Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jamlesik - no nie ma wyjścia, lapka nabyć trzeba... Haszpla na hasiok wyciep. :yes:

SKĄD ZNASZ ŚLĄSKI???

przecie ty z innej strony mieszkach?

A może to nie śląski? Co to hasiok?

Sporo z niemieckiego rozumiem, u nas Niemce po sąsiedzku. ;)

No i mam pora znajomych Ślązaków, to czasem niekiery godo cosik...

A co mi tam -15, odpust dostałam zupełny! :p

Z tej radości słonecznej Sołtys dzisiaj wóz zaprzągł do traktora i drewno do chałupy zwozi, co to je ściął zimą.

Trawy cytrynowe, surfinie i petunie rosną, nie jest więc tak źle!

No i w ogóle, jak świeci słońce, to wszystko jakoś łatwiej.

Dochtór, no przecie wyłącznie Twoje własne słowo przytoczyłam! :p

Firma od nowego neta jak serwis autoryzowany, dzisiaj telefon dostałam z grzecznym zapytaniem jak chodzi i czy wszystko w porządku i czy kłopotów nie ma... :o

Czyli jednak można!

Wy poważnie mówicie o tym odpuście papieskim przez tv i radio???? A jeśli nie słuchałam to też się załapię mimo wszystko .... Nie żebym jaka grzesznica była, ale zawszeć to fajnie wiedzieć, że się ma znowu konto czyste ...

Depsia, ja od pomarańczowych mam 31 GB za 80 zł. ale podeslij mi proszę linka do tego Twojego dostawcy ... nordisk .,.. dobrze zapamiętałam??

No nordisk, ale lepsze warunki od firmy macierzystej są TUTAJ i właśnie z nimi rozmawiałam.

Bardzo szybko, sprawnie, kurierem, bez problemów.

Na razie dopiero trzeci dzień, ale instalacja modemu dziecinnie prosta i póki co jakoś to wszystko chodzi.

Prędkość nie powala, ale do tego to ja już przywykłam.

No to ja ma ten sam ruter w technologii CDMA MV401R.. podobno 411 jest lepszy.. obydwa są stare.. chodzą jako radiowe, u mnie ten sam net z modemu za nic nie pójdzie (takiego jak gwizdek) z radiówki jeszcze jako tako.. ale mnie i tak szarpie nerwa...

Natomiast ja mam i miałam od pomarańczowych i się wkurzałam, bo miałam transferu na 24 GB a zużywałam zależy od tego jak podpięli się chłopcy.. od chyba 5 do 10,8GB miesięcznie tak od sierpnia.. Więc teraz jak zaproponowali mi 12 GB + 5GB =17GB za jedynie 17zł miesięcznie.. to mogę z nimi podpisać umowę..

Dało się obniżyć koszty.. dało.. a płaciłam co miesiąc 100zł za abonament z którego nie mogłam korzystać wcale a wcale...

Nie przyglądałam się nawet, jaki ten ruter, ważne, że chodzi i że jest, choć dość powolny. ;)

Dochtór, a to T to co - Toshiba? :o

Podlinkuj coś czy jak...?

Dzisiaj mamy cieplej niż wczoraj, tylko -10*C. :lol2:

Zaś się okopię i będę haftować, a powinnam już siać groch! :(

No i super, wazne, że śmiga i że miło! :D

O matko, jaka ta pogoda...

Okopałam sie w sypialni i haftowałam...

Ja chcę już do ogrodu, pora groch siać, cebulę, pietruszkę!!! :mad: