braza 02.04.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Też się żegnam z e-nką, niestety, bo też ją bardzo lubiłam, ale na takie działania tej całej nc+ się nie zgadzam i mam ich w głębokim poważaniu. Umowę z e-nka mamy do końca miesiąca więc CP zamówię za dwa tygodnie, z cenę obecnego pakietu e-nki będę miała full wypas w CP - mam nadzieję, że tak im zostanie - tym z CP!!! Mam śniegu po pachy, Tyrionowi i kotom tylko uszy wystają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.04.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jadę dziś do cyfry i do polsatu, porównam ich oferty na miejscu tyle, że jeszcze internet potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Braza ale musisz wczesniej umowe wypowiedziec do 19 kwietnia, bo w maju automatycznie "niby" przechodzisz na nowa platforme, nowe stawki, nowe abonamenty na 18-mcy, niestety jest wielka zadyma z wypowiadaniem umow wiec lepiej zalatw to teraz, ja do tej pory mialam cyfre+ i bylam zadowolona zarowno z abonamentu jak i oferty (119 zł za full wypas) gdybym zdecydowala sie pozostac analogiczna oferta nc+ to 199 zl. - w doooope niech sie pocaluja, gdybym chciala wziac nizszy pakiet to nie ma tam hbo, na ktorym glownie mi zalezy. przechodze do cp - biore pakiet premium za 89 + multiroom - nie mam canal plusa (i tak nie ogladam) za to mam hbo a moj mezowaty sport i F1 i do tego 3 m-ce za darmo. rachunek jest prosty Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mam śniegu po pachy, Tyrionowi i kotom tylko uszy wystają Strasznie niziutka musisz być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A ja nie mam żadnej platformy.. i nie wiem czy to dobrze, czy źle.. bo ja się boję strasznych filmów oglądać... i piszczę i odwracam głowę.. a mąż zwykle przed TV usypia.. to po co mu pakiety.. na tym co ma też się wyśpi.. i TARcio mu dogodził i ma teraz więcej .. i styknie mu to.... DPSia.. neta nie zjadło Ci dziecko??? znaczy całego?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.04.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dzień dobry poświątecznie. Przyszłam sprawdzić, czy śniegu aby pod dostatkiem ( taki żarcik ). My od początku zamieszkania mamy CP. Nie narzekamy, może być. Pozdrowienia wiosenne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mam śniegu po pachy a ja mam po kokardy no ilez mozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 .... a moj mezowaty sport .... brakuje tylko Ligi Mistrzów, ta na ence jest no i na czeskiej naziemnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 brakuje tylko Ligi Mistrzów, ta na ence jest no i na czeskiej naziemnej stary formułe woli i skoki, pilke sporadycznie oglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ooo mój skoki jak są to nie odejdzie za nic.. nawet jak lata temu byłam z młodym w szpitalu.. nie liczyłam na odwiedziny ślubnego podczas skoków:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Przyszło. Działa. Po prostu do prądu go, do anteny i natychmiast pokazywał normalnie program. Pilot gorszy niż z n, nie taki ergonomiczny. Dekoder też gorszy, jak się np. cofa to nie pokazuje ile czasu jest sie do tyłu i w ogóle. I menu mniej czytelne. Ale to nadal nie powód, żeby tyle przepłacać ile chciałoby nc+. Wypowiedzenie napisałam od nowa (Brazunia, tamto to może być za mało! ), jutro pójdzie poleconym za zwrotką na adres w Krakowie. Dziadki już mają wstawiony multiroom, więc wszystko śmiga i mam swoje wszystkie kanały, co mi je pozabierali z n. I 3 miesiące za darmo, no. I pytam się grzecznie, kto mi słońce zakorbił, hę? Uprzejmie uprasza się o zwrot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Moj mezus tez podpisal dzis umowe z cp ale skorzystal z jakiejs dodatkowej promocji ktora mieli nieliczni przedstawiciele cp i dostalismy 6 m-cy za darmo, tez wzielismy multirooma. nasze wypowiedzenie do c+ ma cala strone, Depes mam nadzieje, ze nie skorzystalas z tego wzoru, ktory krazy na necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.04.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A jakie powinno być to wypowiedzenie? Jestem po rozmowach z ,,n" i CP i oczywiście biegnę do tych ostatnich, tylko muszę pozbierać faktury za enkę, to będę mieć zniżkę i też możliwość bezpłatnego podłączenia przez 6 miesięcy - to przy podpisaniu umowy na 29 miesięcy, przy 15 miesiącach 3 za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 moja umowa z cyfra konczy sie w czerwcu niemniej jednak ja im wypowiadam teraz z powodu (jednostronnej) zmiany regulaminu i swiadczonych usług (likwidacja kanalów) oraz automatycznego przejscia do nc+ na nowych niekorzystnych dla mnie warunkach. a dzis uokik zajal sie nc+ m.in. niekorzystnym regulaminem, trybem wypowiadania umow itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Znaczy ja stworzyłam sama - że z powodu jednostronnej zmiany warunków, podniesienia opłat i że proszę o podanie ewentualnych zaległości finansowych wobec nich (nie mam, ale żeby potem nie mogli mi rok czasu odsetek od 50 gr liczyć) i że prosze o podanie miejsca i terminu gdzie mam zdać dekoder. Tyle napisałam, myślę, że wystarczy. Oczywiście napisałam, że wypowiadam umowę i że numer umowy taki a taki. W necie widziałam jakiś strasznie długi i skomplikowany wzór, bez sensu moim skromnym zdaniem. Z CP wzięłam na 15 miesięcy, dlatego 3 miesiące darmochy. Sprzęt zdecydowanie gorszy, ale trudno, nie będę w nc+ dawała się oszwabiać i oskubywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.04.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 W przypadku nie zaakceptowania zmiany, przysługuje Państwu prawo do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Adaś, ale to z n-ki masz czy z C+? Bo n-ka wszędzie podawała, że przysługuje 14 dni od dnia wprowadzenia zmian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.04.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mam z C+ . Dostałem na maila . Według mnie polecony to podstawa . Nowa oferta jest do d..y . Śmiech na sali . Niektórym się tam wydaje że większość klientów to kibice piłki nożnej i zostaną mimo wszystko . No to się baardzo zdziwią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 W sumie nie powinni być zdziwieni... Chyba nie myśleli, że ludzie tacy bezrozumni są? Oczywiście, że poleconym, najlepiej za zwrotką czyli potwierdzeniem odbioru. CP nie jest taki zły na pierwszy rzut oka. Na pewno nie jest taki drogi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 02.04.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 W porównaniu z obecną , dawna oferta c+ była super elastyczna . Do pakietów kanałów można było dorzucić paczkę Canal lub HBO a jak ktoś bogaty to obie . Teraz Canal i Hbo są praktycznie tylko w najdroższych pakietach (jako całość) . Takie zestawienie nowych pakietów trudno nazwać inaczej niż sabotażem . Za rok CP 5 mln klientów a nc+ 1,5 w porywach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts