Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo!!!

Wy mnie tu nie obrzucajcie pomówieniami, bo jak NAPRAWDĘ zacznę uroki robić, oczka, nosy i nóżki gotować w kociołku, to Wy jeszcze w maju odśnieżać będziecie! :mad:

Jak będziecie mili, to może za to coś uwarzę, żeby wiosna się obudziła. :p

Trochę ziół mam, jakąś myszę się złapie (ostatnio Nefer postanowiła o 3 w nocy podzielić się ze mną myszką, co ją złapała!), żeby ogonek był i oczko, jeszcze pare tajemnych składników i... może się uda! :stirthepot:

Mirkowy kocio - boski! :rotfl: :rotfl:

No to macie na pociechę, bo już słuchać Waszych jeków nie można... :p

ljuv.jpg

Jak się udekorowałam wiosennie w domu, to i w duszy od razu inaczej jest! :D

Że o żołądku i szynce nie wspomnę. :D

Nie chciałam Was w błąd wprowadzać, tylko pocieszyć wiosennie. ;)

Amberciu - z tego wszystkiego nie napisałam od razu, że bardzo mi przykro, że bakcyl Cię tak dorwał, całe szczęście, że kończy się jego "panowanie". :hug:

Wiem, że zrobisz wszystko, co należy, żeby szybko wyzdrowieć, jeszcze pojedz kaszki jaglanej, to jutro wieczorem staniesz na nogi! :hug:

Grafit i purpura - ciekawe, nietypowe pomysły na Wielkanoc!

Pokażesz jakiś kawałeczek chociaż? :D

I też będe smacznego życzyła, ale później, mam nadzieję, że przed świętami jeszcze się pokażesz, kochana! :hug:

To Twoje osobiste, rodzone, własne okno?

:jawdrop:o mamunciu, zdjęcie jak z pisma Weranda.

Cudniście

kurcze tez myslalam, ze to wlasne okno :rolleyes: Piekne! Owszem zdjecie pieknie zrobione, ale kompozycja tez wymiata :rolleyes:

Depsia, masz racje, wlasciwa dieta stawia szybciej na nogi :-) I to ta polska, a nie pelna cytrusow :rolleyes: Jutrzejsze sniadanko mamy z jaglanej, z prazonymi jablkami, platkami prazonych migdalowi tartym imbirem :wiggle:

Arni, pewnie pokaze jak juz cos powstanie. Poki co wiem jakie maja byc kolory :rolleyes: Teraz musze zebrac detale :rolleyes: Jak sil dostane, to powlocze sie troche po sklepach :-)

Poki co na pocieszenie i swiatecznie dostalam trzy takie roznej wysokosci paterki na slodkosci ;)

http://i50.tinypic.com/e9jlef.jpg

http://i50.tinypic.com/xf3l1y.jpg

juz ja im znajde zastosowanie :wiggle:

A które konkretnie?

Nie boisz się, że majgnąć się mogą?????

Ja bym się bała.. na słodkości i przy Emilu.. marne szanse utrzymania tegoż w całości...

Czekam na foty...

Ta najnizsza, troszeczke wyzsza i jeszcze troszeczke wyzsza ;) U nas sie nie majgna :-) Nie ma mowy :rolleyes: Jedna bedzie na slodkie, migdalowe ciasteczka, druga na muffiny, a trzecia na dekoracje swiateczna :wiggle:

Brazuniu, postaram się, choć nie wiem, czy moja wiedźmia moc tak wysoko sięga... ;)

Ja tam też nadmiaru białego nie lubię, bardzo fajnie się patrzy na fotki i pięknie to wygląda, ale mieszkanie w takim białym wnętrzu - nie, nie, nie, stanowczo nie dla mnie.

W ramach walki z brakiem kolorów (u nas znowu nasypało i sypie dalej :evil: ) zapraszam do ogrodów skalnych w Nochten, bliziutko od nas, w kwietniu skalniaki najpiekniej będą wyglądały i kwitły, czy się to zimie podoba czy nie!

I tego się trzymajmy!

P1010094.jpg

P1010090.jpg

100_7511.jpg

P1010074.jpg

100_7500.jpg

Pffff, o szkłach Amberci to ja z zawiści już nic nie mówię - od dwóch lat marzą mi się takie wysokie, z pokrywą...

Ciągle kasa na coś innego potrzebna i ciągle nie mam. :bash:

Jadźka!

100_7503.jpg

Wiosna!!! Jadźka!!!

kilka cytatów :)

Wiosna jest jak Yeti , wszyscy o niej mówią ale nikt jej nie widział ........

Pomagaj wiośnie, jedz śnieg.....

Topniej nędzna biała kreaturo......

A co jeśli wiosna do nas nie przyjdzie, bo w 2012 miał być koniec świata .....:eek:

ilustracje do nich na Kwejku :)

i pomyśleć ,że w Japonii zakwitły już wiśnie :bash:

kwiat_wisni_afp_640_1.jpg

kwiat_wisni_afp_640_1.jpg

Edytowane przez relek