Yeti 05.05.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Już prawie 12:00! Braza, może jednak zajrzyj dyskretnie... Wiesz... wczoraj ta Twoja pomidorówka była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ty Yetek tez lepiej uważaj, bo takiej Tobie pomidorówki nawarzę ... Depsia ma sie dobrze, Sołyts też! Wyjechali przed paroma chwilami cali i zdrowi. Na szczęście zdążyłam napić się sołtysowej kawy .... no dobra jest!!!! Dzięki za odwiedziny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Braza no weź tylko dobra:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Dobra, dobra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Słuchajcie, wstyd się przyznać, cztery miski tej pomidorowej zeżarłam, taka dobra była, że NIE MOŻNA BYŁO się powstrzymać... Szczęśliwie dojechaliśmy z poiwrotem, wrażeń mamy jakbyśmy na długich wczasach byli! Wrażenia z Brazoczyska opisałam u Brazy, apoza tym to zdumiałam się, bo tam w okolicach Wejherowa drzewa w lasach bukowych GOŁE I BEZLISTNE jeszcze stoją, inne liściaste też! U nas maj w pełni rozkwitu, kasztany zaczynają kwitnąc, a tam... Drzewa dopiero myślą, czy zacząć się puszczać! O wrażeniach z Piaśnicy na pewno napiszę kiedyś, to było bardzo wzruszające, mocno przeżyliśmy tę podróż sentymentalną. Było rodzinnie, wzruszająco, rozklejająco, niezwykle. Cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 u mnie tez buk jakby zasnal, a zywy jest, sprawdzałam, wszystko jakies takie opóźnione , krotko się będzie można nacieszyć, bo zaraz znowu zima przyjdzie:mad: szkoda, ze się wam nie udało do mnie dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ty TAR-cia nie bluźnij z tą zimą, dobra:mad: Depsia, buziaki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Brazula ja nie bluznie tylko realistka jestem nienawidzę zimy i zimna a w tym roku dopiekla mi wyjatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 W sumie to bardzo dziwne z tymi bukami u nas, bo slonca nieprzerwanie mamy już 3 tydzień, czy to aby czego zlego nie zwiastuje, jakiegoś mrozu albo innego kataklizmu? za to owocowe kwitna slicznie, glog zielony calkiem i brzozy maja zielone listeczki - zwykle takie miały już w początkach kwietnia czerwona brzoza dopiero w oglole zaczela listki wypuszczać, ale graby już zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ja też nienawidzę zimy ... Depsia - czy Braza przekazała pozdrowienia ????? tak pro forma pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Gwoździku - oczywiście, że przekazała, dziękujemy raz jeszcze, po prostu tyle wrażeń i tyle do powiedzenia, że nie wiem w cvo najpierw ręce wsadzić! Tarciu, mam wielką nadzieję, że next time uda się nam spotkać, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 wiesz, Arnisiom się podobalo (przynajmniej tak mówili) :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem p[ewna tego, kochana, jak niczego innego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ja też nienawidzę zimy ... Depsia - czy Braza przekazała pozdrowienia ????? tak pro forma pytam :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem p[ewna tego, kochana, jak niczego innego! to kiedy wpadacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 :evil: nie wklejam takich jęzorów ... ale wyobraź sobie trzy razy więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 nie no nie zdzierżę .... :mad::mad::mad::evil::evil::evil: to ostatnie to ja ... że się dałem skusić na wymianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Braza nie wytykaj jezyka, bo ci krowa nasika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nie tylko tak mówili.. toż to prawda... Depesia welkam w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Braza nie wytykaj jezyka, bo ci krowa nasika Nie tylko tak mówili.. toż to prawda... a widzisz .... czasami warto posłuchać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts