Gagata 14.05.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Świetne, świetne! wrzucam na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Tez wrzuciłam szybciutko. Posiali wreszcie to zboże!!! Matko, co za ulga... Jeszcze teraz jakby ono jakimś ekspresem chciało rosnąć i dojrzewać, byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 DPS-ia dmuchaj i chuchaj to szybko urośnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2013 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 `Dzisiaj dzień jak co dzień, trzeba ziół jeszcze dosadzić, wczoraj tymianku dosadziłam, dzisiaj majeranek i bazylia trafią na swoje miejsca. Dalszy ciąg plewienia, to stały punkt programu, prania duuuużo mam, to będę prała, dopóki pogoda jest i schnie. Sołtys musi czerwonego diabła rozkręcić, spróbować sprawić, żeby jechał tam, gdzie trzeba... No to lecę, trza się brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Jak Ambercia tu zaglądasz to powiedz jak czyścisz i czym dysze do spieniania mleka? Ja tylko płukam.. co się z nią robi , bo jakby przytkana była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Na razie to ja przytkana jestem, z bólu...Kuffa, kosić się zabrałam, nową kosiarkę odpaliłam i heja po podwórzu.A Sołtys bronę postawił, nie odstawiał na miejsce, bo po siewie jeszcze chciał używać jej.Kosiłam, nie zauważyłam, że za mną leży brona.Cofałam się z kosiarką i całym ciężarem runęłam na tę bronę, plecami.Teraz wszędzie mam siniaki i trudno mi się ruszyć, bo boli kurewsko.Urok ktoś rzucił czy co???Ja pier.....ę, jak to boli!!! Dla miastowych: brona tak wygląda: http://img03-otomoto.sogastatic.pl/400x300/A292677_19.jpg Mam sporo szczęścia, że żaden z kolców nie wbił się we mnie, jestem "tylko" podrapana i posiniaczona. Fuck!Wezmę nurofen i idę kosić dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.05.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Łął... i mnie zabolało... A jak sprawuje sie nowa kosiarka???? I którą kosisz... spalinową czy elektryczną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 A chciałam powiedzieć, że miałaś i tak szczęście nie na kolce się nadziać a obok lemiesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Trza poodczyniać jakieś uroki faktycznie :stirthepot:za dużo tych przypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 kurde Depesia biedulka, uwazaj na siebie. A Soltys to w dupsko powinien dostac, wylazlo nieukladanie narzedzi:mad: palcem mu groze i to mocno. dobrze, ze na kolce nie upadlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.05.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 NO szczescie w nieszczesciu Depesiu, nie wiem co by bylo jakbys nadziała sie na kolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.05.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Depsiu,weź troszkę wolnego:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.05.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Depsia , Ty se kup takie łóżko jakie ja dostałam na urodziny i se poleż bo z broną w plecach, to się kiedyś z zabawy wiejskiej wracało ...co niektórzy ;)a te czasy już minęły ...aż mnie ciary przeszły Ty idź do jakiej babki niech Cię odpluje kto wie co mnie liści od rubekii i rzodkiewki wpier ....la ? a wygląda to tak czarna liszka mniej niż 1 cm , czym to zwierzę nakarmić coby mnie dalej rzodkiewki nie żarło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.05.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Jak niedużo masz tych rzodkiewek i rudbekii założyłabym rękawiczki i pozbierała ręcznie, a potem wywaliłabym gdzieś na łąkę. Może to gąsiennica motyla - rusałka pawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Fajne siniaki mam... To prawda, że miałam dużo szczęścia, żę nic się we mnie nie wbiło. Relcia - a jakie Ty łóżko dostałaś byłaś? Rzodkiewkę bym opryskała czosnkiem, w sumie liści nie jemy, tylko korzenie, mogę się liśćmi podzielić, jeśli nie źreją za dużo... Arnisia, nową spalinówką dziś jeździłam, jakiś hamerykański wynalazek. W sumie fajny wynalazek, mimo, że nominalnie ma mniejszą moc niż nasza stara spalinówka Briggs&Stratton (tamta 4 KM, nowa 3,75 KM), to... kosi się nią o wiele łatwiej i de facto... jest mocniejsza! Bez najmniejszego zająknięcia daje radę trawie wysokiej już na jakieś nawet 30 cm, tamta w życiu i za żadną cholerę by tego nie zwięła. I łatwiej nową jeździć, chyba troszkę lżejsza. No i paliwa zużywa chyba o połowę mniej. Ma przebadziewne mocowanie rączki, które złamało się po 15 minutach normalnego używania. Sołtys śrubę swojską i nakrętkę mi założył, dają radę o wiele lepiej. Czy ja pisałam, że my tę kosiarkę nową spalinową za psie pieniądze kupiliśmy? Warto było. Idę poleżeć, tyłek i plecy posmarować, wygrzać, czy jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.05.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 DPS-ia jak rany ja to chyba Sołtysa przez kolano przełożę jak raz następny będę wysmaruj się jakim altacetem w żelu coby siniaki szybciej się rozlazły:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 o matko, nie wiem, co ci powiedzieć, na niewidzianego nie chcę nic radzić, bo rada może być kiepska... Najpierw żebro, teraz plecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Plecy to pikuś, kość ogoową paskudnie stłukłam, od razu wielgachny fioletowy siniak jest, to miejsce niestety boli najbardziej. Cóż zrobić - pozostaje przeżyć. Sołtys to też nie do końca winien, miał za godzinę zabrać tę bronę, tylko, że traktor się zepsuł i już nie było jak zabrać... I tak czuje się winny, widać to po nim, biedak. Trudno, też będzie musiał przeżyć. Mam nadzieję, że jakimś sposobem jutro rano zlezę z łóżka, bo przecież robota nie poczeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 niech smaruje, naciera, poglaszcze, pocaluje.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.05.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Małżeńskie , dwuosobowe, udźwig 200kilo, z baldachimem na słonice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts