Gosiek33 11.04.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Depsia a szklarenki na wysiew nasion nie masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 relek, a co to znaczy trudna w malowaniu? No, dość gęsta jest i mniej wydajna, to prawda. Ale optivia satyna świetnie się zmywa, ja mam w wc i zastępuje mi spokojnie płytki, których nie cierpię. Jestem fanem tikurilli tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.04.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) no właśnie nie wiem , bo tak kiedyś ktoś chlapnął na jakieś stronie nie tłumacząc , a ja nigdy tej farby nie używałam ...najdroższą jaką malowałam był beckers :)ale pacze ,że oni się skumali , bo na ulotce bekersa jest tikkurila polska sa a www. beckers .pl:eek:.........a ostatnio użyty dulux albo dekoral? nie pamiętam ...był do doopy ..............no jak zawsze Wasza pomoc mi rozjaśnia w mózgu kafelków też nie cierpię i nie cierpię w salonie terakoty popatrz co pół roku możesz sobie przemalować wc , dodać nowy kolor gadżetów i wchodzisz do nowego wc a ten co sobie kafle ułożył ...ciągle ma tą samą Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 no Ja mam róże i fiolety i już mój mąż sugerował, że może czas kolor zmienić. On nie przepada za liliowym a ja uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2013 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ja płytki w łazience wielce sobie cenię z kolei, a jesli są białe i nie kryją całej ściany w całej łazience (to nie kostnica ), tylko tyle, ile konieczne, to też śmiało można zmieniać kolory ścian, ile wola. Jednak udało się! Tak latałam, tak jęczałam, tak się nosiłam jak kwoka z jajem, że Sołtys nie wytrzymał. Warzywniak w polu zaorany, dolomitem posypany i zabronowany! Jutro idziemy z Babcią grządki robić. Na pewno posieję pietruszkę, może wczesną marchewkę z cebulą, jeszcze popatrzę po nasionach, nie chcę natychmiast, bo musi się ziemia trochę ogrzać, a pietruszka się zimna nie boi. Tralala! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.04.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 ja w łazienkach mam kafelki tylko w miejscach newralgicznych, mokrych i przy wc a reszta tez farba, dulux kuchnia/lazienka. kafelki mam biale żeby każdy kolor farby na scianach pasowal. i to wlasnie fajne można przebierać, a biale kafle sa neutralne. kafle w salonie brrr - nie lubie i nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A u mnie jeszcze na warzywniaku śnieg leży:(... niewiele co prawda, ale jest. No i mam taaaaki wieeeelki, że śpadelkiem się skopie... żon mi skopie znaczy się W łazience kafli nie mam wcale, za to w salonie gres... przy tylu łapach zachetała bym się z drewnem/panelami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aaaa!!! Chochoły zdjęte:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No to ja z Tobą, Tarcia, dokładnie to samo u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.04.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No to ja z Tobą, Tarcia, dokładnie to samo u nas. ladnie, schludnie i oszczednosc kasy na kaflach i robociźnie, maziac farba mogę sama. ludzie którzy malowali nasz dom nie umywali się do jakości malowania mojego lubego. on może i robi wolniej ale za to jak dokładnie i farby o co najmniej 25% mniej zużywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 U nas malowanie to moje zajęcie, tylko wykończenia/styki ściana - sufit robi Sołtys, ja za ślepa i strasznie krzywo robię, a on równiuśko. A jak maluję to prawie w ogóle nie napaskudzę, no i wiadomo - zużycie farby i pokrycie ścian całkiem inne niż u takich profesjonalnych, co to farbę chyba piją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.04.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 remonta w kuchni:cry::cry: :confused:oglądam n-design ..wszystko mi się podoba ...Wasze wizje też ......ale to wymaga wyrzucenia na śmietnik niektórych rzeczy :eek:a jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 normalnie, ladujesz i wyrzucasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Najlepiej szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 i koniecznie bez namysłu:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 czy chochoł z azalii też zdjąć? bo na razie zdjęłąm z choinek (znaczy mam sosnę himalajską ) A klony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 EZS odkrywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 moje roslinki chyba sie zahartowaly, bo ani azalii, ani klonow, hortensji ogrodowych ani himalajki nie okrywalam. i przezyly, na azaliach nawet tych japonskich wrazliwych mase pakow kwiatowych jest. a lekko im u mnie nie jest glownie z powodu wiatrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ja w tym roku nie okrywałam wcale i żyją.. nie wiem jeszcze jak, ale żyją.. Widziałam tylko, że róże okrywowa mam ciut do obcięcia gałązki bo brązowe,.. w zeszłym roku było gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 W tym roku nie jest absolutnie źle, bo przecież rośliny miały porządną okrywę śniegową, nie ma dziwne, że świetnie się mają. Kurde, pada u nas, fajny deszczyk, tylko na pole nie ma jak iść. To nic, może po obiedzie się przejaśni, takie są prognozy. Poszłabym grządki porobić, coś posiać, niechby rosła jaka pietruszka z rzodkiewką i sałatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts