Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

DPSia.. Twój syn to ma łeb.. od razu z Chinką się ożenił.. i będzie częścią ta co rządzi...

Nie od dzisiaj wiadomo , że Chińczycy świat zalewają nie tylko ciałem i produktem.. Nie mają waluty swojej wymiennej, ale są potęgą z którą wszyscy się układają..

Dobrze nie będzie..

Ale co my możemy.. tu na dole.. NIC...

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja zmniejszylam ilosc masla o polowe, bo wiecej nie mialam i tez bylo pycha :D

to mi przypomina sernik szwagierki. Zamiast tłustego sera to chudy twarożek, zamiast masła to jogurt, zamiast cukru pół szklanki słodzika, ciekawe czy jajka włożyła. Niemniej spróbowaliśmy i... wylądował w koszu. Mogę nie jeść ciasta wcale ale jak jem, to ma to być CIASTO a nie erzatz :D

W przypadku nie zaakceptowania zmiany, przysługuje Państwu prawo

do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tej zmiany.

Z poważaniem,

CYFRA+

tak do mnie napisali :D mailem, a wszędzie było 14 dni

14 dni były w pismach od enki

Tiaaa...

W naszym przypadku dekodera się nie da wymienić, bo w polsacie mają tak, że konkretny dekoder jest powiązany z konkretną kartą, w innym dekoderze karta nie zadziała. :jawdrop:

Co za idiotyzm, słowo daję!

Z tego wszystkiego zadzwoniłam do biura obsługi, wylałam żale przed konsultantem, a ten rad nierad... zapisał reklamację!

Że pilot nie ma tolerancji na kąt padania sygnały, że menu małe i nieczytelne, że co to za kolory pomarańczowe tło i białe litery, że dlaczego nie ma dwóch wejść antenowych, że co to ma być, że nie można zapłacić i kupić lepszego dekodera!

Wszystko, w punktach, metodycznie i dokładnie.

I teraz, westchnąwszy, pozostaje czekać 15 miesięcy i zawczasu szukać jeszcze lepszej oferty.

Dobrze przynajmniej, że oferta programowa, pakiet znaczy się, w pełni nas satysfakcjonuje. :D

Abonenci cyfry mieli dłuższy termin wypowiedzenia, ale teraz w ogóle przestali te listy od nc+ rozsyłać, poczta ma nakaz przetrzymywać je do odwołania, bo UOKiK dobrał się żabojadom do tyłków i wysunął już zarzuty o ten krótki termin, jednostronną zmianę warunków umowy i wysyłanie tego do ludzi listami zwykłymi.

Oj, dzieje się, dzieje...

Zresztą - kto ma profil na fejsie, to TUTAJ mnóstwo informacji, wymiana info między ludźmi, linki do publikacji prasowych itd. Bardzo pożyteczne miejsce, bardzo!

Relka - to bzdura, nie wierz im, piszą co slina na język...

Setki ludzi w necie skarżyły się z kolei, że w centrach odmawiano przyjęcia rezygnacji, mówiąc, że WYŁĄCZNIE pisemnie, a adresu to oni nie znają. :evil:

Najczęstsze pytania i odpowiedzi na nie masz TUTAJ, zajrzyj sobie i będzie z czapki. :cool:

Nasze wypowiedzenie poszło przedwczoraj, poleconym za zwrotką.

A teraz z zupełnie innej beczki: podobno dzisiaj ma ostatni dzień padać śnieg tej zimy... :o :D

Co by nie powiedzieć, zima musi odejść!

Cholera mnie strzela na miejscu, jak patrzę na pole i ogród, przecie to z ziemi wyleźć nie zdąży i zginie w majowych upałach... :cry:

a co Wy na to?:eek:

"Rozwiązanie umowy jest możliwe jedynie w centrach nc+, oto link do strony, na której można wyszukać najbardziej dogodną lokalizację http://ncplus.pl/Oferta/Jak-kupic"

rezygnacja (Strona 1) — Krótka piłka: pytanie-odpowiedź — nc+ pytania

To kolejne oszustwo, bo wczoraj zadałam sobie trud i przepisałam fragmenty z regulaminu

Nc+

Regulamin świadczenia usług

Rozdział IX. Rozwiązanie i zmiana Umowy

16. Abonent ma prawo rozwiązać umowę w każdym czasie ze skutkiem natychmiastowym w przypadku rażącego naruszenia przez Dostawcę usług postanowienia Umowy, Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków, Warunków Promocji.

17. Jeżeli w okresie, na który została zawarta Umowa, Dostawca usług dokona zmiany Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków obowiązujących Abonenta, Abonent ma prawo rozwiązać Umowę składając Dostawcy usług pisemne oświadczenie o rozwiązaniu Umowy z powodu braku akceptacji dokonanych zmian w terminie wskazanym w informacji o zmianie Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków obowiązujących Abonenta, doręczonej Abonentowi, skutkujące na koniec miesiąca, w którym Abonent złożył oświadczenie. Termin do złożenia pisemnego oświadczenia o rozwiązaniu Umowy, o którym mowa w zdaniu poprzedzającym , nie może być krótszy (?) niż 14 dni od daty otrzymania przez Abonenta informacji o dokonanych zmianach. Brak pisemnego oświadczenia Abonenta we wskazanym terminie oznacza akceptację zmian i kontynuowanie Umowy na zmienionych warunkach. Informacja o zmianach Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków obowiązujących Abonenta, zostanie doręczona Abonentowi z wyprzedzeniem co najmniej jednego miesiąca przed terminem wprowadzenia zmian w życie.

Wchodzi w życie z dniem 19 marca 2013

Sprzęt (jeśli był dzierżawiony) trzeba oddać za pokwitowaniem w autoryzowanym punkcie w ciągu 14 dni od rozwiązania umowy

A dopiero co na stronie nc+ była informacja, że można składać wymówienie i na Kłobuckiej w Warszawie