19501719500414 30.03.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 jakie jaja:lol2:to kto ma trzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.03.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 ale jaja w moim koszyczku są trzy jaja ........naczął się dzień pierwszy Świąt właśnie ugotowałam wigilijny kompot i nie mogłam dojść ,czy ja czekam na 12 czy na 6 ale my sobie z tym damy radę ......... najbardziej to mi żal bocianów , bo je TVN METEO zrobiło w konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Przez śnieżyce zasuwając , się przebija siny zając. Za nim jajo dzielnie pędzi , choć zimówki ktoś mu zwędził . Pewnie wina to baranka , bo od rana jest na sankach . Gdzieś widziano Mikołaja , to są Wielkanocne jaja .Zdrowych , Wesołych i Rodzinnych Świąt życzy Adam http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=180417&d=1364745664 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 31.03.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 mnie zasypało po pachy a Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.03.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Zajrzyj do mnie... Nas też... i nadal sypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 a nas nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.03.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 My jeszcze troszkę wystajemy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.04.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 My jeszcze troszkę wystajemy:lol: U nas sypie cały czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.04.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 bo ktoś tutaj chciał koniecznie zimy, i ona to wzięła to na serio, ta zima oczywiście, to jest samospełniająca się przepowiednia:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 mnie zasypało po pachy a Was? nas tez Az nam sie psy zawiesily na zasniezonym chodniku Normalnie prawie pol metra sniegu w stolicy napadalo Wiosenny spacer odbylam w butach typu yeti, kurtce puchowce i futerkowej czapie Potem to juz byla tylko sauna Gospodyni, a Ciebie gdzie wywialo??? Wiem, wiem ... Swieta dla calej rodzinki sa wymagajace Dzieciakami sie nacieszylas? Rodzina nakarmiona? A zima sie nacieszylas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 A zima sie nacieszylas??? to się nazywa sarkazm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Ambercia .. a miałaś pokazać swoje ozdoby świąteczne...U nas też tyle śniegu.. ja po raz pierwszy tej zimy zakopałam się samochodem na ulicy.. musieli mnie pchać... Inka utopiona w śniegu nie chce się załatwić .. Kica jak zając... DPSia.. mam nadzieję, że Młody nie "zjadł" Ci neta, bo masz większy... Jak tam po świętach????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Gospodyni po świętach odsypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.04.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 to się nazywa sarkazm:D wielkie slowa na male rzeczy W miedzy czasie zimy a wlasciwie innych igraszek , cos mi w kolanie sie poprzestawialo ... Odnowiona kontuzja? A moze nowa? A moze jakas pokuta grzesznicy Sama nie wiem, wiec przed jutrzejszym treningiem biegowo-rowerowym niech przyswieca mi jedyne sluszne haslo pain is only weakness leaving the body Arni, bylo na bialo Jak w ubieglym roku Malo sklepow zdazylam zwiedzic (bo wirus mi przeszkodzil), ale jakas totalna mizeria byla w tym roku Albo na zolto, albo na zielono... Wiec bylo u nas na bialo i troche w grey Tak czy siak mazurki i tiramisu wydawaly sie ciekawsze anizeli dekoracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Mój dziadek mawia, że dobrze jak boli, bo wiesz, że jeszcze żyjesz.... A ja zbojkotowałam święta.. żadnej ozdóbki nie położyłam... oprócz gałązek forsycji i brzozy w wazonie, ale nie zakwitła i nie puściła listków bo za późno wstawiłam do wazonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.04.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Mój dziadek mawia, że dobrze jak boli, bo wiesz, że jeszcze żyjesz.... w sumie to chyba madrze gada No ale zyjemy, ale z bolem sie nie godzimy, nie? Na silce mam zdolnego rehabilitanta sportowego, to sprobuje jakos to kolano "ustawic" Zobaczymy co jutro powie ... pewnie natentychmiast kaze mi cos cwiczyc, albo poobklejac Tobie brzoza nie zakwitla, a u mnie zbuntowala sie rzezucha Dopiero od dzisiaj jest "ekspozycyjna" Normalnie wszystko stanelo na glowie, przez te sniegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 mnie zasypało po pachy a Was? żeby Depesi nie zaśnieżyć to u mnie ...... pachy jeszcze widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nam się w sumie całkiem udało w tym roku, niewiele śniegu na Wielkanoc mieliśmy! U Jamlesika to dopiero... po same pachy! Święta piękne były, synek już jutro wyjeżdża, aj waj... A dzisiaj spodziewamy się pana kuriera, już dzwonił że jedzie z pakietem polsatu cyfrowego do nas! NC+ chciało z nas zrobić swoją ofiarę. Niedoczekanie! Teraz w tych samych pieniądzach mamy 3 miesiące darmochy promocyjnej, do tego drugi dekoder i multiroom dla Dziadków. Pozostaje się zdumiewać, jak ktoś z nc+ mógł przypuszczać, że ludzię dadzą się nabrać na tak bezczelną próbę oszwabienia...? A w polityce panie - wiosna!!! Norwedzy twierdzą, że najdalej za tydzień dwucyfrowo na plusie ma być, Niemcy także, a i nasi coś przebąkują. :D Tadammm, wiosna!!! Mówiłam, że dwa tygodnie ma i wypad stąd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 oj tez mnie nc+ wpienili, wlasnie wyslalam im wypowiedzenie i zakupilam CP. nie lubie jak ktos mnie w bambuko robi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jest nas w tym klubie całkiem sporo, myslę, że jakieś setki tysięcy w ostatecznym rozrachunku wypnie się na nich. Szkoda mi świętej pamięci n-ki, bo to dobra platforma była. No cóż, odeszła w niebyt i to w brzydkim stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts