frosch 08.05.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Czy pszajesz to po naszymu kadzisz Rany, Frosia, nie stresuj mnie!!! noooo...prawie to samo , ale z lepszym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No to okey, może w końcu będzie uprzejmy powiedzieć, jak córci poszło na tym WOS!!!!! Toż paluchy zaciskałam i co ... nawet szeptu nie wydobył z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No to okey, może w końcu będzie uprzejmy powiedzieć, jak córci poszło na tym WOS!!!!! Toż paluchy zaciskałam i co ... nawet szeptu nie wydobył z siebie zatkalo go od twojego pszanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No to okey, może w końcu będzie uprzejmy powiedzieć, jak córci poszło na tym WOS!!!!! Toż paluchy zaciskałam i co ... nawet szeptu nie wydobył z siebie zatkalo go od twojego pszanio No musi tak!!! To teraz wypadałoby Mu pysknąć, no ni Może Go odetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No to okey, może w końcu będzie uprzejmy powiedzieć, jak córci poszło na tym WOS!!!!! Toż paluchy zaciskałam i co ... nawet szeptu nie wydobył z siebie zatkalo go od twojego pszanio No musi tak!!! To teraz wypadałoby Mu pysknąć, no ni Może Go odetka nie byc frechowno, on tego nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nie znasz listości Co to jest to "frechowno"?? Namolna??? Czy pyskata??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.05.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nie znasz listości Co to jest to "frechowno"?? Namolna??? Czy pyskata??? ta drugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Nie znasz listości Co to jest to "frechowno"?? Namolna??? Czy pyskata??? ta drugo No to frechowno nie byda, ale jak mnie podnerwuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Pierona, jak Wy piknie godacie! Frosia, Braza Jamlesowi to dawno przaja, jo żech widziała nie roz! Ino sie nie przyznaje. Synusia wyściskam, a jakże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Przyznaje się, nie gedoj, że ni!!! Zawsze Mu pszajam, bo lubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dzień dobry! Synek już wyelegantowany na autobus się wybiera, a my się szykujemy w pole iść, taki dzień piękny przed nami. Będziem kukurydzę siać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Też mnie zmiotło z łóżka. O 9 jadę na przeszkolenie do pracy Zaciskam i wspieram duchowo!!!!! http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.05.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Pierona, jak Wy piknie godacie! Frosia, Braza Jamlesowi to dawno przaja, jo żech widziała nie roz! Ino sie nie przyznaje. Synusia wyściskam, a jakże! co ? na twoich oczach ? matko jedyna bezwstydni odliczanie slinotoku w toku ......3....2.....1......start !!!! .......tfuuuu..tfuu.tfuuuu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Iiiieeetaaaam, zaraz tam bezwstydni!!!! Bez zahamowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.05.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 odliczanie slinotoku w toku ......3....2.....1......start !!!! .......tfuuuu..tfuu.tfuuuu.........Oj Frosia , zeby nie te Twoje plucie i Brazuniowe kciuki... Jejku ,ale mam zoladek scisniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Brazunia, to się teraz tak nazywa? Frosia, dzięki - Synek wrócił i mówi, że w sumie łatwo było, jest spokojny, że powinno być good. Rrmisia, co Twój Młody mówi? Tola, over - jak tam panna? Ona taka prymuska, że pewnie śpiewająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Depesia, pogratuluj synkowi, trzymałam mocno. Panna po sprawdzeniu w necie ocenia na 70%. Ale najważniejsza matematyka we środę, od tego zależy przyjęcie na studia. To będzie stres A Twój zdaje jeszcze coś? bo mam siły na zaciskanie Rrmi, jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Depsia, uściśnij prawicę Synkowi ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Ot, sezon egzaminów się nam rozpoczął. Właśnie zaciskam za Brazunię i jej prawo jazdy. Synek jeszcze zdaje biologię w poniedziałek, historię we wtorek, polski ustny we czwartek i - ostatni - angielski ustny 19 maja. Sporo tego. Tolu, we środę mam wolne kciukaski, to zacisnę bardzo mocno za Córcię. Na pewno pójdzie dobrze, przecież jest z tego świetna. Aha - dziekuję w imieniu Synka za wszystkie pozdrówka i gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts