Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Neta mi szlag trafił, pewnie dopiero w przyszłym tygodniu się pokażę!

whoops :( Bardzo wspolczuwam, bo brak foruma to pikus przy braku kontaktu z Synkami rozsianymi po swiecie :( Gospodyni, trzymam mocno kciuki aby lacznosc wrocila a nawet byla lepsza niz do tej pory :-)

U nas snieg po kostki a mnie wciaz wiosna w glowie siedzi. Rzezuche regularnie wysiewam ;) a i hiacynty w calym domu sie panosza. Az dziw, ze to wszystko nie zmarnialo podczas naszych niebytnosci :(

Chef, slyszalam ze z sinkhole'ami walczycie :( I pomyslec, ze do tej pory myslalam, ze na jedyne niebezpieczenstwo stosujecie state's snake- hunting competition. Polska to cholernie dziki kraj, ale z dziurami w ziemi i pytonami to juz calkiem bylby nie do wytrzymania :sick: Z drugiej strony wolalabym byc doswiadczona sequester'em niz tym co nam tutaj zapodaja :bash:

...

Chef, slyszalam ze z sinkhole'ami walczycie :( I pomyslec, ze do tej pory myslalam, ze na jedyne niebezpieczenstwo stosujecie state's snake- hunting competition. Polska to cholernie dziki kraj, ale z dziurami w ziemi i pytonami to juz calkiem bylby nie do wytrzymania :sick: Z drugiej strony wolalabym byc doswiadczona sequester'em niz tym co nam tutaj zapodaja :bash:

Pytony nam tutaj z innego podwórka dostarczyli (Am Płd) :) ... Dziury (czasmi większe lubo też mniejsze) także w Texas, Georgia i obie Carolina's :)

... sequester ... hmmmmm ... President był uprzejmy nam zafundować poprzez rozbuchaną administrację (to jego walka z bezrobociem) :) i ... rozbudowane ponad miarę systemy socjalne dla nierobów :mad:

... nie narzekam jednak :) giełda poszła nieco w górę (więc i mój 401k) :) ... no i pogody nikt nawet obecna "Administracja" mnie nie odbierze :)

... jaki tam "dziki" :) ... nowoczesność wkracza przeca :) ... dopiero co oglądałem "człowieka z tabletem" :lol: ;)

ps - neta Anetce pewnie Jej ukochany śnieg zasypał :)

President był uprzejmy nam zafundować poprzez rozbuchaną administrację (to jego walka z bezrobociem) :) i ... rozbudowane ponad miarę systemy socjalne dla nierobów :mad:

nie wiem czy tych w Polandzie przebije. W 1990 mielismy 159 tys urzedasow. Natomiast dane za 2011r mowia juz o liczbie pol miliona :bash: To tak w ramach zapowiadanych przez PO dzialan odchudzajaych budzet :jawdrop: Generalnie jestesmy liderem w kosztach sciagania podatkow ... Niby wygrana w zawodach, ale jakos cieszyc sie trudno :bash:

Ostatnio na pewnym spotkaniu wazny wysoko umocowany urzednik ;) z rozbrajajaca szczerosci wyznal, ze nie ma takich publicznych pieniedzy ktorych nie bylby w stanie wydac :eek: Padlam :sick:

Ja tam tez wydam każde pieniądze, czy to publiczne czy prywatne, co za różnica ...;):) Nie wiem, czym się chłopina chwali ....

Mam tak z 15 cm białego g... na podwórku i nadal leci ... szlag by trafił, dobrze, że tulipanów nie odkrywałam!!

Dochtór, nigdy przeciwko Tobie nie byłam, nie wierzę, że lubisz koronki!!!!