Gosiek33 03.04.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 to sobie poczytajcie o potentacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 już to wcześniej czytałam, a o v-ce prezes wiadomo było ze na zer ja rzucili, z drugiej strony jak jest niezla to pewnie już cp ja przejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Gosia, a czemu Babcię ciągnęłaś? Jak zamawia się ze strony CP (potem oni oddzwaniają) to tam nie ma żadnych warunków, po prostu jako nowy (koniecznie) klient zamawiasz (w moim przypadku Family Max HD + Sport HD i Film HD), umowa na 15 miesięcy, pierwsze 3 miesiące darmocha, bez nikakich. Tylko, że tam taki a nie inny dekoder, z dyskiem zewnętrznym. Najbardziej wkurza mnie pilot, którym trzeba dokładnie celować, żeby zadziałał i małe klawiszki na nim, płaski taki, nieergonomiczny, nie lubię go i już. Ale lubię ofertę CP, dziś w nocy dojdzie 13th Street i TCM HD do ich oferty. No i wszystkie HBO i Cinemaxy dostalim na 3 miesiące gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Depesia przyzwyczaisz się do pilota ps. ja nie mam problemów z celowaniem, działa nawet jak na dekoder nie kieruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.04.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Mam taki dekoder od dawna, jestem zadowolona zwłaszcza z tej opcji inny program i nagrywanie trochę wolno reaguje na zmianę programu ale można się przyzwyczaić, czasem też się zawiesza i trzeba zresetować wyrywając wtyczkę z zadka dekoderowego i wkładając ponownie ale ogólnie in+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Kiedy mnie łatwiej było w cztery oczy gadać - zresztą telewizję babcia sobie sama sprawiła, my bardzo rzadko oglądamy (teraz zimą częściej), a jak ma mieć preferencyjne warunki za przejście z n do pc to lepiej osobiście. Zresztą podpisuję umowę, dekoder pod pachę i od razu do domu podłączyć nowe ustrojstwo Już się umówiłam, że przyjedzie w sobotę i to załatwimy.... poza tym straszysz mnie gorszym dekoderem i pomarańczowym pilotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Gosiu przyznam ze dekoder hd300 a w zasadzie jego pilot jest lepszy niż ten w esi88, tez ma te funkcje które opisałam tylko wg. mnie graficznie trochę gorzej. a piloty sa czarne tylko tlo menu w hd3000 jest pomarańczowe a w esi czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 No to znaczy, że masz na bank lepszy dekoder, który ma szerszy "kąt widzenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 w obu tak działa, ty jaki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisane na nim HD 6000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Wyczytałam - dekoder hd300 jest bogatszy od ESI 88 o dolby digital plus i ipla, który z kolei nie ma szans u mnie działać przez brak dobrego internetu, a ten DPS, który Ci przysłali jest w ofercie za złotówkę i teoretycznie największą jego wada jest brak funkcji PVR - nagrywasz, zatrzymujesz, cofasz - za to możesz oglądać filmy przez internet ESI - w przyszłości możliwość dokupienia dodatkowego dysku twardego o pojemności 500 GB (pi razy oko 300 zł) i dodatkowo te cuda o których TAR pisze A w ogóle wiosna idzie - Wiosna w Polsce po dziesiątym kwietnia - zapewniają zgodnie Amerykanie i Rosjanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 o tu jest o dekoderach pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) hd3000 wzielam jako multiroom, po drugim dniu używania wszystko gra i buczy. o zawieszeniach esi slyszalam ale po tym to co wyczynial mój deko w c+ to nieistotny szczegol. Depsia pisze, ze dziś dodadzą nowe kanaly wiec jutro aktualizacje trzeba będzie zrobić. ipli jeszcze nie odpalałam, w weekend wyprobuje, u mnie net w miare sensownie hula Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Czyli wszystko przede mną, zobaczę co się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.04.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Depsia, zapodam Ci ciekawy artykul. Zerknij uwaznie http://www.cnbc.com/id/100503873/Brits_May_Have_to_Work_Until_75_Thanks_to_China A teraz pomysl, ze od 2012 chinski brat za pozwoleniem rzadu swawolnie harcuje po obligacjach roznych panstw. I tak za pare lat (wcale nie tak duzo), kto jest wlascicielem skarbu panstwa ma wszystko. Prawo, ustawodastwo i nowe zasady ... Od dzisiaj pracujecie do 85 roku zycia, nie macie bezplatnej opieki zdrowotnej, ani szkolnictwa ... Prawo to my ... Jakze prawdziwa wizja, nie? I nikt nam nie przyjdzie z odsiecza .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2013 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 No i mojego dekodera wcale nie ma w tej wyliczance. Nazywa się HD 6000, ma wszystko, iplę też, ale tylko jedno wejście antenowe, czyli co oglądasz to nagrywasz, inaczej nie. Jako multiroom jest HD 3000, dzisiaj jedzie do wymiany, bo się zawiesza co 5 minut albo i częściej. Oferta programowa fajna, sprzęt - do doopy mają i tyle. Zapytam, ile kosztuje ten ESI88, mooooże weźmiemy... Amberciu - dlatego nie ma to jak liczyć na siebie, prawda? Myślę, że angole coś z tym w końcu zrobią, mają w sobie ducha niezależności, więc chyba przedsięwezmą jakieś działania, by zapobiec takiemu stanowi rzeczy. A synowej nagadam, jak przyjedzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jest na stronie i ten HD 6000może i jego wymień na tego ESI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2013 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 No ale to właśnie ten chcę wymienić, tylko zobaczę, ile to kosztuje... Ten HD 3000 stoi u Dziadków i po prostu się zawiesza, trzeba go zawieźć do naprawy lub wymiany, żeby móc normalnie tv oglądać. Zaczyna u nas padać głupi śnieg. I tak do Żar pojedziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Markoto, wyszedl idelany! Super przepis zapodalas Rowniez uzywalam maki pelnoziarnistej (bo tylko taka kupuje ) a cukier zastapilam pol na pol cukrem trzcinowym i stevia. Uzylam tez mniej o 1/3 masla ale wiecej bialek ... no i duuuuzo bakaliowych smakolykow Dzieki jeszcze raz za przepis! Swietny i mozna go modyfikowac na bardzo dietetyczny ja zmniejszylam ilosc masla o polowe, bo wiecej nie mialam i tez bylo pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mam ulotkę z punktu obsługi i tam jest jak wół cena 49 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts