Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Depsia,

Gratki dla Synka! Nie moze byc inaczej skoro jest juz wlasciwie na wymarzonych studiach :D

Jak tam kukurydza? Posiana? Pogoda dopisuje, to az chce sie podlubac na zewnatrz. :-)

U nas koncza walke z chaszczami ... ja nie dalam rady 8) , ale ogrodnik z maszyneria okazal sie zbawieniem 8) Za 3 - 4 tygodnie powinnam cieszyc sie upragnionym trawnikiem :-) W poniedzialek wybiore tylko jakies rosliny do klombikow i bedzie ok :-) No i surfinie na balkony :D 8)

No nic ... ide pilnowac u brazy ... wciaz zaciskam ... ;)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję, dziewczęta, na pewno pójdzie mu dobrze przy Waszych zaciśniętych kciukach. :D

No i nie czuję sie osamotniona z moim niepokojem. Leciutkim, matczynym. :oops:

Brazunia - co ja o tym wszystkim myślę, to napisałam już u Ciebie. :-?

Amber, pewnie, że kukurydza posiana. :D

Dzisiaj posialim cukinie i dynie. 8)

I to na kilka dni wszystko. Potem będziem sadzić pomidory i takie tam, plewić, podlewać...

Trawa u nas już żólta na podwórku się robi. :-?

To ja też!

No właśnie - dzionek piękny, kosić trawsko by się zdało, a tu jak na złość niedziela! W dodatku urodziny Madzi! Impra byla wczoraj (rodzinna). Żebym jutro nie zapomniała jej dać do przedszkola słodyczy! A za tydzień najazd dzieci na nasz domek! Oj, będzie się działo!

No to poszliśma do lasu i na łąki. Łąki podmokłe a w lesie bydlęta napinały. Fajnie było.

Czy to możliwe, żeby teraz jakiemuś leleniowi się coś porąbało? Bo cóś z lasu ryczało. Tylko z leleniem mi się ten ryk skojarzył. Ale żeby teraz?

A wczoraj sobie takie piękne parzydło kupiłam! Bordowe! Ślicznie się prezentuje!

I porzeczki już mam! Jedną kistkę, zieloną na razie. Więcej będzie, bo się już zawiązały, ale tylko ta jedna jest widocznie porzeczkowa.

A Madzia gra właśnie na prezencie. trza dziecka do mycia pogonić. Wprawdzie już się ze szlauchu polewały w ogrodzie, ale tego za mycie uznać nie można. A szkoda.

Agduś, ależ mieliście fajny dzień! :D

U nas jakoś tak dużo spokojniej, tylko Mąż przyleciał ze spaceru very szczęśliwy, bo znalazł rosnący na naszej łące jakiś chroniony storczyk, które to odkrycie dało mu asumpt do prawdziwej żywiołowej radości. :lol:

Pogoda śliczna cały dzień, posiedziałam więc w ciszy przed domkiem, posłuchałam ptaków, które w lesie szalały. :D

Wspaniale jest móc się odprężyć tak. 8)

Rrmisia - no jak nie, jak tak! :D