Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty Yetek tez lepiej uważaj, bo takiej Tobie pomidorówki nawarzę ...:stirthepot:

Depsia ma sie dobrze, Sołyts też! Wyjechali przed paroma chwilami cali i zdrowi. Na szczęście zdążyłam napić się sołtysowej kawy .... no dobra jest!!!!

Dzięki za odwiedziny!!!

Słuchajcie, wstyd się przyznać, cztery miski tej pomidorowej zeżarłam, taka dobra była, że NIE MOŻNA BYŁO się powstrzymać... :oops:

Szczęśliwie dojechaliśmy z poiwrotem, wrażeń mamy jakbyśmy na długich wczasach byli!

Wrażenia z Brazoczyska opisałam u Brazy, apoza tym to zdumiałam się, bo tam w okolicach Wejherowa drzewa w lasach bukowych GOŁE I BEZLISTNE jeszcze stoją, inne liściaste też! :o

U nas maj w pełni rozkwitu, kasztany zaczynają kwitnąc, a tam...

Drzewa dopiero myślą, czy zacząć się puszczać! :o

O wrażeniach z Piaśnicy na pewno napiszę kiedyś, to było bardzo wzruszające, mocno przeżyliśmy tę podróż sentymentalną.

Było rodzinnie, wzruszająco, rozklejająco, niezwykle.

Cudnie.

W sumie to bardzo dziwne z tymi bukami u nas, bo slonca nieprzerwanie mamy już 3 tydzień, czy to aby czego zlego nie zwiastuje, jakiegoś mrozu albo innego kataklizmu?

za to owocowe kwitna slicznie, glog zielony calkiem i brzozy maja zielone listeczki - zwykle takie miały już w początkach kwietnia ;) czerwona brzoza dopiero w oglole zaczela listki wypuszczać, ale graby już zielone.

Gwoździku - oczywiście, że przekazała, dziękujemy raz jeszcze, po prostu tyle wrażeń i tyle do powiedzenia, że nie wiem w cvo najpierw ręce wsadzić! ;) :D

Tarciu, mam wielką nadzieję, że next time uda się nam spotkać, kochana! :hug: