Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

masz podwójny bez.. zazdroszczę. Kiedyś rósł u ciotki na działce, ale nie wytrzymał podwójnej budowy (mojej i wuja) i padł. Szkoda mi go bardzo. Chciałam kupić gdzieś, ale nie wiem, o co pytać w ogrodniczym...

no już lepiej, dziwie się ze wcześniej nie pokazalas tego cudnego rozczochrańca :)

Ewa w ogrodniczych sa lilaki z zawieszkami i zdjęciami, można cos wynalezc, ja ostatnio kupiłam odm. krasawica Moskwy jest podwojna a wcześniej wsadziłam katherine havemayer - tez podwojna.

a tu masz link do zszp z lilakami i fotkami, duzy wybor :)

http://zszp.pl/?id=203&sco=lilak&pco0=&pco2=&pco3=&pco4=&pco5=&pco6=&pco7=&pco8=&pco9=&pco10=&pco11=&pco12=&pco13=&pco14=&pco15=&pco16=&pco17=&pco18=&pco19=&ltr=&adv=0&wysw=1&prez=1&rod=&grp=1&rodd=&s=1&lang=1

No o bez z pełnymi kwiatami...

My mamy, bo zdążyliśmy wykopać szczepki z jeszcze poniemieckich chaszczy bzowych. Przecudne te chaszcze były o tej porze roku, ogromne!

Rosły na ziemi niczyjej, ale nieszczęściem przylegającej do domu pewnego pijaka, chama i idioty.

I ta świnia wycięła w pień wszystek ten bez! :mad:

Pojęcia nie masz, jak się cieszyliśmy, że zdążyliśmy z niego szczepki wziąć. :yes:

Aaaa!

Dziękować bardzo, ogród już stary właściwie, ma ponad dwadzieścia lat, to i rozrósł się.

A to czerwone drzewo na środku podwórza to buk, który proponowałas przyciąć i uformować... :lol2:

To już duuuuże drzewo, tak jak i wiąz, który żółtym brzegiem wystaje spoza jałowca skyrocket. ;)

To Twój urok osobisty powoduje, że ta reszta jest taka dobra!

Z paskudną babą nie jedlibyśmy pieczonek i nie wpuszczali do kuchni na robienie ciasta, tylko wysłali na najdalszą możliwą wycieczkę! :hug: :hug:

Ja to wiem kiedy wpaść po latach;). Już wczoraj na fb zajawkę widziałam, a teraz całość rozczochrańca mogę popodziwiać:cool:. A te kamienie pod murem z cegły z odpadniętym tynkiem, a pomiędzy nimi sosenki i inne zielone... to jest jakiś raj...:cool::yes:.

Boszzz... jak Ty masz tam cuuuudnie!!!:cool::cool::cool: