Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Też się żegnam z e-nką, niestety, bo też ją bardzo lubiłam, ale na takie działania tej całej nc+ się nie zgadzam i mam ich w głębokim poważaniu. Umowę z e-nka mamy do końca miesiąca więc CP zamówię za dwa tygodnie, z cenę obecnego pakietu e-nki będę miała full wypas w CP - mam nadzieję, że tak im zostanie - tym z CP!!!

Mam śniegu po pachy, Tyrionowi i kotom tylko uszy wystają:mad::bash:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza ale musisz wczesniej umowe wypowiedziec do 19 kwietnia, bo w maju automatycznie "niby" przechodzisz na nowa platforme, nowe stawki, nowe abonamenty na 18-mcy, niestety jest wielka zadyma z wypowiadaniem umow wiec lepiej zalatw to teraz, ja do tej pory mialam cyfre+ i bylam zadowolona zarowno z abonamentu jak i oferty (119 zł za full wypas) gdybym zdecydowala sie pozostac analogiczna oferta nc+ to 199 zl. - w doooope niech sie pocaluja, gdybym chciala wziac nizszy pakiet to nie ma tam hbo, na ktorym glownie mi zalezy. przechodze do cp - biore pakiet premium za 89 + multiroom - nie mam canal plusa (i tak nie ogladam) za to mam hbo a moj mezowaty sport i F1 i do tego 3 m-ce za darmo. rachunek jest prosty Edytowane przez TAR

A ja nie mam żadnej platformy.. i nie wiem czy to dobrze, czy źle.. bo ja się boję strasznych filmów oglądać... i piszczę i odwracam głowę.. a mąż zwykle przed TV usypia.. to po co mu pakiety.. na tym co ma też się wyśpi.. i TARcio mu dogodził i ma teraz więcej .. i styknie mu to....:yes:

DPSia.. neta nie zjadło Ci dziecko??? znaczy całego??????

Dzień dobry poświątecznie.

Przyszłam sprawdzić, czy śniegu aby pod dostatkiem ( taki żarcik :hug:).

My od początku zamieszkania mamy CP. Nie narzekamy, może być.

Pozdrowienia wiosenne zostawiam :)

Przyszło.

Działa. :lol:

Po prostu do prądu go, do anteny i natychmiast pokazywał normalnie program. :cool:

Pilot gorszy niż z n, nie taki ergonomiczny.

Dekoder też gorszy, jak się np. cofa to nie pokazuje ile czasu jest sie do tyłu i w ogóle.

I menu mniej czytelne.

Ale to nadal nie powód, żeby tyle przepłacać ile chciałoby nc+. :p

Wypowiedzenie napisałam od nowa (Brazunia, tamto to może być za mało! ), jutro pójdzie poleconym za zwrotką na adres w Krakowie.

Dziadki już mają wstawiony multiroom, więc wszystko śmiga i mam swoje wszystkie kanały, co mi je pozabierali z n.

I 3 miesiące za darmo, no.

I pytam się grzecznie, kto mi słońce zakorbił, hę?

Uprzejmie uprasza się o zwrot!

Moj mezus tez podpisal dzis umowe z cp ale skorzystal z jakiejs dodatkowej promocji ktora mieli nieliczni przedstawiciele cp i dostalismy 6 m-cy za darmo, tez wzielismy multirooma.

nasze wypowiedzenie do c+ ma cala strone, Depes mam nadzieje, ze nie skorzystalas z tego wzoru, ktory krazy na necie?

A jakie powinno być to wypowiedzenie?

Jestem po rozmowach z ,,n" i CP i oczywiście biegnę do tych ostatnich, tylko muszę pozbierać faktury za enkę, to będę mieć zniżkę i też możliwość bezpłatnego podłączenia przez 6 miesięcy - to przy podpisaniu umowy na 29 miesięcy, przy 15 miesiącach 3 za free :D

moja umowa z cyfra konczy sie w czerwcu niemniej jednak ja im wypowiadam teraz z powodu (jednostronnej) zmiany regulaminu i swiadczonych usług (likwidacja kanalów) oraz automatycznego przejscia do nc+ na nowych niekorzystnych dla mnie warunkach.

a dzis uokik zajal sie nc+ m.in. niekorzystnym regulaminem, trybem wypowiadania umow itp.

Znaczy ja stworzyłam sama - że z powodu jednostronnej zmiany warunków, podniesienia opłat i że proszę o podanie ewentualnych zaległości finansowych wobec nich (nie mam, ale żeby potem nie mogli mi rok czasu odsetek od 50 gr liczyć) i że prosze o podanie miejsca i terminu gdzie mam zdać dekoder. Tyle napisałam, myślę, że wystarczy.

Oczywiście napisałam, że wypowiadam umowę i że numer umowy taki a taki.

W necie widziałam jakiś strasznie długi i skomplikowany wzór, bez sensu moim skromnym zdaniem. ;)

Z CP wzięłam na 15 miesięcy, dlatego 3 miesiące darmochy.

Sprzęt zdecydowanie gorszy, ale trudno, nie będę w nc+ dawała się oszwabiać i oskubywać. :no:

W sumie nie powinni być zdziwieni... :lol2:

Chyba nie myśleli, że ludzie tacy bezrozumni są? :o

Oczywiście, że poleconym, najlepiej za zwrotką czyli potwierdzeniem odbioru. :cool:

CP nie jest taki zły na pierwszy rzut oka. ;)

Na pewno nie jest taki drogi! :D

W porównaniu z obecną , dawna oferta c+ była super elastyczna . Do pakietów kanałów można było dorzucić paczkę Canal lub HBO a jak ktoś bogaty to obie . Teraz Canal i Hbo są praktycznie tylko w najdroższych pakietach (jako całość) . Takie zestawienie nowych pakietów trudno nazwać inaczej niż sabotażem . Za rok CP 5 mln klientów a nc+ 1,5 w porywach .