Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa - jednak zdecydowana większość ludzi kupuje oczami.

No to... ;)

a poza tym estetyka wazna rzecz :-) Dobry odbiad czy deser tez nie podajemy w bele jakim plastikowym korycie, tylko w ladnej zastawie i wszystko gra :yes: A jakas fota Starej Szafy? :cool::) Bry w sobotni wieczor :-) Piekny mielismy wieczor, az smignelismy na rowerach przez pol Warszawy, aby pyszna kolacje zjesc :-) Niby chlodno i wieje, ale rower rozgrzewa :lol2:

Leniłam się koncertowo, nawet z grzdaczem nie byłam na szkoleniu bo nikt nie był. Walczyłam za to o pozostawanie na miejscu przy wychodzeniu ... na razie przegrywam:D

odchodz na jeden krok i doslownie 5 sek.i nagradzaj. Potem na dwa i 5 sek i szybciorem nagradzaj. Baaaardzo stopniowo zwiekszaj dystans i dlugosc czekania. Twoj szczenior to jeszcze dzieciuch i nie mozna zbyt wiele wymagac, bo utrwalisz zle nawyki albo mniejsze zaangazowanie w trening :-) Powodzonka :-)

Ambercia, jakby co, to moge dzwonić po rady???

no pewnie :-) Zawsze :-) Badz cierpliwa i pelna entuzjazmu :-) Zobaczysz jak szybko przyjda efekty. Cwiczenia ZAWSZE koncz czyms po czym wiesz,

ze bedzie nagroda. Pies musi byc MEGA zmotywowany i musi czuc niedosyt treningu :-)

Twoj maluch jest jeszcze dzieckiem. Cwicz predkosc, entuzjazm i zaanagazowanie. Na precyzcje przyjdzie czas pozniej :yes:

Amberciu, foty będą, ale jak zrobimy całą stodołę, a właściwie jadalnię.

Od jutra (w końcu) bierzemy się za mielenie orkiszu. :yes:

Brrrr, nie lubię, ale trudno się mówi i mieli się dalej. :lol2:

od kilku dni jest bardzo agresywna :)może ma babskie dni :eek: :rotfl:

chciałam się zapytać sprzedającego fiuta czy to w starych pieniądzach chce , czy w nowych :D ..... rano było 198 tys, ale on wyrzuca ludzi z zerowym stanem jak nie potwierdzą telefonicznie i teraz cena spadła do 140 tys

Spaniele mają ADHD:)Miała,to wiem:)Ale moja była bardzo łagodna:)Niestety histeryczna-kleszcza z czoła wyjmowały 4 osoby..Przy obcinaniu pazurów ugryzła weta:)Czytałam ,że z przerasowienia zdarzają się osobniki agresywne:(Chyba trzeba to przeczekać,spaniel skarcony i tak nie wie za co był skarcony,zrobi i tak swoje:(

Cocer spaniele to niestety od lat zdegenerowana rasa... do odstrzału :(

:eek::eek::eek:

Depsia, no to cierpliwie czekam na efekt koncowy i prezentacje :)

Brazunia, kazdy produkt wart jest tyle, ile klient gotow jest zaplacic :-) Najlepiej sprzedaja sie unikalne historie, szczegolnosc, rzadkosc, osobliwosc, niezwyklosc ;) Rynek wycenia je najwyzej :D A ile zaplacilabys za unikatowy numer rejestrcyjny dla swojego auta??? To nawet nie caly maly fiat, ale kawalek blachy z numerkiem. No ile??? :cool:

Unikalny nr rej. kosztuje 1000zł. nawet myslałam o tym ... walnąć tak sobie "Braza" na samochodzie ! Wszędzie by mnie rozpoznali:D Dałam sobie spokój, jak dla mnie są ważniejsze rzeczy do zrobienia i kupienia, co nie znaczy, że innym zabraniam!! A jak sie znajdzie amator tego fiacika to życzę mu absolutnie szczerze wszystkiego dobrego!!!

Mnie do głowy przychodzi z tą spanielką dużo gorsza opcja.

Wścieklizna...? Możliwa...?

Wiem, że się szczepi, ale mimo wszystko chyba zawsze w takiej sytuacji trzeba i takie rozwiązanie mieć z tyłu głowy. :(

Kurde, a u nas w Lubsku nie dalej jak przedwczoraj parkowaliśmy obok świetnie utrzymanego niebieściutkiego małego fiata - trzeba było kraść?

Na bloga zapraszam, na wycieczkę do młyna ucznia czarnoksiężnika. :D

Unikalny nr rej. kosztuje 1000zł. nawet myslałam o tym ... walnąć tak sobie "Braza" na samochodzie ! Wszędzie by mnie rozpoznali:D Dałam sobie spokój, jak dla mnie są ważniejsze rzeczy do zrobienia i kupienia, co nie znaczy, że innym zabraniam!! A jak sie znajdzie amator tego fiacika to życzę mu absolutnie szczerze wszystkiego dobrego!!!

to tak dla ciekawosci http://www.bbc.co.uk/news/magazine-22169098 :eek: