Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a grochówka to na wigilię chtyba .. przynajmniej groch . A, groch z kapustą. To nie pasuje.

Ja jeszcze nie mam swiąt. Slajdy robię na wykład. Wątpię, żebym skończyła, pewnie jutro też będę :(

Słońca, szczęścia, pomyślności,

w pierwsze święto dużo gości,

w drugie święto dużo wody-

to dla zdrowia i urody!

Mnóstwo jajek kolorowych,

świąt wesołych oraz zdrowych!

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy

życzy nemi

http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg

Koszyczek ze święconym próg domostwa przekroczył ...znaczy Święta czas rozpocząć :wiggle:

i nadszedł czas co bym Wszystkim tu, z którymi miło spędzam czas na co dzień i od święta :) złożyła życzenia

DSC_0146.jpg

Wesołego Alleluja , tęczowych pisanek , mokrego dyngusa, a dla co niektórych radosnej sanny . Nich to będzie dla Was czas uroczy w te Boże Święta Wielkiej Nocy.

a grochówka to na wigilię chtyba .. przynajmniej groch . A, groch z kapustą. To nie pasuje.

Ja jeszcze nie mam swiąt. Slajdy robię na wykład. Wątpię, żebym skończyła, pewnie jutro też będę :(

Aaa, bo ja zachciewajke miałam na pyszna, pozywna zupe pochorobowa. o swietach nie mysle wcale, taka slaba jestem, probuje dojść do siebie, na razie kiepsko idzie ale dam rade. caly tydzień dogorywalam, wczoraj w miare przytomnośc odzyskałam. jeszcze tak ciężko nigdy choroby nie przechodziłam.:sick::wtf: SKS:confused:

1950 o wlasnie dzięki, przypomniałas mi żeby jeszcze jaja umyć, a tak myślałem czego jeszcze nie zrobiłem.

Wpadamy z życzenaimi całą piątką

Jaj przepięknie malowanych,

Świąt wesołych, roześmianych,

W poniedziałek kubeł wody,

Szczęścia, zdrowia oraz zgody

http://m3.fmix.pl/fmm2211/c74d89ce00032e9251575d78/zdjecie.jpg