jamles 15.05.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Wezmę nurofen i idę kosić dalej... twardo sztuka tyż mnie plecy nap.....ją, ale chyba ze starości, bo na żadne brony nie spadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2013 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Twarda sztuka ze mnie, to prawda! Zaraz zlezę z łóżka, idę na grządki trochę, potem koszenie za stodołą, a co... Relcia - w sumie to ja mam takie łóżko, tylko o baldachim trzeba by się postarać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.05.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 DPSisu,spałaś?Nie połamałaś Sobie tej ogoniastej kostki?Wtedy dłuuugo boli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ooo to dobra ta kosiarka..a samojezdna, znaczy z napędem czy bez.. bo stara o ile mnie pamięć nie myli bez napędu była... Moja jest z napędem i trudno przy moich szybkich ruchach ją dogonić.. ale ostatnimi czasy chłopaki koszą zabierając mi najlepszą ogrodową robotę... Oby siniaki i bolaki wszelakie szybko przeszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.05.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Jak boli przetrącona kość ogonowa to niestety z autopsji wiem... od pamiętnych sianokosów:sick:. Nie na brony, a w marchewkę wpadłam za to z dobrych dwóch metrów... teraz już śmieszne:p Na furę więcej nie wlezę Jakby się udało dosuszyć to może i uda się sprasować w tym roku, bo luzem to zachetać się idzie... zobaczymy, na razie upał Kuruj zadek i inne fiuleciaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.05.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 (edytowane) Takie masz ? teraz jestem w rozkroku :lol2:kupili , trzeba leżeć ....ale jak tu leżeć jak inni harują ....albo każą lichy z rzodkiewki nizać na sznureczek Edytowane 16 Maja 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 moja hustawka tez sie tak rozklada, swietna poobiednia drzemka na takim bujadle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.05.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 to się nie buja :(to jest leże , ale ma z tyłu dwa kółka , to se mogę po całej działce bujać i szukać miejsca z okolicznością przyrody :Dlekkie jest ......a chciałam w prezencie tylko gustowny fotelik na taras do siedzenia .....poszli dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 aaa, no ja mam hustawke z mozliwoscia rozkladania na loze. tez dostalam w zeszlym roku na urodziny:D najczesciej korzysta z niej maz i Okruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Chyba Sołtysowi odbitkę zrobię i wszędzie porozklejam, coby nabył takie... Nadal boli, ale wspomagam się farmakologicznie i walczę. Grządki prawie doprowadzone do porządku, jeszcze tylko proso i len posiać trzeba i wszystko już będzie posiane i posadzone. Pozostaje tylko na bieżąco dbać. Arnisia, kosiarka bez napędu, to mi pomaga schuśc, jak se pokoszę ze dwa dni to i dwa kilo mniej może czasem być! Idę pranie wyjąć, nową pralkę dla gości sołtys mi podłączył, dzisiaj testowanko. Jak wszystko ok, to teraz będzie miała duuuużo pracy! Na dziś, na początek - 6 kompletów pościeli + 9 ręczników gościowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 qAha! Taki gość nas dzisiaj odwiedził, ptaszek co najmniej 2 razy taki jak wróbel (nawet jeszcze troszkę większy), dzióbek pomarańczowy... Ktoś wie, kto to taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.05.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ależ zdjęcie Ci się udało - Wilgi są dość płochliwe, za to przepięknie śpiewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Gosia - jesteś pewna, że to wilga? WCALE nie bała się, skakała po gałązkach spokojnie w odległości jakichś 3-4 metrów ode mnie, ja powoli sobie wyciągnęłam telefon, narobiłam jej całą serię fotek, a ona tylko sobie śpiewała, główkę przekrzywiała i przyglądała mi się, ale ewidentnie była ciekawa, a nie przestraszona. I miała biały brzuszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Obejrzałam w google - rzeczywiście, to musiała być samiczka wilgi! I W OGÓLE się nie bała mnie! Potem na dęba naszego poleciała, może tam sobie gniazdo zrobiła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 na moje oko to wilga jak w morde strzelil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 my mamy takiego trznadla, dal sie ostatnio nawet poglaskac, chodzil sobie po opasce kamyczkowej przy rabatce, a ja juz dzis wiem dlaczego on tam ciagle przebywal, no domyslam sie. bo tam w iglaczkach one sobie jajka wysiadywaly. wiecie, ze trznadle monogamiczne sa, zatem w dobre miejsce trafily:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.05.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 (edytowane) przyleciała na wędzonkę, a tam zimno w palensku ,pozamykane, nic się nie wędzi ......to odleciała a ja mam od kilku dni kukułkę kuka jak głupia i pojawia się gdy Hrabia w ogrodzie drepcze może chce mu jaja podrzucić Edytowane 16 Maja 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 o kukulkach nie wspominam, bo te dopiero daja do wiwatu, kukaja i kukaja, zeby mi tak wykukaly moje 3 marzenia najbardziej jednak lubie skowroneczki polne, tego pieknego trelania nic nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.05.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Widzisz samo sobie sprawdziłaś, że samiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Niom. A w ogóle - skoro wszyscy pokazują ogrody, to i ja pokażę, choć mój ogród zupełnie rozczochrany. Ale pomyślałam sobie: jak wszyscy, to wszyscy, Depsia też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts