DPS 19.03.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ha, widzieliście? Nasze posty są dostępne w eersji mobilnej! Znaczy, że będę mogła mieć Was w telefonie? O ile w końcu uda mi się dotrzeć do punktu orange i zrobią tak, żeby telefon z play z kartą orange był uprzejmy łączyć się z netem. Ja pierdzielę, dalej pada śnieg, taki mokry... Zimo - zaraz się biorę za prasowanie kolorowych wielkanocnych obrusów i serwetek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 DPSa, a może to tylko kwestia ustawień w telefonie? Jakoś tak np.: Ustawienia/Sieci zwykłe i bezprzewodowe/ i tu włączyć (zaznaczyć) opcję "wifi". Bo, jak rozumiem, masz wifi w domu i chcesz żeby działało też na telefonku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.03.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Skończyłam Fifty Shades ..... Panie Premierze jak żyć ? Śnieg kotłuje ....... Panie Premierze jak żyć Idą święta - nie chce Świąt ........ Panie Premierze jak żyć ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.03.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) wiosna się opóźni o 3 dni :cool:miało być cieplej od 1 kwietna .....teraz 12 stopni bedzie od 4 a potem po 8stopni ..... ten tydzień śnieg .........dawno nie było takiego marca A jeszcze później od 7, trochę później od 10..... Przepraszam... ale właśnie odstawiłem łopatę. Mokre to białe g...o, ciężkie więc niemożebnie. Nie pojmuję upodobań DPSi... to mnie przerasta... Edytowane 19 Marca 2013 przez Mirek_Lewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.03.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 też jestem tego zdania ....czarownica ....rzuciła urok ......powinna odczarować ten śnieg .....drewno do kominka mi się kończy ......Panie Premierze jak żyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) Skończyłam Fifty Shades ..... Panie Premierze jak żyć ? Przyzwyczaisz się, zapomnisz... będzie dobrze Śnieg kotłuje ....... Panie Premierze jak żyć W końcu przecież przestanie! (.....przestanie???) Idą święta - nie chce Świąt ........ Panie Premierze jak żyć ............ A ..... na to niewiele można poradzić. Tzn niewiele będąc w Polsce. Bo zawsze można wyjechać - mój znajomy na Boże Narodzenie wyjeżdża nad ciepłe morza, tam gdzie o takich świętach pojęcia nie mają i ODPOCZYWA. Pewnie i z Wielkanocą można tak samo (muszę go spytać co robi w Wielkanoc..). Daj spokój Relka premierowi, i tak ma chłop dość zmartwień.... (..co innego jak się papryka nie uda..) Edytowane 19 Marca 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Nie macie ochoty napisać systemowi brzydkiego słowa kiedy znów pyta o powód edycji? :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 mamy, ale u mnie już nie pyta. Znudziło mu się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.03.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 O! - Ewa, a jak to osiągnęłaś? Tak po prostu przestał....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.03.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 U mnie się chyba też znudził.. bo ja mało komputerowa jestem.. to co się będzie już wysilał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.03.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mamy..., ale z głupim się kłócić... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.03.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 nie mam zielonego pojęcia o czym Wy rozmawiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mój chyba stwierdził, że nie warto pytac bo i tak odpowiedzi nie dostanie toteż nie pytał!!! Relka, chyba nie tego faceta pytasz, jak żyć ... P.S. I tak miałam forum w telefonie i mogłam pisac posty, czy ta mobilność wpływa na coś więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 no, nic nie robiłam a przestał... ale może robiłam, tylko nie widziałam, że robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Znaczy wifi w telefonie działa, ale ten mobilny z karty nie chce, trzeba ustawić telefon i dlatego trzeba wstąpić do orange orzy okazji. Wypróbowałam wszystkie możliwości samodzielne, nawet te bardzo zaawansowane i nie działa. To nic, przeżyję spokojnie, przy okazji załatwię. Śnieg naprawdę bardzo mokry, tak mokry, że nawet siatki trzyma się jak przyspawany. Ciężko się go szufluje. No ale dzisiejszą porcję ćwiczeń kardio to chyba zaliczyłam z tą szuflą. Obrusów, serwetek i oinnych popierdułek naprawsowałam, porozkładałam, zasłony też wyprasowałam i zmieniłam. I girlandę wielkanocną nad łukiem w sypialni wymyśliłam i w kuchni, Sołtys mi uciął łozy winogronowe, powiązałam, dodałam dużo sztucznych kwiatów (wiem, dla wielu bezguście, ale teraz prawdziwych nie ma!), troszkę piórek, wstążek i... jest! Ta kuchenna skończona, sypialniana jutro pójdzie na tapetę. I z domku sobie naprzynosiłam ozdób kolorowych, normalnie w sezonie stoją u gości, ale teraz i tak wszystko nieczynne, a ozdoby są w żywych wiosennych kolorach, więc doskonale się nadadzą. Potem oddam gościom... I dalej tych pomidorów nie posiałam, bo mam za małe parapety!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wysiliłam się i ... wyciągnęłam reklamówkę z wielkanocnymi - ponoć - ozdobami .... no królik tam jest i takie jajca więc to chyba wielkanocne ozdoby są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Palcem nie kiwnę! Nie ma wiosny - nie ma świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 20.03.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 I tak trzymaj ...przecież nie będę z powrotem wlekła choinki do domu, która zresztą już zasadziłam ....w przyszłym roku wyjadę na Wyspy Wielkanocne ...uzbieram sobie .....i wyjadę .....posłucham się Gagatki .......abo:eek: zaprzyjaźnię się z moją przyjaciółką ona odkąd zaprzyjaźniła się z rodziną Jahwy, świąt nie obchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.03.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 ....I dalej tych pomidorów nie posiałam, bo mam za małe parapety!!! przynajmniej rozsada nie wybiegnie, masz czas do przyszłej środy albo po Świętach wysiejesz mnie na 40 nasion wzeszło narazie ok.20, reszta się chyba zimy boi ciemiężycielka zapowiedziała nie ma wiosny, nie ma mycia okien ....... pomidorom światła zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 I ja zepsuta kobieta okien nie myję... Może starszak umyje, ale jakoś nie chce mi się chałupy otwierać i mrozić.. Nie czuję świąt.. nic a noc... I szczerze nie lubię tych świąt... nawet baaardzo... Nie lubię jajek.. nie lubię zimna i pluchy, nie lubię całego tego wariactwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts