kaśka maciej 15.05.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Ło matko!!! Genialny jest Gratuluję, olbrzymia satysfakcja to musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Ło matko!!! Genialny jest Gratuluję, olbrzymia satysfakcja to musi byc Moj mial polowe tego i bylam ustatysfakcjnowana Dpsia Moge sobie wyobrazic jaka jestes szczesliwa, cieszymy sie razem z Toba . Posiadanie dzieci to jednak nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.05.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Ło matko!!!Genialny jest Gratuluję, olbrzymia satysfakcja to musi byc Moj mial polowe tego i bylam ustatysfakcjnowana DpsiaMoge sobie wyobrazic jaka jestes szczesliwa, cieszymy sie razem z Toba . Posiadanie dzieci to jednak nagroda No pewnie, że byłas szczęsliwa Ja jak zdałam mój najgorszy egzamin na 3+ byłam szczęsliwasza niż jak obroniłam sie na 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Serdeczne gratulacje!!! Cały dzień pracowałam, a aktualnie internet działa tak, że za chwilę spazmów dostanę Zanim otworzy się strona spokojnie rozgrywam partyjkę pasjansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Wynik imponujący! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.05.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Super wynik na maturze Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.05.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Kochani, dziękuję za gratki , a wcześniej za kciuki - były ZABÓJCZO skuteczne. Polski ustny - 100% http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s020.gif gratulacje moja chyba się nie uczyła ....tylko 90 ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.05.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Macie bardzo zdolne dzieciaki Gatulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dziękuję wszystkim za gratulacje, solennie przekazałam Młodemu, prosił, żeby Was pozdrowić serdecznie i podziękować za wsparcie, co niniejszym czynię. Zaraz do miasta jedziemy, więc zgłoszę się później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.05.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 gratuluje mlodemu i wszystkim innym mlodym , za ktorych plulam i sciskalam sorry , ze za jednym zamachem zalatwiam wszystko u ciebie w komentach, ale czas mi ucieka ostatnio miedzy blonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Frosia Gdyby nie Ty to normalnie by nie pozdawali Chodz , paszczke Ci obetre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Frosiu, Rrmi ma rację, gdyby nie Ty to co my byśmy zrobili? Rrmisia, awatarek masz tera przecudnej piekności, zdjęcie jest powalające. Z miasta wróciliśmy skonani. Jednak to nie dla nas miejsce, naprawdę. My to wsiury zaprzysięgłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Dpsia wsiowe to pol biedy. Mnie ostatnio od jaskiniowcow nawymyslano Avatarek cudny , wiem wiem , bo i Blinek cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Jaski... co? Rrmisia, no co ja Ci poradzę, że na świecie zdarzają się głupi ludzie. Mogę jedynie łączyć się z Tobą w ubolewaniu nad tym faktem, co też niniejszym czynię. W sumie bardzo to smieszne - Ty jako jaskiniowiec, mentalny i fizyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.05.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Nie , nie , to mi taki kolega sympatyczny powiedzial i nie zlosliwie Mi sie nawet spdobalo , bo ja chyba jestem naprawde , tak mi dobrze przy tym zbozu chadzac i ogniska w piatki palic Buziki , ja juz nyny , bo jutro szkola Wciaz jestem pod wrazeniem Twojego Mlodego , usciskaj Go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2008 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Aaaaa, to całkiem co innego. Hmmm, czy to oznacza, że ja też... jaskiniowiec? Tak lubię rano pójść w pole, na grządkach pogrzebać, pooddychać... Jak się uda wrzucić na fotosik to pokażę zdjęcia, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2008 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Aaaaa, to całkiem co innego. Hmmm, czy to oznacza, że ja też... jaskiniowiec? Tak lubię rano pójść w pole, na grządkach pogrzebać, pooddychać... Jak się uda wrzucić na fotosik to pokażę zdjęcia, dobra? Aha - Młodego oczywiście uściskam, dziękuję jeszcze raz w jego imieniu! Też jestem pod wrażeiem, że tak się przygotowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.05.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 depeesia jak nic takiego nie zrobilam mlody po prostu jest inteligentna bestyjka musze z toba pogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.05.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Z powodu złośliwie powolnego internetu ne za bardzo miałam okazję gdziekolwiek indziej zajrzeć, więc tylko poprzestałam na powitaniu swoich miłych gości !!! Dzisiaj złośliwość i powolność internetowi przeszła i mogę osobiście pogratulować jeszcze raz i mocno uściskać prawicę Synkowi!!!!!! I dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Brazunia, dziękuję. Frosia, na PW nic nie mam, a ciekawość mnie żre. O czym Ty musisz pogadać. Albo zadzwoń, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts