Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przez śnieżyce zasuwając , się przebija siny zając. Za nim jajo dzielnie pędzi , choć zimówki ktoś mu zwędził . Pewnie wina to baranka , bo od rana jest na sankach . Gdzieś widziano Mikołaja , to są Wielkanocne jaja .

Zdrowych , Wesołych i Rodzinnych Świąt życzy Adam

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=180417&d=1364745664

mnie zasypało po pachy :) a Was?

nas tez ;) Az nam sie psy zawiesily na zasniezonym chodniku :lol2: Normalnie prawie pol metra sniegu w stolicy napadalo :eek: Wiosenny spacer odbylam w butach typu yeti, kurtce puchowce i futerkowej czapie :lol2: Potem to juz byla tylko sauna :-)

Gospodyni, a Ciebie gdzie wywialo??? Wiem, wiem ... Swieta dla calej rodzinki sa wymagajace :-) Dzieciakami sie nacieszylas? Rodzina nakarmiona? A zima sie nacieszylas??? :cool::D

Ambercia .. a miałaś pokazać swoje ozdoby świąteczne...U

nas też tyle śniegu.. ja po raz pierwszy tej zimy zakopałam się samochodem na ulicy.. musieli mnie pchać...

Inka utopiona w śniegu nie chce się załatwić ..

Kica jak zając...

DPSia.. mam nadzieję, że Młody nie "zjadł" Ci neta, bo masz większy... Jak tam po świętach????/

to się nazywa sarkazm:D

wielkie slowa na male rzeczy ;) :):D W miedzy czasie zimy a wlasciwie innych igraszek ;) , cos mi w kolanie sie poprzestawialo ... Odnowiona kontuzja? A moze nowa? A moze jakas pokuta grzesznicy ;) Sama nie wiem, wiec przed jutrzejszym treningiem biegowo-rowerowym niech przyswieca mi jedyne sluszne haslo pain is only weakness leaving the body :lol2:

Arni, bylo na bialo :-) Jak w ubieglym roku :-) Malo sklepow zdazylam zwiedzic (bo wirus mi przeszkodzil), ale jakas totalna mizeria byla w tym roku :( Albo na zolto, albo na zielono... Wiec bylo u nas na bialo i troche w grey ;) Tak czy siak mazurki i tiramisu wydawaly sie ciekawsze anizeli dekoracja :lol2:

Mój dziadek mawia, że dobrze jak boli, bo wiesz, że jeszcze żyjesz....

A ja zbojkotowałam święta.. żadnej ozdóbki nie położyłam... oprócz gałązek forsycji i brzozy w wazonie, ale nie zakwitła i nie puściła listków bo za późno wstawiłam do wazonu...

Mój dziadek mawia, że dobrze jak boli, bo wiesz, że jeszcze żyjesz....

w sumie to chyba madrze gada :-) No ale zyjemy, ale z bolem sie nie godzimy, nie? Na silce mam zdolnego rehabilitanta sportowego, to sprobuje jakos to kolano "ustawic" :-) Zobaczymy co jutro powie ... pewnie natentychmiast kaze mi cos cwiczyc, albo poobklejac :cool:

Tobie brzoza nie zakwitla, a u mnie zbuntowala sie rzezucha :bash: Dopiero od dzisiaj jest "ekspozycyjna" ;) Normalnie wszystko stanelo na glowie, przez te sniegi :cool:

Nam się w sumie całkiem udało w tym roku, niewiele śniegu na Wielkanoc mieliśmy! :lol2:

U Jamlesika to dopiero... po same pachy!

Święta piękne były, synek już jutro wyjeżdża, aj waj...

A dzisiaj spodziewamy się pana kuriera, już dzwonił że jedzie z pakietem polsatu cyfrowego do nas!

NC+ chciało z nas zrobić swoją ofiarę.

Niedoczekanie! :cool:

Teraz w tych samych pieniądzach mamy 3 miesiące darmochy promocyjnej, do tego drugi dekoder i multiroom dla Dziadków.

Pozostaje się zdumiewać, jak ktoś z nc+ mógł przypuszczać, że ludzię dadzą się nabrać na tak bezczelną próbę oszwabienia...? :o

A w polityce panie - wiosna!!!

Norwedzy twierdzą, że najdalej za tydzień dwucyfrowo na plusie ma być, Niemcy także, a i nasi coś przebąkują. :D :D :D

Tadammm, wiosna!!!

Mówiłam, że dwa tygodnie ma i wypad stąd!!! :lol:

Jest nas w tym klubie całkiem sporo, myslę, że jakieś setki tysięcy w ostatecznym rozrachunku wypnie się na nich. :lol2:

Szkoda mi świętej pamięci n-ki, bo to dobra platforma była.

No cóż, odeszła w niebyt i to w brzydkim stylu. :sick: