Arnika 04.04.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 DPSia.. Twój syn to ma łeb.. od razu z Chinką się ożenił.. i będzie częścią ta co rządzi... Nie od dzisiaj wiadomo , że Chińczycy świat zalewają nie tylko ciałem i produktem.. Nie mają waluty swojej wymiennej, ale są potęgą z którą wszyscy się układają.. Dobrze nie będzie.. Ale co my możemy.. tu na dole.. NIC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dobrze nie będzie.. Ale co my możemy.. tu na dole.. NIC... mozemy przestac sie nakrecac i niepotrzebnie straszyc, panikowac i wymyslac wszelkie kataklizmy swiata. przepraszam, juz wychodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.04.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 ja zmniejszylam ilosc masla o polowe, bo wiecej nie mialam i tez bylo pycha to mi przypomina sernik szwagierki. Zamiast tłustego sera to chudy twarożek, zamiast masła to jogurt, zamiast cukru pół szklanki słodzika, ciekawe czy jajka włożyła. Niemniej spróbowaliśmy i... wylądował w koszu. Mogę nie jeść ciasta wcale ale jak jem, to ma to być CIASTO a nie erzatz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.04.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 ale ten keks na prawde nic nie stracil w smaku bo jadlam i ten bez odchudzania i ten z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 to mi przypomina sernik szwagierki .... wylądował w koszu... szwagierka tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.04.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 szwagierka tu zagląda mam nadzieję, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 04.04.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 W przypadku nie zaakceptowania zmiany, przysługuje Państwu prawo do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tej zmiany. Z poważaniem, CYFRA+ tak do mnie napisali mailem, a wszędzie było 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.04.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Hmm a tak właściwie to jaka jest konkretnie data wprowadzenia tej zmiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 W przypadku nie zaakceptowania zmiany, przysługuje Państwu prawo do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tej zmiany. Z poważaniem, CYFRA+ tak do mnie napisali mailem, a wszędzie było 14 dni 14 dni były w pismach od enki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Hmm a tak właściwie to jaka jest konkretnie data wprowadzenia tej zmiany ? 1 kwietnia a migracja od 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Tiaaa... W naszym przypadku dekodera się nie da wymienić, bo w polsacie mają tak, że konkretny dekoder jest powiązany z konkretną kartą, w innym dekoderze karta nie zadziała. Co za idiotyzm, słowo daję! Z tego wszystkiego zadzwoniłam do biura obsługi, wylałam żale przed konsultantem, a ten rad nierad... zapisał reklamację! Że pilot nie ma tolerancji na kąt padania sygnały, że menu małe i nieczytelne, że co to za kolory pomarańczowe tło i białe litery, że dlaczego nie ma dwóch wejść antenowych, że co to ma być, że nie można zapłacić i kupić lepszego dekodera! Wszystko, w punktach, metodycznie i dokładnie. I teraz, westchnąwszy, pozostaje czekać 15 miesięcy i zawczasu szukać jeszcze lepszej oferty. Dobrze przynajmniej, że oferta programowa, pakiet znaczy się, w pełni nas satysfakcjonuje. Abonenci cyfry mieli dłuższy termin wypowiedzenia, ale teraz w ogóle przestali te listy od nc+ rozsyłać, poczta ma nakaz przetrzymywać je do odwołania, bo UOKiK dobrał się żabojadom do tyłków i wysunął już zarzuty o ten krótki termin, jednostronną zmianę warunków umowy i wysyłanie tego do ludzi listami zwykłymi. Oj, dzieje się, dzieje... Zresztą - kto ma profil na fejsie, to TUTAJ mnóstwo informacji, wymiana info między ludźmi, linki do publikacji prasowych itd. Bardzo pożyteczne miejsce, bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 04.04.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Po lewo pakiet, znaczy się... w środku dodatki... po prawej wynik:) I proszę toto potraktować z przymrużeniem oka... żeby nie było.... Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Mirek_Lewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 04.04.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 a co Wy na to? "Rozwiązanie umowy jest możliwe jedynie w centrach nc+, oto link do strony, na której można wyszukać najbardziej dogodną lokalizację http://ncplus.pl/Oferta/Jak-kupic" rezygnacja (Strona 1) — Krótka piłka: pytanie-odpowiedź — nc+ pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2013 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Relka - to bzdura, nie wierz im, piszą co slina na język... Setki ludzi w necie skarżyły się z kolei, że w centrach odmawiano przyjęcia rezygnacji, mówiąc, że WYŁĄCZNIE pisemnie, a adresu to oni nie znają. Najczęstsze pytania i odpowiedzi na nie masz TUTAJ, zajrzyj sobie i będzie z czapki. Nasze wypowiedzenie poszło przedwczoraj, poleconym za zwrotką. A teraz z zupełnie innej beczki: podobno dzisiaj ma ostatni dzień padać śnieg tej zimy... Co by nie powiedzieć, zima musi odejść! Cholera mnie strzela na miejscu, jak patrzę na pole i ogród, przecie to z ziemi wyleźć nie zdąży i zginie w majowych upałach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.04.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 a co Wy na to? "Rozwiązanie umowy jest możliwe jedynie w centrach nc+, oto link do strony, na której można wyszukać najbardziej dogodną lokalizację http://ncplus.pl/Oferta/Jak-kupic" rezygnacja (Strona 1) — Krótka piłka: pytanie-odpowiedź — nc+ pytania To kolejne oszustwo, bo wczoraj zadałam sobie trud i przepisałam fragmenty z regulaminu Nc+ Regulamin świadczenia usług Rozdział IX. Rozwiązanie i zmiana Umowy 16. Abonent ma prawo rozwiązać umowę w każdym czasie ze skutkiem natychmiastowym w przypadku rażącego naruszenia przez Dostawcę usług postanowienia Umowy, Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków, Warunków Promocji. 17. Jeżeli w okresie, na który została zawarta Umowa, Dostawca usług dokona zmiany Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków obowiązujących Abonenta, Abonent ma prawo rozwiązać Umowę składając Dostawcy usług pisemne oświadczenie o rozwiązaniu Umowy z powodu braku akceptacji dokonanych zmian w terminie wskazanym w informacji o zmianie Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków obowiązujących Abonenta, doręczonej Abonentowi, skutkujące na koniec miesiąca, w którym Abonent złożył oświadczenie. Termin do złożenia pisemnego oświadczenia o rozwiązaniu Umowy, o którym mowa w zdaniu poprzedzającym , nie może być krótszy (?) niż 14 dni od daty otrzymania przez Abonenta informacji o dokonanych zmianach. Brak pisemnego oświadczenia Abonenta we wskazanym terminie oznacza akceptację zmian i kontynuowanie Umowy na zmienionych warunkach. Informacja o zmianach Regulaminu, Cennika, Szczegółowych Warunków obowiązujących Abonenta, zostanie doręczona Abonentowi z wyprzedzeniem co najmniej jednego miesiąca przed terminem wprowadzenia zmian w życie. Wchodzi w życie z dniem 19 marca 2013 Sprzęt (jeśli był dzierżawiony) trzeba oddać za pokwitowaniem w autoryzowanym punkcie w ciągu 14 dni od rozwiązania umowy A dopiero co na stronie nc+ była informacja, że można składać wymówienie i na Kłobuckiej w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.04.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Teraz to dopiero bałagan, jak bombą w kępę szczypiorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.04.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 U mnie wiosna idzie nawet pług śniegi rozgarnął z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Cholera mnie strzela na miejscu, jak patrzę na pole i ....... .... i widzisz groszek kto sieje w marcu to zbiero w garcu, a kto w maju zbiero w ..... jaju a śnieg nie pado ino zjeżdżo z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Niestety, taka prawda, w zeszłym roku przypominałam to przysłowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts