Arctica 16.03.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ja płacę 75 zeta i limitu nie mam:cool: tylko młody czasami narzeka, że z gry online go wyrzuca... jak ja film jakiś oglądam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Kochana, jak masz dużo szczęścia i stałe łącze, to pogratulować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 U mnie na WiFi dodatkowo 2 odbiorniki działają: mój telefon i Młodej netbook. Poza tym stacjonarny na stałe podłączony. Problemów z połaczeniem nie mam z żadnego odbiornika, nawet w telefonie dobrze działa (i na tarasie odbiera)!! Nam te 31GB przydają się całkowicie! Matko, jak ja zazdroszczę bezlimitowego i stacjonarnego łącza!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ten za 17zł i 17GB to jest i GSM i CDMA.. zależy do jakiego odbiornika kartę założę... A, że u nas nie odbiera w GSM.. to niestety.. muszę radiowo odbierać... O wiele lepiej bu biegał w GSM i w 3G niż na radiówce.. ale jak się nie ma co się chce i lubi.. I chyba nigdy nie będę mogła mieć stałego łącza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.03.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) przebywam w Escali.....i nie wiem kiedy wrócę .........no dołączyłam do 298 tys kobiet-marzycielek....wpadłam w namiętny związek z rekinem biznesu z sadystycznymi skłonnościami .....dlaczego? myślę, że większość kobietek pochłaniających tę lekturę z wypiekami na twarzy, chciałaby się znaleźć na miejscu Any .....ja też , ja też ...... w drugim tomie trylogii już płakałam rzewnymi łzamy, jak zaginął CharliTango z Christianem na pokładzie ......i znalazłam się w pułapce nie mogę wydostać z Czerwonego Pokoju Zabaw Gagata nie czytaj tej trylogii o 50 odcieniach Christiana Greya , bo zaczniesz rozmyślać po nocach, czemu ten facet śpiący w Twoim łóżku ciągle jest taki zmęczony Edytowane 16 Marca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.03.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 ło matko, relek, jeżeli już bym o czymś miała marzyć, to o BYCIU rekinem biznesu, sadystyczne skłonności mi nie przeszkadzają. Ale związek???? A po kiego mi taki związek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.03.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 jak dojdziesz do mojego wieku ....... to życzę Ci rekina w łóżku ,bankiera w szafie a sadysty na plakacie .......a ja dalej będę marzyć nad moją rzeczką o złotej rybce ,co by w totka dała wygraną wtedy nie musiałabym opuszczać łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.03.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 jak dojdziesz do mojego wieku ....... to życzę Ci rekina w łóżku ,bankiera w szafie a sadysty na plakacie .......a ja dalej będę marzyć nad moją rzeczką o złotej rybce ,co by w totka dała wygraną wtedy nie musiałabym opuszczać łóżka ... muszę Ciemięzycielki spytać, czy kciała by rekina i plakat z sadystą ... wszak niechybnie w odpowiednim (chyba) wieku to już my som ... a w łóżku nudno ... jarać nie można i napić się trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.03.2013 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 no właśnie .....facet niechybnie w odpowiednim wieku w łóżku jarać i napić sie ino chce?...... u mnie jest już po 23-ciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.03.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 no właśnie .....facet niechybnie w odpowiednim wieku w łóżku jarać i napić sie ino chce?...... u mnie jest już po 23-ciej ... no jarać i napić się to raczej na tarasie ... nawet po słońca zachodzie (jak teraz) ... ósma dochodzi ... a łóżko do spania przeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.03.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) no jak sie facet na jara i napije na tarasie ....to łóżko jest do spania ino chociaż u Was to jak sie do łóżka kładą :jawdrop:to w dziurze lądują to Ty siedź lepiej na tym tarasie Edytowane 17 Marca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.03.2013 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 no jak sie facet na jara i napije na tarasie ....to łóżko jest do spania ino chociaż u Was to jak sie do łóżka kładą :jawdrop:to w dziurze lądują to Ty siedź lepiej na tym tarasie ... no to już zależy od "dziury" ... a posiedzę jeszczyk kwilkę ... zimno jeszcze nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.03.2013 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 ja piszę o leju krasowym ...a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.03.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No już trochę żyję... różne synonimy słyszałem... ale lej krasowy:rolleyes:... eeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No już trochę żyję... różne synonimy słyszałem... ale lej krasowy:rolleyes:... eeeee.... :rotfl: Nasze wifi póki co radzi sobie jakoś. Dwa laptopy, mój i Sołtysowy, i do tego czasem na chwilę mój telefon. Wyłączam, bo po co ma mi aktualizować się co chwilę i limit podżerać. Mamy piękne słońce, ale śnieg baaaardzo powoli topnieje, jeszcze wszędzie biało jest! [ATTACH=CONFIG]177118[/ATTACH] Zdjęcie z 16 marca 2012. Juz sprawdzałąm, czy coś wykiełkowało na polu!!! A teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 A teraz... u mnie dzisiaj tak wygląda, tyle, że nic nie kiełkuje, zmarznięte jest tylko -8 było w nocy, teraz już rtęć walczy z zerem pomidory do pociotkowych folioków kiełkują, bazylia tyż i czosnkowy sznitlok w doniczce rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Zazdraszczam wifi - u mnie sygnału niet muszę na gwizdku plusowy zostać - czekając na światłowody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Jamles już siać????? Tylko nasion nie mam... bo nie wiem co siać... Gosia .. o światłowodach to ani nie myślę.. Zostaje mi gwizdek, ale on nie gwizda.. i ruter radiowy.. on ciut ciut chodzi.. ale i tak nie tak jak ja bym chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No już trochę żyję... różne synonimy słyszałem... ale lej krasowy:rolleyes:... eeeee.... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.03.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Relek - przeczytałam, niestety. Ale tom 2 i 3 to już po kilka kartek musialam przerzucać - ileż można????????? I ciągle to samo.... To jednak jest nudne. Gdyby z tej trylogii wycisnąć I tom - myśle, że byłoby w sam razik. ..A skąd wiesz, że facet spiący obok mnie jest ciągle zmęczony.....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts