tola 09.05.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Wszyscy płaczą i wyrzekają, że deszcze, burze, co tam jeszcze, a u nas... susza! Czy ktoś może podesłać nam porządny deszcz? ...postaram się... będziesz pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Szła... I popieprzyły się jej kierunki!!! Poszła w cholerę!!! może była z dziećmi dobra, wyskoczę oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 u nas wreszcie popadalo, od zachodu przyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Jamlesik - Ty masz szczęście, że ja Ciebie tak lubię! Uff, poszlim jeszcze po obiedzie na pole, sporo udało sie zrobić nam z Babcią. Chyba jutro zdążę w końcu pory posadzić, pomidorki muszą jeszcze chwilkę zaczekać. No ale jutro syrop z mniszka dłuuugo będę gotować, więc za wiele w polu nie posiedzę. No to idę pranie w ogrodzie pozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.05.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 oferta nie moze być DLA WSZYSTKCIH bo jest DLA NIKOGO. dokladnie tak! Przeciez kazdy wlasciciel hotelu, pensjonatu, restauracji czy klubu ma prawo targetowania klientow. Do wielu klubow nie wejdziesz, bez specjalnego "pokatnego" zaproszenia i tylko wtedy, gdy Twoj ubior jest zgodny z "ichniejsza norma" co rownie dobrze moze oznaczac skore i dobra fure, jak i boa, wieczorowa kiecke i smoking To samo z restauracjami. Takie tabliczki to nic nowego i wytchnienie dla nie-Rodzicow albo tych, ktorzy od dzieci chca odpoczac http://l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/8PLB5x1RBxYRawiEhLOdSw--/YXBwaWQ9eW5ld3M7cT04NTt3PTMxMA--/http://media.zenfs.com/en-US/blogs/partner/mr_3ade3b440c0e15.jpg U nas sytuacja jest jasna. Jezdzimy tam, gdzie nie ma malych dzieci, nie ma kotow, pozwalaja na psy i maja barek-lodowke w pokojach Gospodyni, ja bym Ci nieba z deszczem uchylila gdybym tylko mogla ... przeciez wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Amberciu, jaki fajny znaczek, dziękuję! Gagatko - ano właśnie. Rozmawiałyśmy. U nas nie wykluczamy dzieci, ale... muszą mieć wykupione oddzielne miejsce. Akuratnie w tej chwili mamy rodzinę z czwórką dzieci, dla każdego jest osobne miejsce, czyli rodzina zajmuje 3 pokoje. I wszystko jest ok, da się. Tylko u nas wciąż pokutuje przekonanie, że jeśli gdzieś niekoniecznie chce się widzieć dzieci (bo np. hałasują, taka ich natura), to na pewno jest się złym człowiekiem, który nie lubi dzieci, a jak nie lubi dzieci, to to łobuz jest. Mam nadzieję, że powoli się to zmieni, a znaczek od Amberci porywam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.05.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 A mi po raz pierwszy w życiu wcześniej wzeszły warzywa niż reszta:wiggle: piękne, wyraźne rządeczki, a dziadostwo dopiero kiełkuje:D pomidory już wsadziłam... Zośka odwołana:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.05.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Depsia, niech Ci dobrze sluzy! Bardzo mi przykro, ze i pracy macie teraz wiecej - bo dodatkowe malowanie - a i nie jest juz tak pieknie wokolo, bo kwiaty zostaly zniszczone Przyznam, ze nam do glowy by nie przyszlo aby meble w pokoju hotelowym (czy pensjonacie) przestawiac. Owszem wazne jest dla nas "double bed" i to zawsze wczesniej ustalamy. Jesli nie jest z jakiegos powodu mozliwe, to wybieramy inna oferte, a nie rujnujemy sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.05.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 pomidory już wsadziłam... Zośka odwołana:yes: ale pierwsze dwa dziady mroźne mają się spotkać i przy gruncie przymrozić, ale we wtorek posadzę coby Zosia miała bardziej zielono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.05.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ewa - no to jak się ma niepełnosprawne dziecko, to się robi tak, że ruszyć w pokoju się nie można??? Przecież dziecko chyba powinno mieć lepsze warunki wypoczynku niż dmuchany materac na glebie? Takie dziecko wymaga LEPSZEGO traktowania, nie takiego. Wiesz dobrze, że dziecko niepełnosprawne to bliski mi temat, czy to u Franka czy u Julki i Karoliny jestem zawsze, bywam i pomagam, kiedy mogę. nie wiem, nie byłam tam, może na materacu spał tatuś. Może to była jedyna opcja, żeby dziecko w ogóle wyjechało z domu? Nieuczciwa i dość perfidna w stosunku do gospodarzy, bo 10 letnie dziecko to jednak nie niemowlak, ale może tylko tak ich stać... wielu rodziców kombinuje, jak może żeby dziecko choć trochę z domu wywieźć a przy niepełnosprawnym dziecku takie kombinowanie jest bardziej usprawiedliwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 U mnie właśnie pada to u Depsi chyba też .... Marchewka i koperek sie zastanawiają ... no lepiej dla nich bedzie, jesli to zastanawianie owocuje w wylezienie z ziemi .... A wczoraj dostałam od mojej Kochanej Sąsiadki pory, selery i ... małego ozdobnego(?) pomidorka ... już go posadziłam, mam nadzieję, że te zimne dranie go nie załatwią! I nie robię absolutnie nic!!! Mam usprawiedliwienie w postaci deszczu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 u nas tez wreszcie wczoraj popadalo i dzis popduje, jeszcze jest cieplo. jutro ma byc chlodniej a w niedziele mi znowu slonce zapowiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.05.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Jeszcze tylko dodam - miejsca z noclegami nie maja dzieci TOLEROWAĆ, jakby były wstydliwą chorobą , mają tylko MIEĆ ofertę dla dzieci albo NIE, co powinno być jasno określone na początku. I nie widzę tu naprawdę pola do sporów. Natomiast oszukiwania i krętactwa nie znoszę, niezależnie od stopnia sprawności. W takiej - trudniejszej - sytuacji mozna spróbowac jakoś porozumiec się z gospodarzami, dogadać, a jak się nie da - to jechac gdzie indziej. U nas wczoraj padało i dziś jest bardzo przyjemne powietrze oraz - podlany ogródek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 nie wiem, nie byłam tam, może na materacu spał tatuś. Może to była jedyna opcja, żeby dziecko w ogóle wyjechało z domu? Nieuczciwa i dość perfidna w stosunku do gospodarzy, bo 10 letnie dziecko to jednak nie niemowlak, ale może tylko tak ich stać... wielu rodziców kombinuje, jak może żeby dziecko choć trochę z domu wywieźć a przy niepełnosprawnym dziecku takie kombinowanie jest bardziej usprawiedliwione. Dostali rachunek, właśnie wypisałam, wyższy niż zapłącili, jak dostaną zwrot z fundacji to w sumie więcej im wyjdzie niż de facto zapłacili - nie jestem wiedźmą! Lecę, bo poganiają mnie, wrócę wieczorem, to jeszcze coś opowiem i dopowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.05.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) nie jestem wiedźmą! Lecę... To jesteś czy nie jesteś?? Bo ja skądinąd wiem, że owszem..... Ale fajnie na tej miotle, co.......? Edytowane 10 Maja 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ha, wiedźmą się BYWA - i wtedy wszystko ok. Bo jak ktoś jest wiedźmą cały czas to słaaaaaaboooo... U nas dzisiaj od rana taki cudny spokojny deszczyk sobie pada, jaka jestem szczęśliwa!!! Nic to, że nie da się zrobić nic w polu, ale deszcz zrobi więcej dobrego niż my przez tydzień! No to my w auto i do Żar... I mąki żytniej nie kupilim, bo zapomnielim! Tera trza lecieć chyba do Lubska, kurde, chleb się kończy. Ale przynajmniej Babcię zabraliśmy, polatała po sklepach, zadowolona, bo zakupy zrobiła - to najważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 A ja przez ten Twój deszcz to zlaniona chodzę... i śpiąca... za to słonko nam świeci coś Ci przyniosłam... podobno lubisz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 mnichu z bliska?i co to jest zlaniona. lanie dostalas? kto smial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.05.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 oj zleniona miało być... mega lenia miałam dzisiaj:p niom mnichu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.05.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts