EZS 31.05.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ambercia, powiedz, cczy do europejskiej wersji KA będą pasować przystawki ściągane z USA? Ja bym chętnie nabyła szatkownicę i maszynkę do mięsa ale ceny w Polsce są nieprzyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.05.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ambercia, powiedz, cczy do europejskiej wersji KA będą pasować przystawki ściągane z USA? Ja bym chętnie nabyła szatkownicę i maszynkę do mięsa ale ceny w Polsce są nieprzyzwoite pasuja! Mozesz brac, ale lepiej poczekaj na jakas promo. No chyba ze Ci sie spieszy, to bierz co akurat jest Przystawki wzielam osobna paczka, aby mi sie wartosc KA za bardzo na cle nie powiekszyla. Mimo, ze firma przepakowala mi robota, to balam sie ze opcja ":gift" nie zadziala i bede plecaic i VAT i clo. No ale sie udalo W sumie za KA w kolorze bialym zaplacilam 175 USD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 no nieźle jakaś ostra seksgrupa skoro czworo dorosłych z dzieckiem w pokoju dwuosobowym:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.05.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Depsia, no i super rezerwacja. Poinformuj panstwa, ze u Was placi sie od osoby (a nie od lozka). Sama oszczednosc. Dostana pokoj z 2 lozkami, a zaplaca za 5 osob Ich wola, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.05.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 też tak pomyślałam co do KA to nie śpieszy mi się . Komplet przystawek to 100 dolców. na razie nie wiem, jak to kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ja też nie mam pojęcia jak kupuje się KA z przystawkami za przyzwoitą kasę wiec go nie mam... DPSia.. ja też bym tak odpowiedziała.. płacicie Państwo od osoby, pokoiki są małe, żeby nie było, że salon 50m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2013 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 A o tym to nie pomyślałam, kurde, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No i masz sprawę załatwioną.. małe/większe dzieci, dwie/cztery osoby +1 (tylko co to 1 znaczy... kot, pies, dziecko????, tu podali akurat dziecko...) dostają pokoik nr4 dwu osobowy , płacą za 5 osób.. same zyski.. tylko coby po każdym wyjeździe pokoi nie trzeba było malować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.06.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Jak łóżka b. wąskie,pojedyncze ja bym się zgodziła na ich propozycję:)niech mają ,czego chcieli:)A jeść będą co drugi dzień?DPS-iu,jeż się dowiedzieliśmy:EUSTOMA:D.Dzięki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.06.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 :yes:Proszę trzymać kciuki :pudaje się zaraz na Piknik lotniczy w Płocku ....niektórzy z Was :yes:pamiętają co było ostatnio jak tam się udałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.06.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Cos pozytywnego. Depsia zerknij http://www.cnbc.com/id/100780655 Prawda jest taka, ze wycofuja sie nie dlatego ze tak sporzadnieli, tylko chca "infekowac" przyjazna im Afryke i Chiny, ktore jak wiemy o jakosc zywnosci nie dbaja ... przy takiej masie, to ilosc i cena jest najwazniejsza, a nie czym to zarcie pedzimy. Doczytaj koncowke ... niezly skandal, nie? Chociaz Amerykanie, maja teraz inny bol glowy. Chinczycy przygotowuja przejecie amarykanskiego poteznego producenta wieprzowiny. Oj ... co sie teraz stanie z ulubionym beconem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2013 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No widziałam już doniesienia, tylko strach, co to będzie, jak ta wschodnia Europa to wpuści, wejdą nam tylnymi drzwiami. Relka - mam nadzieję, że w tym roku nie będzie takich tragedii, wyczerpałaś limit obecności przy wypadkach lotniczych! U nas wciąż pada. Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze woda w piwnicy nam podejdzie! Ciekawe, czy pomidory nie załapią grzyba jakiegoś zaraz... A koza za nic mi się rozpalić nie chce, a w chałupie zimno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.06.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 a ja zdycham z goraca, u nas kolejny dzień patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.06.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 TAR-cia nie grzesz ja się czuję jak Don Pedro Szpieg z Krainy Deszczowców i tylko patrzę czy mi błona pławna miedzy palcami nie rośnie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Don Pedro a weź sobie ten deszcz ....... do Depesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2013 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Jamles, zalania piwnicy mi życzysz? U mnie błona pławna już chyba zaczyna wyrastać. Dobrze chociaż, że udało się kozę pokonać i rozpalić w niej. Boszsz, w czerwcu codziennie palić trzeba, paranoja jakaś! Rzodkiewki w curry zrobiłam, ale jakoś mało mi wyszło, koło 30 małych słoiczków, bleeee, trzeba konievcznie jeszcze dorobić! Posiałam kozieradkę z ciekawości, ma piękny zapach, to składnik curry i pachnie zupełnie jak przyprawa maggi, lubczyk ma przy niej naprawdę delikatny aromat. A ona wzięła i powschodziła! Jakby dojrzała, to byłoby super, byłby świetny składnik do mieszanek ziołowych do zup! I stewia przeżyła, już wysadziła wreszcie nosa z ziemi, a myśleliśmy, że padła, bo tak długo nie rosła. Ją też ususzę i dodam do herbatek ziołowych, będa od razu posłodzone! Koperek i tymianek wysuszyłam już nad kuchn ią i dałam do słoików, teraz wypada polecieć w poniedziałek po grządkach i zacząć zbierać oregano i miętę, hyzop jeszcze nie zaczyna kwitnąć. Ale też - lada moment, lada dzień, a zakwitnie i wtedy szybko! zbierać i suszyć. Lubię ten czas, tak pięknie w kuchni pachnie jak zioła schną. Tylko żeby ten deszcz wreszcie dał nam spokój! A nasze pomidorki koktajlowe na grządkach już zaczęły kwitnienie! A ogórki stoją jak zaklęte i nie rosną, za zimno im... Miałam nadzieję na melony, ładnie powschodziły nawet, ale w tych temperaturach to one rosły nie będą, zdechną. I nie ma jak pójść wyplewić, choć pozarastało, bo wciąż z góry woda leci! Trawa zaraz będzie po kolana i nie ma jak skosić, bo wciąż mokra! Tyle, że sobie wczoraj dwie hosty kupiłam z takich, co to mi padły wcześniej, chyba ślimaki zeżarły. I żurawkę taką czerwonolistną - ona do cienia głębokiego może być...? Prababko - nawet nie zdążyłam zapytać, cholerka, wybaczysz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.06.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 DPS-iu,kto komu???Tyle mnie tu uczysz,co nazwa to ja do wujka G.... Mieszkałam parę lat na ul.Tymiankowej a nie wiem jak pachnie:no:I nie wiem jak sie robi pyyyszne pieczone ziemniaki:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.06.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Pokażę Wam coś, bo nie uwierzycie. Przyszło zapytanie o wolny termin z portalu z kwaterami, turysta może stamtąd wysłać sam takie zapytanie. No to wysłał/a. I proszę poczytać ile osób ma przyjechać i ile pokoi chcą... Jeden dwuosobowy, pokój nr 4!!! Od 01.07. do 31.08. opłata za pokój, w pozostałych terminach od osoby..... To z Twojej oferty. Dziwisz się, że myślą racjonalnie? Pokój to pokój a ile ich wlezie, to ich sprawa... To po prostu efekt braku precyzji Miałam dziś oberwanie chmury ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No dobra - to w takim razie spróbuj mi pomóc i zredagować tę informację bardziej precyzyjnie, bo ja nie umiem. Mądra jesteś, to dasz radę, chętnie skorzystam. Prababko - no bierze się wieczorem ziemniaczki z obiadu gotowane całe, wrzuca się na odrobinę oleju i podgrzewa, posypuje ziołami do pachnących ziemniaczków i... ma się cudnie pachnące przeapetyczne zagrzane ziemniaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.06.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No właśnie,do pachnących:) DPS-iu,często płacę za doboosobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts