relek 19.04.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 a ja nadal naćpana zapytam o wrzosy , bo mnie targają słyszałyście jakieś zabobony na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Hmmmm ja mam tylko zimówki.. kupiliśmy samochód na letnich i był taki szmelc, że bałam się normalnie na nich wracać do domu... wyrzucone zostały od razu u wulkanizatora...Teraz to ja muszę nabyć letnie i zmienić je... Mąż chciał kupić alusy, ale ja na taki luksus się nie zgadzam, bo nie mam kasy... Dla mnie wsio rybka na jakich felgach jest auto... byle by się kulało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.04.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 A deszczu wciąż u nas nie maaaaa... jak chciałem sie podzielić to nie chciałaś, to teraz giskanować albo szlauchować będziesz u mnie cos tam pokropiło ...... może to farorz był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.04.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Mnie właśnie pogoniło:( Porządnie pada... a i tak mi się glińsko mazało:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 jak chciałem sie podzielić to nie chciałaś, to teraz giskanować albo szlauchować będziesz u mnie cos tam pokropiło ...... może to farorz był Mnie właśnie pogoniło:( Porządnie pada... a i tak mi się glińsko mazało:mad: Szczęściarze jedne! U nas ani kropli, tyle, że się zachmurzyło i sen nas morzy straszliwie, ale to wszystko, więc bilans raczej ujemny mamy. Bratki kupiłam, poposadzam dzisiaj przy domku w skrzynkach i od razu będzie inaczej! Kosiarka pojechała przy okazji na przegląd pozimowy, opony zmienione. My też na felgach stalowych. Letnie inacej jadą, dużo ciszej i Sołtys mówi, że lepiej mu sie prowadzi po letniej drodze niż na zimówkach. Zimówki też musieliśmy dwie zutylizować od razu, w serwisie ręce załamali nad ich stanem. Dwie Michelinki fajne jeszcze, a te dwie do niczego. No ale na takich kupiliśmy, to i tak się jakoś jeździło. Trzeba będzie jesienią znowu wydatek robić, bo jak Arnika, kupowaliśmy na zimówkach i musiałam zamawiać w necie, dobrze że jest opcja żeby od razu z montażem w serwisie najbliższym odebrać. I Babci znalazłam ładny sweterek wełniany! No, to chwilę oko przymknę (ten sen morzy... ) i potem biorę się za sadzenie i plewienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Kiedy DPSia .. my samochód kupowaliśmy na letnich oponach końcem listopada.. facet przez 3 lata na nich jeździł i nie maił innych.. kamikadze.. na dodatek taki był z nich szmelc, że te 400km które wracaliśmy do domu to miałam serce na ramieniu... Podjechałam do znajomego.. ma dla mnie już letnie oponki.. jutro mężusiu podjedzie je wymienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 No nie, u nas było auto na zimówkach, tyle, że te dwie szmelcowate, ale tę zimę jakoś jeszcze się przekulaliśmy. Plan dnia wykonałam, zmęczona jestem, ale zadowolona z siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Bratki sadziłaś mówisz... Też sobie posadzę a co... uwielbiam bratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2013 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 To ja nabab jestem, bo razem z Nosikiem komplet opon dostałam i to w całkiem niezłym stanie. Teraz jednak musze z wulkanizatorem pogadać, czy letnie się nadaja jeszcze, a jeśli nie to ... psia krew parę krzaczków sypać mi się pójdzie w zamian za opony. I szczerze dodam jeszcze ... kompletnie nie widze różnicy w jeździe na letnich czy zimowych o tej porze, zimą co innego, letniaki to ekstrema i hardcore:D Też nie pada, może w końcu jakiś szlauch załączę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2013 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Nasze zimówki jakieś głośne strasznie były, więc różnica jest bardzo wyraźna dla mnie, jak się prowadzi, to Sołtys tylko wie. Mówią mi w tv, że mam u siebie słońce piękne, a ja za oknem całkiem co innego widzę! I nawet sobie nie krzywdowałabym, żeby tak z tych chmur ciepły deszcz jakiś spadł... A tak to ani słońca nie mamy, ani deszczu. No to czy to jest sprawiedliwie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.04.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Wg mojej pogody to dopiero koło 17 ma się u Was słonko przebić i deszczu niet:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Ja słońce mam, ale jako dodatek specjalny występuje pioruńsko zimny i silny wiatr. Do luftu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 A u mnie słońca też brak...Deszczu na szczęście też brak... Trawa rośnie jak głupia... zieleniutko... a wertykułować miałam... Jadę na rynek i po opony .. czekają na mnie... czarne będą... jako, że ja jestem blondynka... Mąż chciał alusy .. ale ja się pytam po co i na co kasę wydawać jak jej nie mamy.. noooo po co.. niby na alusach dajej zajadę czy szybciej?????Rybka mi to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 No dokładnie, też nie uważam, aby dalej na alufelgach sie jechało. Kurde, nie chce mi się do ogrodu iść, zimno... No nic, może po południu się trochę ociepli, zobaczymy. Z tych nudów zdjęłam wielkanocne zasłonki i założyłam wczesnoletnie, w truskawki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.04.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 U mnie też szaro, zimno i ponuro, bździdeszczyk ciapie... błe,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.04.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 U mnie ładnie i ciepło to się nie wybrzuszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Popołudniem ładnie się zrobiło i u nas, słonecznie i ciepło, więc poszłam za stodołę i poplewiłam trochę na rabatkach. Zioła i szparagi tak straszliwie mi zarosły, że nie wiem, kiedy ja zdołam je odgruzować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 kurka a ja nie mam już co robic i tak szukając sobie roboty jutro stol duzy poolejuje, zraszacze porozkładane a mezus hustawe jutro rozlozy. i to by było na tyle, nawet plewic nie mam co na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Szczęściara! Ty zajedź do mnie, kochana, nie będziesz się nudzić, gwarantuję duuuuużo zajęcia w ogrodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Depesia wierz mi gdybym nie pracowala zwinelabym manele i wpadla do ciebie a tak to nijak się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts