relek 05.04.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) nie znam tego przysłowia dziwne jakeś 11 stego będzie 12 st i tak już do maja a w maju będzie zimna zośka ale jaja :mad: oglądałam pogodę rano ....do 29 kwietnia ....ostatni tydzień było po 18 st ...teraz zajrzałam i paczę i oczum nie wierzę 12 -13 stopni czy te od pogody nie mogli by w końcu iść na jakieś studia Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ma ktoś wózek dziecięcy głęboki do oddania w zamian za wizualizację domu/mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 DPSia.. pada śnieg u Ciebie czy nie????U mnie dziś może z trzy płatki spadły.. więc to za bardzo się nie liczy;)Tylko zimno i śniegu masę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Nie od dzisiaj wiadomo , że Chińczycy świat zalewają nie tylko ciałem i produktem.. Nie mają waluty swojej wymiennej, ale są potęgą z którą wszyscy się układają.. Jak mnie starcza pamiec nie myli to chyba od 1996r. jest wymienna, ale scisle powiazana z kursem USD. Pododnie jak ma teraz CHF z EUR, tylko jakby intencja inna A zrobic mozemy wiele Poszukac innego platnika naszej emerytury :lol2: Chyba trzeba zaczac placic podatki gdzies indziej EZS, lzejsze zamienniki sa calkiem ok Kiedys w Polsce preferowalo sie ciezkie (tluste i slodkie ciasta), bo tez styl zycia byl inny. Wiele sie chodzilo, pracowalo fizycznie to i czlowiek potrzebowal o wiele wiecej energii. A teraz statystycznie wiecej mamy couch potatos, a wiec popyt na energie jakby mniejszy ... Jak ktos serwuje mi tlusto albo zbyt slodko, to samego patrzenia na takie danka robi mi sie sennie i lekko niedobrze Ale ja tak mam juz "z domu", wiec moze to genetyka powiazana z nawykami. Markoto, nastepnym razem wyprobuje z mniejsza iloscia maselka. Ale dodam wiecj bialka Depsia, ja juz nadzieje na wiosne stracilam Za to dzisiaj przy wielkim sniegu i wielkich roztopach wyprobowalam moje nowe kaloszki z kokardkami Mysle, ze taka pogoda ma tez dobre strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 u mnie sniegu już prawie nie ma tralalala:wiggle:za tydzień będę mogla zacząć prace w ogrodzie czekam az wszystko odmarznie. ale na promanal to raczej już za pozno. no i daje sobie jeszcze tydzień na wyzdrowienie całkowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Nieeee, no padać to u nas śnieg żaden nie padał, broń Boże! Z tąemeryturą gdzie indziej - żebym miała wolne ćwierć miliona to już dokładnie wiem, który dom we Francji kupuję, jak go przerabiam i jak on daje mi schronienie i do końca życia na mnie zarabia. Tylko te małe 250K... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ale o jakiej walucie mówisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 nawet te 250 tysi eur na francje to mało, szita się kupi. oczywiście jak francja to tylko lazurowe wybrzeże i prowansja:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 .... na promanal to raczej już za pozno.... jeżeli twojapogoda nie kłamie to w środę psiknij, temperatury jeszcze nie są za wysokie a przez tę zimę to i chrobokom się pewnie życie pop.....ło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 a pszczolkom nie zaszkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 a pszczolkom nie zaszkodzi? myślisz, że przy +6 wylecą z ula ...... po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 05.04.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 o dopsze, że przypomniałeś mam na pieńku z ochojnikiem ...a przecież promanal nie ma trutki ino oleiste u mnie ma być w środę 12 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 12 stopni to prawie ..... upał zalecają o ile pamiętam w okolicach +5 olejować, ale ja jestem tolerancyjny i ochojnika bym polał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ja nie polewam, bo nie mam już ochojnika, zlikwidowaliśmy modrzew kilka lat temu. A ja we FR to mam dom duuuży ogród do kupienia, nie w Prowansji tylko w dolinie Loary, bliziutko zamku Poitiers. I potrzebuję marne 250 tys. ZŁOTYCH... Nie powiem gdzie, bo podkupicie! Śnieg zanika, całe szczęście. Ale jeszcze jest paskudnie, szaro, zimno i mglisto. To nic, czekam na wiosnę prawdziwą, na SŁOŃCE. Ogromnie brak mi słońca, szary kolor już bardzo mi dokuczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 DPSia.. a Twoja nieruchomość nie jest watra tych 250 tysi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.04.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 :cry:to ja miałabym moje trzi modrzewia zlikwidować :cry::cry::cry:kiedy one mi papu dają .......Jamlesiku to kiedy jamam psikać ? do środy 3,5,6, ale w nocy -3, -2 ...a od środy noce na plusie niby .....niby , bo oni co 2 godziny zmieniaja swoje zeznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Kochana, moja nieruchomośc w sumie jest warta znacznie więcej, ale przecież nie sprzedam tego razem z Dziadkami, a Oni nigdzie nie chcą jechać na nieznane. Poza tym sprzedanie gospodarstwa rolnego w obecnych czasach w całości, nawet takiego z prężnie działającym agro, graniczy z cudem. Relka, ależ nie likwiduj, ja absolutnie tego nie doradzam! Kochaj i pieść, bo zasługują na to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 w sumie mogłabym pryskac nawet dzisiaj, na termometrze w cieniu mamy +5, resztki sniegu topnieją w oczach chyba za sprawa temperatury, slonca i wiatru , który dosc mocno wieje. slonce pięknie swieci od rana, to lubie. od razu człowiekowi wstać z wyrka się chce:wiggle: jak jutro się będę dobrze czuc to w końcu wyleze i może podetnę lawendy i hortensje drzewiaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A ja we FR to mam dom duuuży ogród do kupienia, nie w Prowansji tylko w dolinie Loary, bliziutko zamku Poitiers. I potrzebuję marne 250 tys. ZŁOTYCH... Nie powiem gdzie, bo podkupicie! ja na pewno nie, obstawiam LW i Prowansje jak w totka wygram ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 TARcia Ty masz leżeć a nie biegać z sekatorem i ścinać albo oliwić krzoki.. NO.. Choćby już jutro wiosna się u was pojawiła... I słuchać mi tu proszę starszej siostry.. NOooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts