braza 24.05.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Kosaćce pogoniłam ... nie lubię ich .... rany, straszliwie się ostatnio narażam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.05.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Zińdybry tyż mam coś do powiedzenia na temat irysów sadziłam w zeszłym sierpniu , bo mi je wciśnięto w starym ogrodzie miałam takie okazy, że kwiat był jak głowa rosły w cieniu gruszy ...trochę ...i na czarnej ciężkiej ziemi ...w teraźniejszym ogródku mam same piachy jak dostałam karpy , najpierw poczytałam i posadziłam wg zaleceń ...a więc tak by bulwy trochę wystawały spod ziemi i nie wiem dlaczego bulwy miały być skierowane na południe a zieleń na północ tak zrobiłam ...dziś zaczynają kwitnąć i to wszystkie z posadzonych choć z wielkością to przesadziły :yes:mikroskopijne jakieś .... ale myślałam ,że będę musiała czekać kilka lat ......zachęcona tym eksperymentem w tym sierpniu zabiorę się za przesadzenie ze starego ogrodu peoni idzie zima? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.05.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ja mam tylko takie zwykłe, najzwyklejsze iryski, żółte i fiuletowe (te już kwitną)... kiedyś sobie kupię te z dużymi kwiatkami... Te co mam to kilka kłączy w zeszłym roku sadziłam, a rozlazły się aż miło:D, tylko pod kamienie mi włażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Bo irysy lubią grzać kłącza w słońcu. Dlatego na południe. Zimnooooo!!! Nie lubię!!! Nie zgadzam się!!! Szkoda, Tarciu, że liliowce nie chcą u Ciebie być, to takie piękne kwiaty... No ale czasem tak jest, że nie chcą i już, u mnie za nic nie chcą powojniki być, jak zmarniał trzeci, to dałam sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.05.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Zimno i leje,już całą dobę To zaczynam zgadywankę DPS-iu :wyprofilujesz kantówkę czy obłożysz cegiełkę drewnem????(wymyśl fanty za pomyłkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Zapowiadają u mnie nieprzerwane opady do jutra aż do 60mm w nocy - lokalne podtopienia murowane - DPS nie chcesz trochę wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Myślę, że jutro będę miałą dostawę - dzisiaj łeb mi trzaskał na jutrzejszy niż, a to wskaźnik niezawodny. Prababko - nic nie powiem, nie, nie, nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Ja potrzebuję troche wody z nieba bo mi się podlewac nie chce!!!! A muszę, cholera!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Braza swoją służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 moja też możesz zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 do jutra u mnie może popadać, nie mam czasu na pryskanie na przedziory a woda trochę je opanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Jedną wodę mogę wziąć, ale dwie to już zbytek łaski:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 A mnie woda nie przeszkadza, przynajmniej mogę się lenić i nie kosić w majestacie aury marnej Mam małe oczko wodne ale jak dopada to będzie większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Tyż deszczu chętnie trochę wezmę, bo ten, co to mnie na niego wczoreaj głowa bolała, to wstydzić się powinien! Właściwie to nie pada, tylko taka mgła wilgotna z góry spada chwilami... Niby suszy nie mamy, ale i nadmiaru wody też nie, więc biorę z dobrodziejstwem inwentarza, a co! Krzesła w jadalni - okazało się, że właściwie wszystkie są pouszkadzane, chyba do wieczora będziemy je z Sołtysem po kolei naprawiać! A miało być tak pięknie, leniwie, sobotnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 U mnie jest leniwie i sobotnio bo ja wzorem Łosiczki mam winą kogo obarczyć - leje, wieje i zimno jest. Nawet z Tyrionem na szkoleniu nie byłam, daliśmy sobie wszyscy spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.05.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 U mnie jest leniwie i sobotnio bo ja wzorem Łosiczki mam winą kogo obarczyć - leje, wieje i zimno jest. Nawet z Tyrionem na szkoleniu nie byłam, daliśmy sobie wszyscy spokój. A u mnie lać przestało więc szkoliliśmy się z Grubym w lesie, potem zabawa piłeczką a potem wcurwiono mnie tak, że postrzygłam mokrawą trawę Jestem zła nadal ale wcurwa rozładowałam kosiarką i taczką Resztę dnia spędzę na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.05.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 No proszę, a mój mówi, że nie skosi bo mokro:sick: chyba muszę go wcurwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.05.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 gupi by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Że się wcurwił? Krzesła naprawiliśmy, miejmy nadzieję, że przetrzymają chociaż ten sezon. Nowy kąt w jadalni udomowiliśmy, jakieś półeczki, pierdołeczki, buteleczki i takie tam... Aha - buteleczki z octami i olejami, żeby mi nie było! Wszystkie słoiki w Starej Szafie dostały kapturki z materiału, zawiązane rafią. Ładnie to wygląda, ale w życiu bym nie pomyślała, że zawiązywanie słoikom łbów może trwać prawie cały dzień! Zmęczyliśmy się oboje od wczoraj jak 150, ale przynajmniej prawie całą robota jest zrobiona. Jeszcze została jedna ważna rzecz do zrobienia, ale to nie powiem, aż pokażę, mówiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 sadystka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts