Gosiek33 21.03.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Haloooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Do DPSi miał Młodszy przyjechać.. jak był ostatnio to Jej neta "zjadł'' w całości i była od świata odłączona.. Może teraz cieszy się synem, a może już i ten większy net Jej wykończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.03.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 przecież dopiero we wtorek zjeżdża na łono rodzinne Matki - Polki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 DPSia pewnie szaleje wielkanocnie z obledem w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.03.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) ....i biega w obejściu wyśpiewując- " Wiosna , cieplejszy wieje wiatr ...... Wiosna , wiosna wkoło ..." już od 24 h Edytowane 21 Marca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 raczej robi za plasajaca rusalkę w sniegu z wiankiem na wlosach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wy macie jakiś podgląd tajny u mnie? No latam jak z piórkiem, nomen omen, bo dekoracje dość piórkowe w tym roku robię... I ten pieprzony śnieg! Pod koniec marca!!! Wzięłam świąteczną białą zimową witkę wierzbową, co to ją sama na biało malowałam zimą. Dopięłam do niej kolorowe kokardy z organzy, jak motyle, tylko takie duuuże! Żółte, różowe, błękitne, zielone... Do tego zielone pędy żarnowca miotlastego dodałam. I mam wiosnę w domu! I banerek wielkanocny z kurczakami i żonkilami skończyłam haftować i powiesiłam. A w kuchni ruch i zamieszanie, bo Sołtys z Babcią robią nowe szynki na święta, wędzarnia pracuje pełną parą. Przecie nie będziemy tego sklepowego paskudztwa jedli! Najgorzej, że ilekroć Sołtys zabiera się za wędzenie, to przychodzi ZIMA. Jak wędziliśmy w listopadzie, wcześniej niż zwykle, w nadziei, że nie będzie tak zimno i biało i żle latać do wędzarni - tegoż właśnie dnai śnieg się rozpadałm i wiatr rozwiał. Jak teraz na koniec marca, żeby cieplej było - no to każdy widzi... Nie wiem, czy jeszcze się zdecydujemy, bo jeszcze znowu przyjdzie ZIMA! Zaczynamy się obawiać, że nawet w środku lata! Dziecko we wtorek przyjedzie to i tak najpierw go do roboty zapędze, bo na górze w ich pokoju to do tej pory sosnowa choinka ubrana stoi. W nosie mam, nie będę latać i na siłę sprzątać, zwłaszcza jak tam tak zimno, bo tam zimą zimno! A tak dziecko przyjedzie i samo sobie zmieni dekoracje i umyje okna. I fakt - dobrze, że net teraz większy, może jakoś wytrzyma. No to lecę, bo jeszcze sporo pracy, szynki trzeba wyjąć i jutro do parzenia pójdą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nie no jasna cholera, to teraz wiadomo przez kogo to!!!! Mało, że szczujesz domowej roboty szynką ... mało ...!!!!!????? Nie ważcie się nawet wędzić, niech Was ręka Swaroża chroni!!!!! Ja chcę ciepła!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 i co Depsia sama się prosisz o te gromy na twoja glowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Mój ślubny przebąkuje coś o robocie kiełbasy swojskiej w ten weekend... No to będzie zabawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nie no jasna cholera, to teraz wiadomo przez kogo to!!!! Mało, że szczujesz domowej roboty szynką ... mało ...!!!!!????? Nie ważcie się nawet wędzić, niech Was ręka Swaroża chroni!!!!! Ja chcę ciepła!!!!!! Ponieważ w żadnego Swaroga nie wierzę, to szynki już są uwędzone! Przecie już jak pisałam poprzedni post, to mówiłam, że trzeba WYJĄĆ. Z wędzenia wyjąć! Jedną surową (nieparzoną znaczy rozkroilim. Mniammmmm!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.03.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ty jednak jesteś zołza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no bo zima wrocila jak zaczeliscie te szynki robic, czarownica i sołtys tez:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.03.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Na święta do tej szynki... lodówka zbędna... tylko się uchlać z rozpaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no tak, cztery miesiące w garach mieszała, uroki odczyniała, zaklinała, łzy dziewicy zebrane po północy z zielem gęsim i nosem nietoperza gotowała w celu zaśnieżenia obfitego...no i ma! Takie czary mary w kosmosie nie giną. W weekend majowy bitwa na śnieżki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Tola, weź nawet tak nie pisz, bo mi już tylko sznurek i kamien zostanie. mam taka depreche, ze już nie wyrabiam i żadne słowa pociechy nie pomagają. jak się wali to na wszystkich frontach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.03.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 na drugi raz niech zacznie rzucać uroki trzy miesiące wcześniej,rencyska opadają, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ...jak tylko rencyska, to biedy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jedną surową (nieparzoną znaczy rozkroilim. Mniammmmm!!!!!!! w takiej chwili to nawet sie ciesze, ze po kilkudniowej zwalajacej z nog infekcji zupelnie stracilam apetyt. Przynajmniej slina nie kapie mi po brodzie, klawiaturze i monitorze Cala zime dzielnie sie trzymalam, baaaaa chyba tak ze trzy lata bez chorobowych atrakcji, a tu fik-mig i pelne spektrum bakcyla sie ujawnilo. Goraczke mialam taka, ze nawet gdy lezalam w saunie aby wybic chorobsko, trzeslam sie z zimna Dwa dni podbijania temperatury i znowu zycie zaczyna byc kolorowe Korzystajac, ze jutro mam ostatni dzien domowki chyba pojde w slady Gospodyni i zastanowie sie na swiateczna dekoracja. Kolory na ten rok to grafit i purpura Depeszko, smacznego Kochana Juz sie ciesze, ze z Synkiem na Swieta pobedziesz, oczy nacieszysz i pewnie opowiesz nam co dobrego u Niego slychowac Mam nadzieje, ze dobrze Mu sie wiedzie i jest doceniany za pracowitosc i umiejetnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts