Gagata 29.05.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 DPSia robiłaś zupę szczawiową? U nas na naszych łąkach obrodził latoś i się przymierzam.. ale z samego szczawiu, tylko z jajkiem, i może troszkę śmietany... A szczaw chcę najpierw poddusić na masełku.. Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Braza na zrazy/rolady do mnie zapraszam.. jeszcze sporo mi zostało.. gości jeszcze bym wykarmiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.05.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Nieśmiało zauważę, że lepsze to niż duszonka z yorka czy z dziecków z frytkami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Mirek, próbowałeś ...??? Arnisia, dzięki ... żebys Ty qurna bliżej mieszkała .... Nie przepadam za burza ale sie też nie boję, u mnie odgromników od zarąbania, a pierwsze w które pierdyknie cokolwiek to transformator 400m ode mnie co najwyżej prądu nie bedzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Braza na zrazy/rolady do mnie zapraszam.. jeszcze sporo mi zostało.. gości jeszcze bym wykarmiła. uwielbiam zraziki wolowe, mniam pysznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.05.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Qrna gdzie nie wejdę to o żarciu gadają idę jeść U nas też jest burza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Odgromniki, ha ha... Pomarzyć. Ale poszła sobie ta burza, na szczęście. Ja chyba też pójdę. Spac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Qrna gdzie nie wejdę to o żarciu gadają idę jeść U nas też jest burza:yes: taki dzień, wszyscy glodni u nas burzy brak, niebo czyste gwiazdki swieca, a tez zapowiadali burze i deszcze. w sumie to dobrze, ze burzy nie ma, bo bialy spac by mi nie dal ze strachu. oboje się boimy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.05.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 no żesz, wychodzi na to Depesia, że ja i Miras będziemy najlepsiejsi z gości możliwych, bo my bez dziecków, bez piesów, w polu możemy pomóc jakby co, i zjeść lubimy wszystko...oprócz robali z morza, no! Tylko że my...nie Ślązocy Żartuję sobie troszkę oczywiście, oczywiście Uściski z Podlasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 ja prawie idealny gość, bez dzieci, pomoge, wypiele, ugotuje. ale za to z piesem i nie Slazaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Depsia, samo sobie odgromniki zamontujcie, nie wiem czy dobrze kombinuję ale do tego żadne pozwolenia potrzebne nie są. Dziecko duże, zrobic cos moge, czemu nie, bez psiaka, jeno tez nie Ślązaczka .... nadam się...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.05.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Tarcia, ale wiesz..."prawie" robi wielką różnicę z tym, że tak, Twój pies to takie słodkie cudo na baterie, więc się nie liczy jako problem, a to, że możesz ugotować...to punktuje dużo bardziej niż moje "bez piesa" Braza, nadasz się...bo Ty z modrzewiem jesteś, a to...otwiera wszystkie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 ja w sumie mogłabym jakas garkuchnie prowadzic, bardzo lubie gotowac i bardzo zaluje, ze nie mam na to zbyt wiele czasu.a ten bateryjkowy piesek to jednak kawalek diabelka wcielonego jest, on tylko tak słodko i niewinnie na fotkach wychodzi. w rzeczywistości to zywe srebro i wiercidupka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Tolcia, jak rany, to ja modrzew ze sobą mam tachać Nie da się jakoś tak z mniejszym bagażem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.05.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Braza, no w drodze wyjątku zamiast modrzewia możesz wziąć Kłólika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.05.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 nawet sie nie ujawniam Zupelnie poza targetem Dzien byl piekny, sloneczny i cieply ale wieczorem tez zawitala do nas burza. Mam nadzieje, ze jutro bedzie slonce, bo od tego ciaglego deszczu juz mchem porastam Wybralam sie dzsisiaj na rowerze na drugi koniec wawy. Doswiadczenie szczegolne :cool:Z jednej strony mimo wszystko malo rowerowych sciezek, z drugiej na ulice do nerwowo stojacych albo ruszajacych w amoku kierowcow nie wjedziesz, a jak nie - to juz zasadza sie na ciebie Straz Miejska aby wypisac stosowny mandacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 To ja się nie nadaję.. suk mam.. dziecko mam.. tyle , że większe i za niego płacę i nawet nie oczekuję dostawki i , gotować nie umię i nie lubię w pole nie pójdę bo nie lubię i nie umiem, i nie mogę... a jak zakaz jakiś by był to i tak młody go oleje i wejdzie.. bo po prostu nie przeczyta;) No chyba, że na grzyby.. To mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 No i tym sposobem wszyscy sie sami okreslili, czyli jednak jest tak, że zawsze znajdzie się ten właściwy i najlepszy gość! Teraz mamy tez bardzo fajnych gości, przemili ludzie, bardzo kontaktowi i uśmiechnięci, aż przyjemnie dla takich podać posiłek albo po prostu pogadać z nimi. Brazunia - możesz bez modrzewia, Kłólika bierz ze sobą, Kłólików zakazy nie dotyczą... Piesków niestety dotyczą, Karo głupkowaty jest i koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.05.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Kurka to ja tez kijowy gosc, z psem ale od biedy moge ja sprzedac i do tego z dwojka dzieci ale w sumie w wieku nie nadajacym sie na dopchanie do lozka rodzica to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.05.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Do tej pory "poszerzona przestrzeń życiowa" wszystkim się podoba (a może tylko tak mówią z grzeczności) Dziękuję, że Wam również "pod dachem" ino się nowy stół zmieścił ... obok grilla to moja stara wędzarenka ... http://www.chefpaul.net/patio/DSC01121s.jpg ... a tutaj przy ławeczkach "ognicho" na zimowe wieczory http://www.chefpaul.net/patio/DSC01115s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts