DPS 20.05.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Gorąco to u nas wczoraj było, piękna pogoda na wycieczki. Tarcia, nie wściekaj się, bo złość piękności szkodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.05.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Gorąco to u nas wczoraj było, piękna pogoda na wycieczki. o taaak to prawda Chociaz codziennie popoludniu mamy burze a nawet burze z gradem, ale potem powietrze takie czyste i bez tych pylkow Ale o swiecie tak ok. 6.00 smigam na rowerze po lesie i jest cudnie Chciaz scisk i tlok okrutny, bo wtedy wszyscy przed praca biegaja, jezdza na rowerach a nawet biegaja z wozkami terenowymi, w ktorym spia niemowlaki Generalnie super atmosfera i po godzinie porannej jazdy czlowiek ma mega sile do wszystkich obowiazkow Depsia, czytalas o ostanich rewelacjach na temat Monsatno i pszczol??? Bo wiesz ... to wszystko to wina kurzu i roztoczy, a nie ichniejszych chemikaliow W opozycji pojawia sie cien nadziei w postaci Urban Bee. Szkoda tylko, ze w calej wawie jest tylko jeden dach przeznaczony na ta fajna inicjatywe, ale za to jak chcesz u nich kupic miodek to zaplacisz ok. 10 razy tyle ile za standardowy miod Chyba zaczne hodowac pszczoly ... albo owce jak Kluska, ktory sprzedaje owczy ser po 110 zeta za kg. Ale jaki pyszny Buziaki zostawiam i biegne dalej ... bo musze sie spakowac na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 z owcami kupa pracy, ile ich trzeba mieć, żeby było mleko! Ja doiłam owcę kiedyś, z takiego udoju to mleka tyle, co kot napłakał, no i owca nie ma mleka cały czas a tyko jak karmi młode. Jesteśmy skazani na produkty "z dodatkiem owcy" albo trzeba płacić A o 6... to ja STANOWCZO śpię. Mam kolegę, który biega zapamiętale i też namawiał mnie kiedyś na 6. Mojego męża to nawet nie próbował ale ze mną miał nadzieję. Chyba bym dobiegła do pierwszego drzewa, objęła je i poszła spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.05.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 w slad za owcami, serem i niesamowitym na skale swiatowa biznesem link http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/346763,kluska-z-serem-czyli-nowa-pasja-tworcy-optimusa,1,id,t,sa.html Lepsze niz bezsensowne kopanie bitcoinow, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2013 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Hmmm... Gdybym mieszkała w mieście, to może też chodziłabym na spacery o 6 rano, kto wie! Kluska niesamowity facet, ciekawość mnie zaczyna brać, co by z Polski zrobił, premierem będąc. Może jakiś dobrze sytuowany kraj o jasnych zasadach? Szkoda, że nie ma ambicji politycznych, bo widać, że nie potrafi mało i po łebkach robić, wizja to u niego podstawa. Podziwiam ludzi, którym tak się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 DPSia.. bo żeby być politykiem to trzeba by było być ku.wą , albo złodziejem... i nie wiem czy generalizować czy nie ... A z niego jest normalny uczciwy facet , z wizją, wiarą, nauką , i konsekwencją i robi to za swoje pieniądze... A w polityce to i mądrych nie ma i doświadczonych i bez wizji i nie ręczą swoim majątkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Święte słowa, Arnisia - a jednak żal... Piękny deszczyk nam popadał na nasze świeżo posadzone kapustki! I panele w jadalni Sołtys kładzie! Matko, jakże ja będę z ich powodu wreszcie szczęśliwa, to chyba nie wie nikt. Tyle lat zamiatania cementu, pełno pyłu w powietrzu, paskudny wygląd gołej wylewki, przykrywanej jak się da to wykładzinbami, to dywanikami, to skórami... Teraz nareszcie KONIEC Z TYM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.05.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 gratulacje, niech Soltys za bronie sie rewanzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.05.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Faktycznie będziesz szczęśliwa... kiedyś też będę, choć mój beton tak nie pyli przy zamiataniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.05.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 ale w jadalni w domu czy w stodole, bo nie ogarniam? Przecież dom to już stoi ładnych kilka.... lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Ewa chyba o stodołę chodzi... Tam paneli nie było tylko takie dywaniki i beton.DPSia a ja myślałam, że ten beton to tak ma być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 O matko - to musiałaś też sobie pomyśleć : o naszych wyborach estetycznych... Ewa, w stodole oczywiście! Już są połozone! :D Boszsz, jaka zmiana... Nie są to co prawda płytki, ale tak krawiec kraje, jak materii staje, panele wychodzą taniej, a ja nie wytrzymałabym kolejnego roku z tym cholernym cementem, chyba by mnie do wariatkowa odwieźć musieli. Troszkę zmieniłam też ustawienie mebli, zrobiło się nieco więcej miejsca. Jutro ogarnę to do końca, to porobię fotki zmian. Ale jestem bardzo szczęśliwa! Chociaż tyłek wciąż boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.05.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 DPS-ia już miałam japę o fotki drzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Wiesz, że nawet nie...W końcu na forumie kilka lasek ma beton w domu czy mieszkaniu i jest z tego bega zadowolona..Więc skąd mnie wiedzieć, czy Ty jesteś modna i trendy czy po prostu jedna rzecz nieskończona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.05.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 DPS-iu,cieszę się z Tobą Ja mam fioła-lubię jak ludzie sobie coś remontują,unowocześniają I podglądam Wasze ogrody,Twój jest zaczarowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2013 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Aaaa, dziękuję, kochana, to bardzo miłe, co mówisz, choć nasz ofród bardzo jest "rozczochrany", stary już i nie jest formowany, jest co najwyżej brany w ryzy, żeby co niektóre rośliny nie rozrastały się zbyt mocno i nie właziły na inne. Arnisia - jednakowoż beton w rustykalnym wnętrzu słaaaaabo pasowałby. Wiem, bo miałam... Jeszcze listwy przypodłogowe zostały do położenia, ale to już pikuś po prostu! Zaraz się wybieramy do miasta, trzeba dokupić flanców kapusty włoskiej i brokułów, to od razu te listwy przywieziemy. Zimno, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Depesia doszlam co sie stalo z liliowcami, nie lubia mnie po prostu i tyle. nie wyszly te od Ciebie, te od Arni i nawet te, ktore kupilam na targach, lilie tez jakies marniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 u nas rano 6 na plusie brrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 tez chlodkiem u nas powialo +11 ale deszczowo i pochmurno, brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 no u nas własnie co jakiś czas coś śląpi, pochmurno i zimno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts