EZS 01.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Od 01.07. do 31.08. opłata za pokój, w pozostałych terminach od osoby.... Pokoje 2.osobowe. Cena pokoju wynosi .... (w domku) i ... (w stodole). Dzieci traktowane są jak osoba dorosła niezależnie od wieku. Brak możliwości dostawki. W sezonie pokój zajmowany przez jedną osobę jest w cenie 2. osobowego. Poza sezonem (od 01.09 do 30.06.) pokoje dla jednej osoby za pół ceny!!!! Edytowane 1 Czerwca 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.06.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 No. I kto wie, czy tego tekstu (może nieznacznie zmodyfikowanego) jutro nie wstawię na stronę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.06.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Miałam dziś oberwanie chmury ! Spadło równo 30 mm, w 20 (dwadzieścia) minut. Ponieważ ziemia już tak nasiąknięta, że nie przyjmuje spływa w różne dziwne miejsca ludziom na utrapienie... No i pierwszy raz w życiu widziałem kreta pokonującego mój trawnik wpław http://www.dendroforum.pl/images/smilies/icon_eek.gif Całkiem dobrze sobie radził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Biada nam ,nieparzystym:lol2: Może:pokoje WYŁĄCZNIE 2 osbowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.06.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Mogę się nazywac jęzor albo mam za długiii; nie zapamiętam tej zbitki znaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Depsia, przy okazji modyfikacji zaznacz od ktorej do ktorej trwa doba hotelowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 DPSia - zobacz jak jest u mnie (Oferta/Cennik). Ja dotąd nie miałam problemów ze zrozumieniem zasady opłat ze strony gości. Piszącemu się wydaje, że jest jasno napisane bo on WIE o co chodzi... Nawiasem mówiac - dotarł wtedy mój e-mail z załącznikami? Bo coś nie mam znaku od Ciebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Ambercia.. wczoraj słyszałam , że Chińczycy przejęli grupę Animex .. tzn, że Chińczyk w starym kontynencie też już rządzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 DPSia doprecyzuj ofertę... za każdą osobę.., ile płatne, czy dzieci tak czy nie, czy psy też czy nie itd... Dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2013 04:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Spadło równo 30 mm, w 20 (dwadzieścia) minut. Ponieważ ziemia już tak nasiąknięta, że nie przyjmuje spływa w różne dziwne miejsca ludziom na utrapienie... No i pierwszy raz w życiu widziałem kreta pokonującego mój trawnik wpław http://www.dendroforum.pl/images/smilies/icon_eek.gif Całkiem dobrze sobie radził. O ludzie, padłam!!! :rotfl: Kochani - ale goście W OGROMNEJ WIĘKSZOŚCI doskonale rozumieją o co chodzi w ofercie. Mail, który pokazałam nie jest efektem braku precyzji z mojej strony, bo przyszedł z takiego portalu, gdzie obowiązuje jednolity wzorzec dla wszystkich. Można to sobie zobaczyć TUTAJ. Co tu jest mało precyzyjne i co mam wg Was doprecyzować? Tylko konkretnie proszę. Chyba naprawdę nam błony pławne wyrosną, mam wrażenie, że skrzela mi się zaczynają wykształcać. No i jak ja mam wyprać 8 kompletów pościeli i 20 ręczników, że nie wspomnę o naszym praniu, no jak??? Pralka da radę, ale jak to wysuszyć? Zrobiłam wcvzoraj kilka zdjęć naszych kwitnących różaneczników, teraz ich nie wrzucę, bo nie chce mi się iść po aparat, ale po południu na pewno się pochwalę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dopiero na suszę narzekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 No właśnie - gdzie te czasy??? O ile deszcz to w sumie mi tak nie przeszkadza, o tyle kompletny i całkowity brak słońca bardzo mi przeszkadza. Jak musi padać, to niech sobie pada na zdrowie, ale niech choć na trochę zrobi w ciągu dnia przerwę i pokaże słońce, a nie jednolicie szare niebo cały czas! Myślałam, że po zimie już wyrobiliśmy naszą normę braku słońca, a tymczasem... Strasznie to jest dołujące, ta szarość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.06.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 I okazało się , że dobrze Państwo trzymało kciuki ( pewnie w przerwach jak nie było zajęte rezerwacją pokoi w sosnowym lesie ) bo wróciła z pikniku i wszyscy niestąpający po ziemi tyż miejmy nadzieje ,że dziś też im szczęście dopisze ......było piknie , było cudnie i słonecznie a potem lało no nie musiało lać , bo nie obejrzałam ostatniego pokazu czyli Air Snake .....tam jest fajniowo , bo Wzgórza Tumskie pozwalają sobie siedzieć na trawce na zboczu i oglądać pokazy patrząc do góry, na wprost i na dół nad samą wodą Wisły ...no nie ma nigdzie takich cudów , tylko w Płocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2013 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Wooow, nieźle tam latali! Ale jak widać, my nieźle kciuki trzymali! Na blogu sobie poopowiadałam o Dziadku Wacławie i Piaśnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 DPS-iunia pięknie to napisałaś z takiego Dziadka naprawdę można być dumnym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dziękuję, Wusiu.To był rzeczywiście wyjątkowy Człowiek, a najdziwniejsze, że czuję ogromne przywiązanie do Niego, choć nigdy Go nie poznałam.Jakiś bardzo silny związek z Nim mam i z tamtymi stronami, samo mi się bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.06.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 DPS-iunia pięknie to napisałaś z takiego Dziadka naprawdę można być dumnym:) Podpisuję się wszystkimi czterema kopytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2013 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.06.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 DPS-iunia pięknie to napisałaś z takiego Dziadka naprawdę można być dumnym:) Podpisuję się wszystkimi czterema kopytami Ja też... końcówkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.06.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Pomilczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts