TAR 25.05.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Osia a co cie tak wcurwilo ze posunelas się do tak drastycznych ruchow:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.05.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 hmm zawsze mnie interesowała bardziej zawartość, niż opakowanie. Po co te rafie? Kapturki? Ważne czy środek dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ewa - jednak zdecydowana większość ludzi kupuje oczami. No to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Leniłam się koncertowo, nawet z grzdaczem nie byłam na szkoleniu bo nikt nie był. Walczyłam za to o pozostawanie na miejscu przy wychodzeniu ... na razie przegrywam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ewa - jednak zdecydowana większość ludzi kupuje oczami. No to... a poza tym estetyka wazna rzecz Dobry odbiad czy deser tez nie podajemy w bele jakim plastikowym korycie, tylko w ladnej zastawie i wszystko gra A jakas fota Starej Szafy? Bry w sobotni wieczor Piekny mielismy wieczor, az smignelismy na rowerach przez pol Warszawy, aby pyszna kolacje zjesc Niby chlodno i wieje, ale rower rozgrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.05.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Leniłam się koncertowo, nawet z grzdaczem nie byłam na szkoleniu bo nikt nie był. Walczyłam za to o pozostawanie na miejscu przy wychodzeniu ... na razie przegrywam:D odchodz na jeden krok i doslownie 5 sek.i nagradzaj. Potem na dwa i 5 sek i szybciorem nagradzaj. Baaaardzo stopniowo zwiekszaj dystans i dlugosc czekania. Twoj szczenior to jeszcze dzieciuch i nie mozna zbyt wiele wymagac, bo utrwalisz zle nawyki albo mniejsze zaangazowanie w trening Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Dzięki Amberciu! Wiem, wiem .... cierpliwośc, cierpliwośc, cierpliwość!!! To dzieciuch jest, a chwilami zachowuje sie jak stary cwaniak:yes: Ambercia, jakby co, to moge dzwonić po rady??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.05.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ambercia, jakby co, to moge dzwonić po rady??? no pewnie Zawsze Badz cierpliwa i pelna entuzjazmu Zobaczysz jak szybko przyjda efekty. Cwiczenia ZAWSZE koncz czyms po czym wiesz, ze bedzie nagroda. Pies musi byc MEGA zmotywowany i musi czuc niedosyt treningu Twoj maluch jest jeszcze dzieckiem. Cwicz predkosc, entuzjazm i zaanagazowanie. Na precyzcje przyjdzie czas pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2013 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Amberciu, foty będą, ale jak zrobimy całą stodołę, a właściwie jadalnię. Od jutra (w końcu) bierzemy się za mielenie orkiszu. Brrrr, nie lubię, ale trudno się mówi i mieli się dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.05.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Bry, Bry :Dsłoneczko wyszło w końcu ....chcecie trochę emocji na niedzielę? ...no wariaci są na świecie czy kto zna dobrego psychiatra dla spaniela ? od kilku dni warczy na wszystkich co za blisko podejdą do jej legowiska a za próbę usunięcia kleszcza zagryzła właścicielkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 zagryzła na śmierć Cocer spaniele to niestety od lat zdegenerowana rasa... do odstrzału Kiedyś ktoś olał charakter ,,wspaniałego" reproduktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Relcia, jak to zagryzł???? 136 tysięcy za małego fiata:eek: Nie wiem czy się smiac, czy wzywac karetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.05.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 od kilku dni jest bardzo agresywna :)może ma babskie dni chciałam się zapytać sprzedającego fiuta czy to w starych pieniądzach chce , czy w nowych ..... rano było 198 tys, ale on wyrzuca ludzi z zerowym stanem jak nie potwierdzą telefonicznie i teraz cena spadła do 140 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.05.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Spaniele mają ADHD:)Miała,to wiem:)Ale moja była bardzo łagodna:)Niestety histeryczna-kleszcza z czoła wyjmowały 4 osoby..Przy obcinaniu pazurów ugryzła weta:)Czytałam ,że z przerasowienia zdarzają się osobniki agresywne:(Chyba trzeba to przeczekać,spaniel skarcony i tak nie wie za co był skarcony,zrobi i tak swoje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 26.05.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Relek-przychodzi mi do głowy,żeby na spacerze sprawdzić dokładnie czy sunia nie ma więcej kleszczy?Może ją boleć:(Moja po kleszczu zachorowała na zapalenie mięśnia sercowego:(Wyleczyłam:)Albo jej odwala-gniazdeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.05.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Cocer spaniele to niestety od lat zdegenerowana rasa... do odstrzału :eek: Depsia, no to cierpliwie czekam na efekt koncowy i prezentacje Brazunia, kazdy produkt wart jest tyle, ile klient gotow jest zaplacic Najlepiej sprzedaja sie unikalne historie, szczegolnosc, rzadkosc, osobliwosc, niezwyklosc Rynek wycenia je najwyzej A ile zaplacilabys za unikatowy numer rejestrcyjny dla swojego auta??? To nawet nie caly maly fiat, ale kawalek blachy z numerkiem. No ile??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Unikalny nr rej. kosztuje 1000zł. nawet myslałam o tym ... walnąć tak sobie "Braza" na samochodzie ! Wszędzie by mnie rozpoznali:D Dałam sobie spokój, jak dla mnie są ważniejsze rzeczy do zrobienia i kupienia, co nie znaczy, że innym zabraniam!! A jak sie znajdzie amator tego fiacika to życzę mu absolutnie szczerze wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Mnie do głowy przychodzi z tą spanielką dużo gorsza opcja. Wścieklizna...? Możliwa...? Wiem, że się szczepi, ale mimo wszystko chyba zawsze w takiej sytuacji trzeba i takie rozwiązanie mieć z tyłu głowy. Kurde, a u nas w Lubsku nie dalej jak przedwczoraj parkowaliśmy obok świetnie utrzymanego niebieściutkiego małego fiata - trzeba było kraść? Na bloga zapraszam, na wycieczkę do młyna ucznia czarnoksiężnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.05.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ja dla odmiany chętnie przyjmę każdy numer, byle był zwolniony z opłat rejestracyjnych i corocznych - przeglądowych Już się boję Waszych propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.05.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Unikalny nr rej. kosztuje 1000zł. nawet myslałam o tym ... walnąć tak sobie "Braza" na samochodzie ! Wszędzie by mnie rozpoznali:D Dałam sobie spokój, jak dla mnie są ważniejsze rzeczy do zrobienia i kupienia, co nie znaczy, że innym zabraniam!! A jak sie znajdzie amator tego fiacika to życzę mu absolutnie szczerze wszystkiego dobrego!!! to tak dla ciekawosci http://www.bbc.co.uk/news/magazine-22169098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts