TAR 12.04.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 u nas na przemian raz mzawka,raz sloneczko. ale tak mialo byc, temperatura 11 st. chyba jutro duszoneczki zrobimy, ostatnio byly odwolane z powodu choroby. sobotnio planujemy popracowac w ogrodzie to takie duszoneczki z grzancem bylyby ukoronowaniem calego przyjemnego dnia. ostaly mi sie 2 butle grzanca to trzeba wypic by sie nie zmarnowal :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ja już na pw napisałam, co sądzę o wystepie .... Poza wrzosami i tulipanami nie okrywałam niczego. Wrzosy odkryłam juz dawno, tulipany właśnie przed chwią. Deszcz pada i zimno jest, w wielu miejscach jeszcze śnieg leży no ale przy deszczu to sobie za długo nie poleży. O sianu i sadzeniu to ja na razie pomarzyć mogę!!!! Relek - tikurilla jest świetna i wcale się nią trudno nie maluje, robiłam to osobiście w bloku do tego bardzo ciemnymi kolorami i było okey. Teraz przymierzam się do jasnego szarego z mieszalnika - w hurtowni podali cenę 25-26zł za litr. Ciemniejsze kolory są droższe, ale się opłaca, naprawdę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.04.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 W tym roku nie jest absolutnie źle, bo przecież rośliny miały porządną okrywę śniegową, nie ma dziwne, że świetnie się mają. u mnie śnieg marcowy spóźnił się, mróz był szybszy czy są straty mrozowe to trudno jeszcze powiedzieć, śniegowe są, conieco połamało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.04.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ja okrywam, bo himalajki by nie przeżyły, póki małe. Jak podrosną, to im się utnie. Ale zbrązowały im końce, więc widać, że musiały walczyć. Klon przesadzałam jesienią no i on delikatny bardzo, więc mu zrobiłam dobrze. Ale moze faktycznie już odkryję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 a róże ? wyrzucić ...........12 fuflów Hrabiemu co zbierał łeb urwie własnoręczne hafty , pierwszy raz w życiu haftowane , co udają holenderską manufakturę wyciepać ?a co potomnym po matce zostanie ? japońską porcelanę cieniutką jak skorupka jajka :eek:wyciepać? ta niebieska na dzień dzisiejszy dogadana jestem ze sobą nataki kolor ale nie wiem co z tym niebieskim:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 w sumie w waszych okolicach to zima temperatury nizsze niz u nas to i okrywanie ma sens. u nas z kolei wietrznie i wilgotno. choc taki mrozny wiatr tez zaszkodzic potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 relek to jak juz musisz to popakuj w kartony i na strych albo polke w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.04.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) w sumie to na te kufle mogę taką brązową półkę kupić i mu zawisnąć w spiżarce ale moje hafciki ? chociaż ...jak se przypominam ... w pierwotnej wersji miały wisieć w wucecie .....no ale one kuchenne przeca ........też tak macie ,że coś tworzycie a po paru miesiącach ...czy ja miałam zaćmienie słońca ? byłam zachwycona łazienką ,że sobie tak wymyśliłam , nie siląc się na modę ...chciałam wg mojej duszy ....dziś siadam jak Żyła na kibelku i pytam ...co mnie grało? z kuchnią też tak będzie Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.04.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 A to jakieś stare kufle (znaczy z historią) czy nowe ? p.s. słyszeliście że nc+ pękło dzisiaj czy wczoraj ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 tak ,ale dalej nie jest jakos super fajnie dla tych z full pakietem. no i peklo za pozno, ja juz wypowiedzialam i polsata sobie wzielam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 jakbym chciala miec ten sam pakiet i te same programy to zeszli mi z kwoty 199 na 180,90 - ale laskawcy niech sie gonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.04.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dla mnie ważne że nie muszę już teraz wypowiadać umowy która się kończy w lipcu . Teraz ja na nich skorzystam (dodatkowe kanały ) , a potem do niewidzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.04.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) no z historią w nc, chyba powiedział prezes , że najwyższy będzie 119 .....ja tak zrozumiałam mój zaprzyjaźniony pan od cyfry tak mnie zajarzył na wieść ,że wysłałam wypowiedzenia -- pospieszyła się pani ......ale oni chcieli za to co mam za 99 zł 199zł ..- ja byłem u siebie pierwszy, który podpisał i mam to co pani by chciała za 129 , a jak pani wypowiedziała , to teraz dostanie za 149 jakby chciała wrócić ....a ja mu na to ,że ja to bym chciała w najgorszym wypadku za 99 a patrzę i widze ,że mój pakiet nadal kosztuje 99 zł ale zżeby oglądać jak do tej pory HBO to musze dopłacić ale nie napisali jeszcze ile ......a i tak mi nie dadzą oglądać siatkówki to po co mi te ich gupie gadki ,że mi ncsport dadzą tak jak mi panienka w t-mobile powiedziała ...proszę pani wszystko drożeje , chciałaby pani w pracy mniejszą podwyżkę ? Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.04.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Siatkówka to chyba tylko na PC o ile się nie mylę ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 za hbo doplata 30 zł, filmbox doplata 15 zl i nie pamiętam jak cinemax - czyli dla mnie pakiet full który mam za 100 zl wychodzi 180,90 zl - żadna okazja, nie uważam bym się pospieszyla z wypowiedzeniem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Oczywiście, że znowu myśleli, że ludzie są głupi i liczyć nie umieją, bo najdroższy pakiet za 119 ale ile kanałów poszło się rąbać z tego pakietu! Tak jak Tarcia pisze, jakby chcieć mieć wsio co było to ponad 180 wyjdzie. Chyba się z koniem przez ścianę widzieli! Mam CP i z oferty programowej jestem naprawdę BARDZO zadowolona, w tych samych pieniądzach mam to co wcześniej w n-ce i jeszcze dodatkowe, które wcześniej pozabierali, więc naprawdę mega super. I nawet kanał kuchenny jest, a w n-ce nie miałam! Relka - kufle jakos wykorzystasz, możesz do nich ponasypywać makarony różne i takie tam i poustawiać na półce koloru wenge. Porcelanę możesz spakowac albo rozdać, ja od razu biere ten dzbanek z mlecznikiem pierwsze z lewej, śliczności som! Hafty, powiadasz... Chyba zbieram hafty krzyżykowe! Dużo mam i szanuję! To kiedy wysyłasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.04.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 jeszcze myślę w kiuflach mam cukry i rodzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2013 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 No to przecie pasująco do wenge i ecru. Po prostu dodaj jakiś żywy kolor, co? Masz tu propozycje kolorów, to sobie "coś" wybierzesz. A niepasujące dodatki schowaj w kartonie na strychu, bo za jakiś czas mogą się okazać z powrotem pasujące. Wczoraj na warzywniaku dwie grządki pietruchy posiałam. Dzisiaj też mam poważne plany, może Sołtys mi trochę pomoże, to kto wie, najważniejsze może bym zdążyła posiać. I tak zostanie jeszcze mnóstwo zajęcia z wyciąganiem zeszłorocznych rozpanoszonych chwastów przy samej siatce, rozgrabianiem jeszcze nie zasiewanej reszty, porządkami wokół domu, kończeniem modernizacji czwartego pokoju... Nie wiadomo, gdzie ręce wsadzić! Ale to i dobrze, bo ileż można gnuśnieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.04.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Dla mnie ważne że nie muszę już teraz wypowiadać umowy która się kończy w lipcu . Teraz ja na nich skorzystam (dodatkowe kanały ) , a potem do niewidzenia. Jak nie wypowiesz teraz umowy to ona się automatycznie przedłuża na 18 miesięcy! Nie skończy Ci się w lipcu:no: Depsia... a co Wy robicie z tymi wszystkimi warzywami??? Przecież sami nie przejecie takich ilości, sprzedajecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.04.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Gospodyni, wpadlam na szybko i widze, ze praca wre! Biedna Ty, biedny Soltys ... lenistwo wiosny musicie teraz podwojnie ciezka praca nadrobic Jak zerknelam na Twoja liste "do zrobienia" na juz to od samego czytania poczulam sie zmeczona A Soltys juz calkiem zdrowy? Bo te infekcje gornych drog oddechowych lubia sie ciagnac U mnie juz calkiem ok, a wciaz mam kaszel Lekarka mowi, ze w gardle jest ok, osluchowo doskonale wiec albo moze zapodac steryd, albo jakos przemecze sie jeszcze tydzien albo dwa i mi przejdzie Wiec sie przemecze. Jak nie gadam, to nie kaszle i jak sie okazuje wszyscy na tym zyskuja Mnie nie meczy, a moj ma spokoj Relek, jak juz napisano wczesniej tikkurila jest swietna. Duzo nia mielismy malowane (zawsze z mieszalnika). Malowalismy tez Para i rowniez jest swietna Powodzenia w remontowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts