TAR 06.04.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 TARcia Ty masz leżeć a nie biegać z sekatorem i ścinać albo oliwić krzoki.. NO.. Choćby już jutro wiosna się u was pojawiła... I słuchać mi tu proszę starszej siostry.. NOooo i kto to mowi????? a swojego nie potrafilas przypilnować :D:D ja już chce wyjść bo takie slonce za oknem i już się czuje jak w wiezieniu a BTW wiosna u nas już jest , zrobiłabym ci zdjęcia ale wyjść nie pozwalasz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A widziałaś Ty aby jakiś chłop rozum miał???????? Pod halę podjechaliśmy, w hali 228C więc cieplutko i do domku.. Teraz śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A widziałaś Ty aby jakiś chłop rozum miał???????? tak, moje kochanie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.04.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Niektórzy mają... owszem, niektóre kobiety też Wiosna, powiedzmy, idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mirek - Ty ostatnio cudne obrazki przynosisz, naprawdę! Tarcia, Ty szczęściaro, u nas słońce to nie wiem kiedy się pokaże, szaro i szaro dokoła! Jeszcze chwila i deprechę jakąś złapię przez to szare dokoła!!! Ile mozna haftować, kurde??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.04.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ile mozna haftować, kurde??? Można... mnie tam się chce, ile razy wyjrzę przez okno:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.04.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 DPSia, połóż się, zaparz mięty, a jak się lepiej poczujesz to kleiczek ryżowy z marchewką. Ale miednica koło łózka nie zaszkodzi jeszcze tej nocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.04.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Arnika paskudzisz sobie w papiury:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Zaraz Sołtysowi pokażę, że mam zalecenia. Miskę też postawię, a co, przedwczoraj w klamociarni znalazłam śliczną białą emaliowaną miskę, jak nowa! I szklaną wazę do ponczu, taką delikatną, dużą i cienką z dziesięcioma filiżankami. Za 5 zł. To się nazywa udane polowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Arnika paskudzisz sobie w papiury:P Ale, że co???????? Hektary masz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 to ze kwestionujesz rozum u mezow :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 TAR zgadzam się z Tobą w zupełnośći:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.04.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Gospodyni, teraz przynajmniej wiem czego Ci zyczyc z kazdej dobrej okazji Mam nadzieje kiedys zobaczyc Twoje zdjecia, jak przechadzasz sie po SWOICH wlosciach w slonecznej i pachnacej Francji I gratuluje ostatnich zakupow Tez tak mam, ze czesto rzeczy najdrobniejsze ciesza najbardziej Wlasnie udalo mi sie kupic kawalek soundtrack'u z GoT3 i ciesze caly wieczor jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 .......Jamlesiku to kiedy jamam psikać ? ..... no to w środę, o ile nie zeznali, że będzie padać jabym jeszcze chciał zeznanie Mirka, ale nie wiadomo kiedy przestanie haftować PS. czy ja już mówiłem, że mam naoliwione przed powrotem zimy tylko nie wiem czy nie trzeba powtórzyć ..... Mirek zrób se przerwa, bo i tak umiesz lepiej doradzić niż haftować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Nojacie, Miruś - chyba już nie haftujesz??? U nas dzisiaj taaaaaki poranek wiosenny! Sami zobaczcie: Chyba Sołtysa wezmę i pójdziemy sobie http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s030.gif . D Słońce!!! Jak jutro nie będzie jakoś paskudnie zimno, to może spróbuję wyjść do ogrodu coś zrobić... Ambercia - faaaajnie, że dostałaś, to jest właśnie to - czasem mała rzecz potrafi człowiekowi wielką frajdę dostarczyć. Z tą Francją to ja marzenie mam, ale czy ono się spełni... Mimo wszystko mam nadzieję, że tak, kiedyś... No piękne to słońce za oknem mam! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.04.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 I caly snieg stopnial??? Byc nie moze U nas niby troche na plusie, a wciaz biale g...o zalega Jedyne co kwitnie, to hiacynty w doniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Baaaardzo smętne resztki zostały gdzieś w najgłębszym cieniu i tam, gdzie pryzmy były po odśnieżaniu, ale to już baaaardzo znikome ilości. I ptaki śpiewają głośno, pierwszy raz w tym roku słyszę śpiewające ptaki, super! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 miska się od razu sama smieje co Depesia? jak zaluje, ze przebisniegow nie mam, cudne sa. u nas tez resztki sniegu pod plotem w cieniu pozostaly ale reszta znikla. wszystkim wiosny zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.04.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Nieprędko... jak tu se przerwa zrobić Tego jest miejscami 40 cm. Fotkę przed chwilą zrobiłem, marna bo z tarasu dokładnie pod słońce. Ptaki...są, a jakże. Głodny kos dobrał się koło chałupy do rabaty, tam odgarniane i trochę wytopiło... parę taczek kory wywalił na ścieżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Mirek haftował.. czy heftował????? U mnie jest tak jak u Mirka.. , ale słońca nie ma... Kto ukradł nam słońce..?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts