Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tarcia, ucisk na nerw, pewnie przy urazie zmiany zwyrodnieniowe się ujawniły, często tak jest. Można fotkę strzelić na początek, od razu z nadgarstkiem..

a żebra potrafią boleć, jeżeli przy ucisku i oddechy nie ma klucia, to nie jest najgorzej

Rentgen jest bardzo pomocny - już dwa razy miałam takie niewyjaśnione bóle w stopach, za każdym razem lekarz nic nie stwierdził ale na wszelki wypadek rtg przepisał, poszłam, promienie nogę mi naprawiły, bo po 15 min gdy u lekarza sie znalazłam i nadal nic nie znalazł po kolejnych 10 min ból minął :lol2:

Eeeee, Ewa upewnia mnie, że nie warto, bo oddychania nie mam utrudnionego, nic mnie nie kłuje, tylko po prostu boli jak szlag.

Chyba trochę się przeciążyłam w sobotę na polu i teraz zioberka się mszczą. :sick:

Chamstwo, bo ten ból narasta. musiałam wziąć dwa nurofeny jak tylko się obudziłam.

No nic, twarda będę, nie mam innego wyjścia, jak przeżyć. ;)

Gosiek - :rotfl: :rotfl:

Depsia, jednocze sie z Toba w bolu i cierpieniu ;) Oj ... jak baaardzo :sick: Niefortunnie wyjezdzajac na rowerze z lasu na droge zostalam zaatakowana przez burki lesne i mimo, ze wiem co robic gdy gonia, to jak gupek sie zachowalam, po hamulcach, przez kierownice i na beton :mad: Dwa kolana poobcierane, krwiak na jedna calusienka noge, lokiec zdarty a na czole guz wielkosc arbuza :sick: Na szczescie Pluszowi nic sie nie stalo :sick: Przez miesiac w spodnicy nie wyjde, a przez tydzien facjate pod czapka powinna chowac :( Super ... jutro mam lot do klienta :mad:

Depsia... wiem, że Ci nie do śmiechu ale uśmiałam się po pachy:rotfl:

Tylko czemu Pan Sołtys nie dokończył siać??? W takie wzorki to NIKT nie ma!!! I na kosmiczne kręgi w zbożu można by bilety sprzedawać:rolleyes:

no nic nie myślicie;)

Może faktycznie już dziś nic nie próbuj robić, idź spać skoroś śpiąca...

tylko łóżka nie popsuj:p

TAR nowe łóżko się zarwało :o to chyba nieźle daliście czadu :lol2:

Co za dzień Depsiu na pociechę nie tylko Was dzień świra dopadł - w stolicy wyłączyli z użytkowania dwie stacie metra i odcinek zamknięty trzeba pokonywać autobusem lub tramwajem, od rana straszny ścisk i chaos, na dodatek w śródmieściu drobna stłuczka sparaliżowała do reszty ruch na jednej z ulic http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,chaos-na-skrzyzowaniu-br-to-zdjecie-robi-furore,87033.html#!prettyPhoto

zdecydowanie lepiej namawiać traktor by ... w lewo jechał :D niemniej bardzo współczuję :hug:

Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej...

dopiero jak minie 13 godzin po 13 maja, będzie już 13-ta

i można skoczyć do monopolowego ..... jak dawniej :lol2:

pomidory i ogórki wczoraj wsadzone do gruntu,

reszta warzyw już z ziemi wylazła tylko po deszczach

chwasty je doganiają :mad:

część ogórków gruntowych będzie rosła do góry,

miara mi sie popier.....ła i grządka o 60 cm za wąska :oops:

No właśnie - kawa była najlepsza! :hug:

Sołtys z sąsiadem jeździ po polu i sieją u nas, to drugi i ostatni ciągnik wer wsi, ten sąsiadowy, więcej niż nasz i jego to nie ma.

Dobrze, że jego sprawny tym razem, w zeszłm roku nasz jechał, a jego nie... :lol2:

No i dobrze, że mamy sąsiada, do którego można krzyknąć przez płot o pomoc w razie czego. :yes:

To nasz najbliższy sąsiad, więc fajnie z tym mamy, chociaż ma tego psa szczekliwego. ;)

Tymianki sobie dzisiaj posadziłam, bo za mało mi było.

I kupiłam drugą kosiartkę spalinową!

Wzięliśmy naszą do miasta w nadziei na znalezienie w Lubsku jakiegoś serwisu, ale nic z tego.

No to my do znajomych, co mają sklep ogrodniczy, no to on obiecał, że zajrzy do tej naszej cholery.

W tym czasie jeszcze pojechaliśmy do Brico po najtańszą na świecie kosiarkę elektryczną za 200 zł, żeby jakkolwiek choć od ulicy skosić.

A jak wróciliśmy na herbatkę do ogrodniczego, to oni nam mówią, że mają nową kosiarkę spalinową za 500 zł, po cenie hurtowej, bo została i już ją zdjęli ze stanu.

Nie jest to rewelacja jakaś, ale 3,75 KM i za 500 zł i nówka, 2 lata gwarancji...

Wzięliśmy!

Teraz będzie można dwa razy szybciej kosić wokół domu, każde weźmie swoją kosiarkę i będzie w innym końcu kosić!

Starą elektryczną wywalić gtrzeba, ma z 15 lat, jej czas minął.

Idę zaraz skręcić sobie tę nową małą (spalinówkę musi mi Sołtys przygotować do pracy) i coś zacznę kosić, bo już wytrzymać nie mogę jak patrzę na tę dżunglę wokół domu. :sick:

Tylko czemu do okulisty muszę iść???

Patrzę do portfela, a tam... nic nie widać... :confused:

Ukradzione od Malki, cudne!

Gdybyś krzyczal przez 8 lat, 7 miesiecy i 6 dni wyprodukowalbyś wystarczająco energii do podgrzania 1 filizanki kawy.

(Nie wydaje mi sie to warte wysilku.)

Gdybyś puszczal bąki bez przerwy przez 6 lat i 9 miesiecy wyprodukowalbyś wystarczająco gazu równego energii bomby atomowej.

(No to mi sie wydaje bardziej warte wysilku!)

Ludzkie serce wytwarza wystarczające ciśnienie aby wystrzelic krew na odleglośc 20 metrów

(O ludzie!)

Orgazm świni trwa 30 minut.

(W przyszlym zyciu chce byc świnią)

Karaluch zanim umrze moze zyc jeszcze przez 9 dni po odcieciu mu glowy

(Ciągle jeszcze myśle o tej świni.)

Uderzając glową w ściane zuzywasz 150 kcal na godzine

(Nie próbuj w domu. Spróbuj w pracy)

Pchla moze skoczyc na odleglośc 350 dlugości wlasnego ciala. To tak jakby czlowiek skoczyl na odleglośc boiska.

(30 minut... szcześciara z tej świni! Wyobrazasz to sobie?)

Sum ma ponad 27,000 kubeczków smakowych

(Co moze byc tak smacznego na dnie stawu?)

Niektóre lwy kopulują 50 razy dziennie.

(Nadal chce byc świnią w przyszlym zyciu... stawiam jakośc nad ilośc)

Motyle smakują jedzenie stopami.

(Coś co zawsze chcialem wiedziec)

Najsilniejszym mieśniem jest...jezyk.

(Hmmmmmm......)

Osoby praworeczne zyją przecietnie 9 lat dluzej niz osobyleworeczne.

(Jezeli jesteś obureczny pownieneś wykalkulowac przecietną?)

Slonie są jedynymi zwierzetami, które nie potrafią skakac

(OK, to w zasadzie jest fajne)

Koci mocz świeci w podczerwieni.

(Zastanawiam sie komu zaplacono, zeby to zbadal?)

Strusie oko jest wieksze niz strusi mózg

(Znam takich ludzi)

Rozgwiazdy nie mają mózgu.

(Takich ludzi tez znam)

Niedźwiedzie polarne są leworeczne.

(Jak zmienią reke to bedą zyly dluzej)

Ludzie i delfiny są jedynymi stworzeniami, które uprawiają sex dla przyjemności.

(A co z tą świnią?)