z drugiej strony wolalabym byc doswiadczona sequester'em niz tym co nam tutaj zapodaja Pytony nam tutaj z innego podwórka dostarczyli (Am Płd) ... Dziury (czasmi większe lubo też mniejsze) także w Texas, Georgia i obie Carolina's ... sequester ... hmmmmm ... President był uprzejmy nam zafundować poprzez rozbuchaną administrację (to jego walka z bezrobociem) i ... rozbudowane ponad miarę systemy socjalne dla nierobów ... nie narzekam jednak giełda poszła nieco w górę (więc i mój 401k) ... no i pogody nikt nawet obecna "Administracja" mnie nie odbierze ... jaki tam "dziki" ... nowoczesność wkracza przeca ... dopiero co oglądałem "człowieka z tabletem" ps - neta Anetce pewnie Jej ukochany śnieg zasypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.03.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 President był uprzejmy nam zafundować poprzez rozbuchaną administrację (to jego walka z bezrobociem) i ... rozbudowane ponad miarę systemy socjalne dla nierobów nie wiem czy tych w Polandzie przebije. W 1990 mielismy 159 tys urzedasow. Natomiast dane za 2011r mowia juz o liczbie pol miliona To tak w ramach zapowiadanych przez PO dzialan odchudzajaych budzet Generalnie jestesmy liderem w kosztach sciagania podatkow ... Niby wygrana w zawodach, ale jakos cieszyc sie trudno Ostatnio na pewnym spotkaniu wazny wysoko umocowany urzednik z rozbrajajaca szczerosci wyznal, ze nie ma takich publicznych pieniedzy ktorych nie bylby w stanie wydac Padlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Ja tam tez wydam każde pieniądze, czy to publiczne czy prywatne, co za różnica ... Nie wiem, czym się chłopina chwali .... Mam tak z 15 cm białego g... na podwórku i nadal leci ... szlag by trafił, dobrze, że tulipanów nie odkrywałam!! Dochtór, nigdy przeciwko Tobie nie byłam, nie wierzę, że lubisz koronki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.03.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 no nie, wolę proste kiece:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 nawet jak z koronki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Nieeeee, koronki nie wchodzą w rachubę, Dochtór to porządny facet!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts