Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Od 01.07. do 31.08. opłata za pokój, w pozostałych terminach od osoby....

Pokoje 2.osobowe. Cena pokoju wynosi .... (w domku) i ... (w stodole).

Dzieci traktowane są jak osoba dorosła niezależnie od wieku. Brak możliwości dostawki.

W sezonie pokój zajmowany przez jedną osobę jest w cenie 2. osobowego.

Poza sezonem (od 01.09 do 30.06.) pokoje dla jednej osoby za pół ceny!!!!

Edytowane przez EZS

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miałam dziś oberwanie chmury !

Spadło równo 30 mm, w 20 (dwadzieścia) minut. Ponieważ ziemia już tak nasiąknięta, że nie przyjmuje spływa w różne dziwne miejsca ludziom na utrapienie...

No i pierwszy raz w życiu widziałem kreta pokonującego mój trawnik wpław http://www.dendroforum.pl/images/smilies/icon_eek.gif Całkiem dobrze sobie radził.

DPSia - zobacz jak jest u mnie (Oferta/Cennik). Ja dotąd nie miałam problemów ze zrozumieniem zasady opłat ze strony gości.

Piszącemu się wydaje, że jest jasno napisane bo on WIE o co chodzi... ;)

Nawiasem mówiac - dotarł wtedy mój e-mail z załącznikami? Bo coś nie mam znaku od Ciebie..

Spadło równo 30 mm, w 20 (dwadzieścia) minut. Ponieważ ziemia już tak nasiąknięta, że nie przyjmuje spływa w różne dziwne miejsca ludziom na utrapienie...

No i pierwszy raz w życiu widziałem kreta pokonującego mój trawnik wpław http://www.dendroforum.pl/images/smilies/icon_eek.gif Całkiem dobrze sobie radził.

O ludzie, padłam!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Kochani - ale goście W OGROMNEJ WIĘKSZOŚCI doskonale rozumieją o co chodzi w ofercie.

Mail, który pokazałam nie jest efektem braku precyzji z mojej strony, bo przyszedł z takiego portalu, gdzie obowiązuje jednolity wzorzec dla wszystkich.

Można to sobie zobaczyć TUTAJ.

Co tu jest mało precyzyjne i co mam wg Was doprecyzować?

Tylko konkretnie proszę.

Chyba naprawdę nam błony pławne wyrosną, mam wrażenie, że skrzela mi się zaczynają wykształcać. :sick:

No i jak ja mam wyprać 8 kompletów pościeli i 20 ręczników, że nie wspomnę o naszym praniu, no jak???

Pralka da radę, ale jak to wysuszyć? :bash:

Zrobiłam wcvzoraj kilka zdjęć naszych kwitnących różaneczników, teraz ich nie wrzucę, bo nie chce mi się iść po aparat, ale po południu na pewno się pochwalę! :D

No właśnie - gdzie te czasy??? :lol2:

O ile deszcz to w sumie mi tak nie przeszkadza, o tyle kompletny i całkowity brak słońca bardzo mi przeszkadza. :(

Jak musi padać, to niech sobie pada na zdrowie, ale niech choć na trochę zrobi w ciągu dnia przerwę i pokaże słońce, a nie jednolicie szare niebo cały czas! :sick:

Myślałam, że po zimie już wyrobiliśmy naszą normę braku słońca, a tymczasem... :confused:

Strasznie to jest dołujące, ta szarość.

I okazało się , że dobrze Państwo trzymało kciuki ( pewnie w przerwach jak nie było zajęte rezerwacją pokoi w sosnowym lesie ) :rolleyes:;) bo wróciła z pikniku i wszyscy niestąpający po ziemi tyż :lol2: miejmy nadzieje ,że dziś też im szczęście dopisze :yes:......było piknie , było cudnie i słonecznie a potem lało :mad: no nie musiało lać , bo nie obejrzałam ostatniego pokazu czyli Air Snake :( .....tam jest fajniowo , bo Wzgórza Tumskie pozwalają sobie siedzieć na trawce na zboczu i oglądać pokazy patrząc do góry, na wprost i na dół nad samą wodą Wisły ...no nie ma nigdzie takich cudów , tylko w Płocku :pDSC_0189.jpg

Dziękuję, Wusiu.

To był rzeczywiście wyjątkowy Człowiek, a najdziwniejsze, że czuję ogromne przywiązanie do Niego, choć nigdy Go nie poznałam.

Jakiś bardzo silny związek z Nim mam i z tamtymi stronami, samo mi się bierze...