19501719500414 21.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ale to może być zaraźliwe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Noooo!!! Wy mnie tu nie obrzucajcie pomówieniami, bo jak NAPRAWDĘ zacznę uroki robić, oczka, nosy i nóżki gotować w kociołku, to Wy jeszcze w maju odśnieżać będziecie! Jak będziecie mili, to może za to coś uwarzę, żeby wiosna się obudziła. Trochę ziół mam, jakąś myszę się złapie (ostatnio Nefer postanowiła o 3 w nocy podzielić się ze mną myszką, co ją złapała!), żeby ogonek był i oczko, jeszcze pare tajemnych składników i... może się uda! Mirkowy kocio - boski! :rotfl: No to macie na pociechę, bo już słuchać Waszych jeków nie można... Jak się udekorowałam wiosennie w domu, to i w duszy od razu inaczej jest! Że o żołądku i szynce nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 To Twoje osobiste, rodzone, własne okno? o mamunciu, zdjęcie jak z pisma Weranda. Cudniście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nie, nie, nie, żebyśmy miały jasność - to jest zdjęcie z czasopisma, ja tylko tak Wam na pociechę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 To ja tak jak Tola ze zrozumieniem absolutnym i żeby nie było ze skupieniem czytałam i wpatrywałam się, myśląc, że to Twoje okno... Ambercia.. zdrówka życzę.. Pokaż choć troszkę tych cudności, a nie mów tylko.. Proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Nie chciałam Was w błąd wprowadzać, tylko pocieszyć wiosennie. Amberciu - z tego wszystkiego nie napisałam od razu, że bardzo mi przykro, że bakcyl Cię tak dorwał, całe szczęście, że kończy się jego "panowanie". Wiem, że zrobisz wszystko, co należy, żeby szybko wyzdrowieć, jeszcze pojedz kaszki jaglanej, to jutro wieczorem staniesz na nogi! Grafit i purpura - ciekawe, nietypowe pomysły na Wielkanoc! Pokażesz jakiś kawałeczek chociaż? I też będe smacznego życzyła, ale później, mam nadzieję, że przed świętami jeszcze się pokażesz, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.03.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 To Twoje osobiste, rodzone, własne okno? :jawdrop:o mamunciu, zdjęcie jak z pisma Weranda. Cudniście kurcze tez myslalam, ze to wlasne okno Piekne! Owszem zdjecie pieknie zrobione, ale kompozycja tez wymiata Depsia, masz racje, wlasciwa dieta stawia szybciej na nogi I to ta polska, a nie pelna cytrusow Jutrzejsze sniadanko mamy z jaglanej, z prazonymi jablkami, platkami prazonych migdalowi tartym imbirem Arni, pewnie pokaze jak juz cos powstanie. Poki co wiem jakie maja byc kolory Teraz musze zebrac detale Jak sil dostane, to powlocze sie troche po sklepach Poki co na pocieszenie i swiatecznie dostalam trzy takie roznej wysokosci paterki na slodkosci http://i50.tinypic.com/e9jlef.jpg http://i50.tinypic.com/xf3l1y.jpg juz ja im znajde zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 czyli wyszło :rolleyes:ja byłam niewinna:wiggle:....tylko skąd Depsia te łzy od dziewicy zdobyła a Ty Depsia za kraszanki sie weź , bo co na choince powiesisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A które konkretnie?Nie boisz się, że majgnąć się mogą????? Ja bym się bała.. na słodkości i przy Emilu.. marne szanse utrzymania tegoż w całości... Czekam na foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 czyli wyszło :rolleyes:ja byłam niewinna:wiggle:....tylko skąd Depsia te łzy od dziewicy zdobyła a Ty Depsia za kraszanki sie weź , bo co na choince powiesisz? Jak to skąd...? Z przedszkola.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.03.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A które konkretnie? Nie boisz się, że majgnąć się mogą????? Ja bym się bała.. na słodkości i przy Emilu.. marne szanse utrzymania tegoż w całości... Czekam na foty... Ta najnizsza, troszeczke wyzsza i jeszcze troszeczke wyzsza U nas sie nie majgna Nie ma mowy Jedna bedzie na slodkie, migdalowe ciasteczka, druga na muffiny, a trzecia na dekoracje swiateczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Noooo!!! to Wy jeszcze w maju odśnieżać będziecie! I tak nie zanosi się coby mi stopniały do maja te 1,5 metrowe zaspy... Jak to skąd...? Z przedszkola.... A nie ze żłobka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No już nie przesadzajmy... Może w tych młodszych grupach znajdzie się jeszcze dziewica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.03.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 optymistki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ta dekoracja okna to dla mnie ma za dużo białego, ostatnio to nie jest mój ulubiony kolor! Wolałabym już te grafity i purpury!!!! Depsia, zrób cos do pioruna z tym śniegiem, bardzo Ciebie proszę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Brazuniu, postaram się, choć nie wiem, czy moja wiedźmia moc tak wysoko sięga... Ja tam też nadmiaru białego nie lubię, bardzo fajnie się patrzy na fotki i pięknie to wygląda, ale mieszkanie w takim białym wnętrzu - nie, nie, nie, stanowczo nie dla mnie. W ramach walki z brakiem kolorów (u nas znowu nasypało i sypie dalej ) zapraszam do ogrodów skalnych w Nochten, bliziutko od nas, w kwietniu skalniaki najpiekniej będą wyglądały i kwitły, czy się to zimie podoba czy nie! I tego się trzymajmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 a ja tam lubie biale wnetrza i dobrze sie w nich czuje skalniaki robia wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 22.03.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ciągle pada....... ja też lubię białe wnętrza, ale muszą być złamane wyrazistym kolorem Amber zazdroszczę Ci tych szkieł zawsze zaskakujesz mnie wyborem takich , które ja bym przytuliła od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Pffff, o szkłach Amberci to ja z zawiści już nic nie mówię - od dwóch lat marzą mi się takie wysokie, z pokrywą... Ciągle kasa na coś innego potrzebna i ciągle nie mam. Jadźka! Wiosna!!! Jadźka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 22.03.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) kilka cytatów Wiosna jest jak Yeti , wszyscy o niej mówią ale nikt jej nie widział ........ Pomagaj wiośnie, jedz śnieg..... Topniej nędzna biała kreaturo...... A co jeśli wiosna do nas nie przyjdzie, bo w 2012 miał być koniec świata ..... ilustracje do nich na Kwejku i pomyśleć ,że w Japonii zakwitły już wiśnie Edytowane 22 Marca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts