Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie na WiFi dodatkowo 2 odbiorniki działają: mój telefon i Młodej netbook. Poza tym stacjonarny na stałe podłączony. Problemów z połaczeniem nie mam z żadnego odbiornika, nawet w telefonie dobrze działa (i na tarasie odbiera)!! Nam te 31GB przydają się całkowicie!

Matko, jak ja zazdroszczę bezlimitowego i stacjonarnego łącza!!!!!!

Ten za 17zł i 17GB to jest i GSM i CDMA.. zależy do jakiego odbiornika kartę założę... A, że u nas nie odbiera w GSM.. to niestety.. muszę radiowo odbierać...

O wiele lepiej bu biegał w GSM i w 3G niż na radiówce.. ale jak się nie ma co się chce i lubi..

I chyba nigdy nie będę mogła mieć stałego łącza... :(

:rolleyes: przebywam w Escali.....i nie wiem kiedy wrócę :rolleyes:.........no dołączyłam do 298 tys kobiet-marzycielek....wpadłam w namiętny związek z rekinem biznesu z sadystycznymi skłonnościami .:lol2:....dlaczego? myślę, że większość kobietek pochłaniających tę lekturę z wypiekami na twarzy, chciałaby się znaleźć na miejscu Any .....ja też , ja też :lol2:...... w drugim tomie trylogii już płakałam rzewnymi łzamy, jak zaginął CharliTango z Christianem na pokładzie :cry:......i znalazłam się w pułapce :jawdrop: nie mogę wydostać z Czerwonego Pokoju Zabaw :eek:

Gagata :rolleyes: nie czytaj tej trylogii o 50 odcieniach Christiana Greya , bo zaczniesz rozmyślać po nocach, czemu ten facet śpiący w Twoim łóżku ciągle jest taki zmęczony :rotfl:

Edytowane przez relek

ło matko, relek, jeżeli już bym o czymś miała marzyć, to o BYCIU rekinem biznesu, sadystyczne skłonności mi nie przeszkadzają. Ale związek???? A po kiego mi taki związek???

jak dojdziesz do mojego wieku :D .......:lol2: to życzę Ci rekina w łóżku ,bankiera w szafie a sadysty na plakacie .......a ja dalej będę marzyć nad moją rzeczką o złotej rybce ,co by w totka dała wygraną :bash: wtedy nie musiałabym opuszczać łóżka :rotfl:

... muszę Ciemięzycielki spytać, czy kciała by rekina i plakat z sadystą :) ... wszak niechybnie w odpowiednim (chyba) wieku to już my som :)

... a w łóżku nudno ... jarać nie można i napić się trudno :(

no właśnie :bash: .....facet niechybnie w odpowiednim wieku w łóżku jarać i napić sie ino chce?......:rolleyes:

u mnie jest już po 23-ciej :rolleyes:

... no jarać i napić się to raczej na tarasie ... nawet po słońca zachodzie (jak teraz) ... ósma dochodzi :)

... a łóżko do spania przeca :) ;)

no jak sie facet na jara i napije na tarasie ....to łóżko jest do spania ino :rolleyes:;)

chociaż u Was to jak sie do łóżka kładą :jawdrop:to w dziurze lądują :wiggle:

to Ty siedź lepiej na tym tarasie :rolleyes:

... no to już zależy od "dziury" :lol: ;)

... a posiedzę jeszczyk kwilkę ... zimno jeszcze nie jest :)

No już trochę żyję... różne synonimy słyszałem... ale lej krasowy:rolleyes:... eeeee....

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nasze wifi póki co radzi sobie jakoś. :D

Dwa laptopy, mój i Sołtysowy, i do tego czasem na chwilę mój telefon.

Wyłączam, bo po co ma mi aktualizować się co chwilę i limit podżerać.

Mamy piękne słońce, ale śnieg baaaardzo powoli topnieje, jeszcze wszędzie biało jest! :o

[ATTACH=CONFIG]177118[/ATTACH]

Zdjęcie z 16 marca 2012. Juz sprawdzałąm, czy coś wykiełkowało na polu!!!

A teraz... :cry:

Relek - przeczytałam, niestety.

Ale tom 2 i 3 to już po kilka kartek musialam przerzucać - ileż można?????????

I ciągle to samo....

To jednak jest nudne.

Gdyby z tej trylogii wycisnąć I tom - myśle, że byłoby w sam razik.

..A skąd wiesz, że facet spiący obok mnie jest ciągle zmęczony.....??:jawdrop: