AmberWind 12.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Gospodyni, widze, ze sprzetowo wciaz kulejesz A szkoda Tyyyle ciekawych rzeczy dookola I wcale nie mam na mysli zasp sniegu, bo kazdy widzi jak jest Pozostaje sauna i zaklinanie pogody Jak bedziesz on-line skrobnij czy mialas blizszy kontakt z chia seeds? Hodujesz? A wracajac do rodzimych tematow obrabiamy ostatnio kasze jaglana Na sniadanie ... zamiast owsa. Mamy wiec jaglana z jablkami, bananami, orzechami i migdalami albo czarna czekolada Przyznam, ze niezla jest, rozgrzewajaca i bardzo syta, chciaz dlugo trwalo zanim sie do tej kaszy przekonalam Moze wyprobujesz, bo chyba warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Zaglądam zza winkla, czy Gospodyni jeszcze nie ma .... Jeśli router do wymiany był, to sobie Dzioucha poczeka, bo "pomarańczowi" się nie spieszą a zamiennego sprzętu nie dają, przynajmniej ja mam takie doświadczenia. Dochtór, zawsze musi na nasze:) P.S. A co mi tam, zanim Gospodyni wróci to se przynajmniej pogadam: Depsia, tak Ci się tego śniegu chciało???? No to qurna masz:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Cze Ambercia Jaglaną ja już od kilku miesięcy dla siebie robię, ale chłopaki nie chcą.. Kasza jaglana przyjmuje wszelkie smaki , jest neutralna, i powiem, że w sumie mnie najbardziej z owocami suszonymi i łyżeczką miodu smakuje... I jest to jedyna zasadowa kasza, która pozytywnie wpływa na nasze zdrowie, nie ma glutenu.. i tak w skrócie mniej będziemy nosem pociągać i mokry kaszel mieć... Czyli należało by zamienić kaszą jęczmienną na jaglaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.03.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ja Depsi pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.03.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Zaglądam zza winkla, czy Gospodyni jeszcze nie ma .... Jeśli router do wymiany był, to sobie Dzioucha poczeka, bo "pomarańczowi" się nie spieszą a zamiennego sprzętu nie dają, przynajmniej ja mam takie doświadczenia. Dochtór, zawsze musi na nasze:) P.S. A co mi tam, zanim Gospodyni wróci to se przynajmniej pogadam: Depsia, tak Ci się tego śniegu chciało???? No to qurna masz:mad: Uważaj!!! Już Cię namierzyła:rolleyes: http://traveladvisor.pl/wp-content/uploads/2011/06/czarownice.jpg Ja Depsi pomacham Tak bezpieczniej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 No tak!!! Was tylko na chwilę samych zostawić, a już białe dupy i śniegu po pas!!! Ruter wczoraj innej firmy przyjechał, dokupilim sobie neta innego, za tańszą kasę i z dużym limitem. Pomarańczowy pojechał do wymiany, prędko nie wróci. W kwestii śniegu - ja nadal lubię śnieg, nawet bardzo. ALE ZIMĄ!!! :mad: Teraz jest marzec i ja sobie nie życzę zimy w marcu!!!! Życzę sobie wiosny!!! W ramach protestu nie poszłam odśnieżać chodnika, a za oknem u nas zima pełną gębą, bez krztyny przyzwoitości! Pozostaje kaszę jaglaną jeść, której od dawna wielką zwolenniczką jestem, zwłaszcza przy wszelakich przeziębieniach i grypach, bo odkwasza organizm, czego wirusy bardzo nie lubią. I to prawda, co Arni pisze, jest bez smaku, więc można ją przyrządzić na każdy sposób, przyjmie każdy smak, który się lubi. Dziękuję wszystkim bardzo za obecność w skromnych progach i utrzymywanie wewątka jakoś na wierzchu, bo po tylu dniach to już bym chyba nie odkopała... Nadrobić zaległości u wszystkich nawet nie próbuję, ale najbardziej na świecie cieszę się, że odzyskałam łączność i że mogę zaszaleć, limit mam nie 2 a 22 GB. Wczoraj wianek wielkanocny popełniłam, na przekór szaro-białej zimie wielkanoc będzie cukierkoworóżowa, zielona, niebieska, żółta. Wianek jest słodko różowy i żadna krytyka mnie nie interesuje. I nawet zasłonki wielkanocne w kuchni już powiesiłam, w ramach prywatnej kampanii wyganiania zimy na biegun. Ma być zielono, żółto i różowo! I dlaczego mnie do cholery tak boli nos pod okularami??? Lecę do Was... http://image.spreadshirt.net/image-server/v1/designs/15210227,width=190,height=190/Czarownica-na-miotle.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 http://beznazwy.net/wp-content/uploads/2011/03/wiosna.jpg (z sieci) Niedawno wiosna coś szepnęła, ale już nikt nie pamiętał co to było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.03.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ja dostałam od pomarańczowych (bo wymówiłam im już umowę) propozycję 12+5 =17GB za .. uwaga 17 zł brutto już..Miałam dotychczas 24GB za 100zł brutto z czego zużywałam od 5 do 10,8 GB więc te 17GB jest wystarczające...Czyli dało się i obniżyć abonament ... A z jakiej firmy dostałaś te 22 i za ile i jaki zasięg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ja orangom już wymówiłam jedną umowę, net na modemie czyli komórkowy, do zakończenia tej drugiej ruterowej został jeszcze rok, czekam z utęsknieniem. A nowy net to z nordisk, ruter + 22 GB za 80 zł. Do tej pory te pomarańczowe złodzieje chciały ode mnie 80 zł za 5 GB! Podziękowałam ozięble. Pogadamy za rok, zobczymy co zaoferują. Na razie szczęśliwam, że w ogóle odzyskałam łączność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 w ramach prywatnej kampanii wyganiania zimy na biegun. Depesia, błagam, nie wyganiaj jej na mój biegun, bo wygląda na to, że tak właśnie jest Przecież mnie lubisz...trochę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.03.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Planety niebieskie będą się stawiać ludziom; słońce przestanie tak ciepło świecić, zima zimy sięgać będzie a ludzie w kożuchach rżnąć będą zboże. Drzewa i rośliny żywiące przed czasem pomarzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Mirek, na miłość boską, wieszczyć zacząłeś jak Włodek? Ja Cię proszę, Ty nie klonuj się we Włodka, zobacz, fajnego papieża mamy, odpust zupełny zrobił, dla tych przy radiu i tv też - lubię go! Wymodli nam może co lepszego. Tolunia, na Twój to na pewno nie, kochana, gdzież ja bym Ci mogła zimę naganiać, kochana! Na ten północny, całkiem północny najlepiej niech ta zima sobie idzie, a kysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 teraz to a kysz, na miotle lata i propaguje pogańskie obrządkia tu papę wybrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 teraz to a kysz, na miotle lata i propaguje pogańskie obrządkia tu papę wybrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nooo Papież na postępowego się zapowiada.. , że przez TV i radio odpust dał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.03.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Planety niebieskie będą się stawiać ludziom; słońce przestanie tak ciepło świecić, zima zimy sięgać będzie a ludzie w kożuchach rżnąć będą zboże. Drzewa i rośliny żywiące przed czasem pomarzną. A kysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 a w haszplu dzisioj padnoł windows a do tego nagrywarka nie czyto płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.03.2013 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 (...)fajnego papieża mamy, odpust zupełny zrobił, dla tych przy radiu i tv też - lubię go! (...) niech ta zima sobie idzie, a kysz! Nie wiem, czy on jednak zbyt postępowy nie jest... Jak to tak? Bez pokuty, bez żalu za grzechy? Zakrzyknęłaś tylko "zimo a kysz!" i już masz mieć odpuszczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.03.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 a w haszplu dzisioj padnoł windows a do tego nagrywarka nie czyto płyt Jamlesik - no nie ma wyjścia, lapka nabyć trzeba... Haszpla na hasiok wyciep. Nie wiem, czy on jednak zbyt postępowy nie jest... Jak to tak? Bez pokuty, bez żalu za grzechy? Zakrzyknęłaś tylko "zimo a kysz!" i już masz mieć odpuszczone? No cóż - dobro nagradzane bywa! Prawda, Dochtór? święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts