Arnika 24.03.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Nooo horrorów panicznie się boję.. muzyki też... a SF nie lubię.. I wychodzi, że TV może nie istnieć.. no chyba, ze komedia by była.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.03.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 dziękuję Wam serdecznie za pomoc w wyborze herbaty ...Wy bywalczynie ...wybrałam sobie sama : PG i TWININGS ...... mam nadzieję ,że zdążą mi do świąt przysłać ze tego Staffordu i że sobie chociaż dobrą herbatą umilę czas w te białe święta Bożego Zmartwychwstania ....:)choć podobno w święta ma lać w lany poniedziałek a w pamięci jeszcze jako żywo stoi, jak to na zeszłe święta wszyscy wyglądali białego puchu :rotfl:a najbardziej................. ciekawe jakie to życzenia trzeba se składać ? 4 rano - 22 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Relcia gdzie Ty mieszkasz...? Suwałki mi się cisną na myśl ew Białystok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.03.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Najzimniej dziś było w mieście Óć- czyli -21,9, przy gruncie -27. W Suwałkach to ciepło było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.03.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Tak było . O 20:00 miałem na działce -15*, później postanowiłem przestać marznąć i pojechałem wcisnąć się między żeberka kaloryfera w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 u nas na plusie, w cieniu +2 w sloncu z dycha będzie, a to napiernicza dziś od rana. w nocy -5 bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Oooo, wypraszam sobie, ja napisałam o herbacie! Zimno było i jest nadal, tylko w nocy bardziej. Ale to ostatnie podrygi zimy, ma już tylko niecałe dwa tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Chzanie dwa tygodnie ona (ta zima) ma juz sobie wont!!!! Wieczorem mialam -13* teraz marne +2 i snieg pada. Mam zamiar wpasc w depresje poki jeszcze Szanowny w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.03.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Łosia - ja widzę wiosnę u DPSi na blogu (oraz "..przed oczyma duszy mojej..." czy jakoś tak ). U mnie dziś rano -15 wrrrrr....wrrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Łosia - ja widzę wiosnę u DPSi na blogu (oraz "..przed oczyma duszy mojej..." czy jakoś tak ). U mnie dziś rano -15 wrrrrr....wrrrrr..... W nocy - 16 wrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 No w takie mrozy (by to szlag!) to wypada dobrze jadać, żeby ciało energię miało. To ja na blogu szynkami i boczkami się pochwaliłam. A co nam teraz bida/zima zrobi, hę? To jej koniec, choćby nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.03.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 o herbate , to ja pisałam do tych co o Londynie marzą , lataja tam , albo ...mają dzieci tam a pisałam ,że mieszkam pod Żelazową Wolą ? pisałam i tu było 22 stopnie na banka ...sama na własne oczy widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Patrzeniem na te szynki i boczki brzucha mi nie napełni i ślinotoku nie zatrzyma!!! Nawet jednym okiem nie spojrzę na te cuda, bo chyba by mnie na miejscu szlag trafił z zazdrości!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Nie uściśliłaś, kochaniutka, odpają pretenzyje! Poza tym mnie nie dotyczy, ja nie mam dzieci w Londynie! Ani tam nie mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 mnie dziś nic nie rusza, nie mam apetytu, wechu i smaku. mogę popatrzeć bez zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Patrzeniem na te szynki i boczki brzucha mi nie napełni i ślinotoku nie zatrzyma!!! Nawet jednym okiem nie spojrzę na te cuda, bo chyba by mnie na miejscu szlag trafił z zazdrości!!!!! sPOJRZAŁAM... I TRAFIŁ MNIE ŚLINOTOK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.03.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ja też już nie latam, bo nie mam za co... a herbaty nie pijam wcale, chyba że "jasmin tea", ale tą raczej się w chinach kupuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 DPS-ia tak bez wody, tylko sól i listki i na sucho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 no i wytłumacz po co ja parzyc? choć ja wole wedzone pieczone, te tez się parzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 No właśnie na sucho, wtedy szynki nie są takie mokre. Zawsze Dziadki tak robili i teraz my z Babcią i Sołtysem też tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts