TAR 04.06.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Depesia czemu ty tak mało zdjęć wklejasz tak cudniscie u was jest. proszę wstawiaj tu częściej nie wszyscy sa szajsbukowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 z jakich badan wiadomo? Moze jakies linki? Bylabym wdzieczna przykro mi... pracowałam kiedyś z koleżanką bulimiczką i perfekcjonistką, ona wynajdywała wszystkie prace naukowe na temat szkodliwości różnych dodatków jedzeniowych, w tym aspartamu. wywaliłam ten chłam jakiś czas temu, ale z całej literatury wynikało, że jedyne, co nie szkodzi, to stara dobra sacharyna pod warunkiem niskiej dobowej dawki. O stewii wtedy mowy nie było, nie była popularna Znając moją koleżankę to odrobiła pracę perfekcyjnie, jak i wszystko inne poza życiem osobistym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Jeszcze pięknota nasza... i taaaakie śliwki nam urosły! Edytowane 4 Czerwca 2013 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dziękuję, kochane, miło mi, że się Wam fotki podobają. Wusia - ja liczę, że się skusisz, na grzybki, a co... Może i Tarci kiedyś się uda, kto wie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 nie otwierają się załączniki, status "nieokreślony" my w niedziele pozarlismy wszystkie czeresnie z naszego drzewka, było ich k. 30. jak na pierwsze owocowanie to i tak niezle, były pyszniutkie, słodkie i przesiakniete słoneczkiem. za chwilke truskawy nam się zaczerwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.06.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aaa, przypomniało mi się. Rozmawiałam wczoraj z pacjentką, która 3 lata temu miała oczki laserowo robione z wady minus nascie, teraz bez okularów smiga. Robiła w Kaliszu i cały zabieg, łącznie z hotelem, pobytem itd kosztował ją 2500 zł na dwa oczy! Nie jest to zawrotna suma a kiedyś pisałaś, że byś chciała. Może się przyjrzyj? Tylko nie wiem, czy to promocja nie była Mówiła, że jedno oko płaciła 500 zł sam zabieg, trwa to 20 minut! Czasem w złozonej wadzie bywa drożej, ale i tak połowę tego, co w Łodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 DPS-ia ja to na grzybki zawsze i wciąż ale wiesz że ja dzieciowa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No ale Twój dzieć to upilnowany i jak dorosły traktowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aaa, przypomniało mi się. Rozmawiałam wczoraj z pacjentką, która 3 lata temu miała oczki laserowo robione z wady minus nascie, teraz bez okularów smiga. Robiła w Kaliszu i cały zabieg, łącznie z hotelem, pobytem itd kosztował ją 2500 zł na dwa oczy! Nie jest to zawrotna suma a kiedyś pisałaś, że byś chciała. Może się przyjrzyj? Tylko nie wiem, czy to promocja nie była Mówiła, że jedno oko płaciła 500 zł sam zabieg, trwa to 20 minut! Czasem w złozonej wadzie bywa drożej, ale i tak połowę tego, co w Łodzi... Kalisz, [powiadasz...? Dziękuję za pamięć, chyba rezeczywiście się przyjrzę, czy mogłabym tam i za ile. Kurde, ale super byłoby! Ale że też pamietałas coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Noo ja dzieciowa, ale dziecie duże , więc chyba mogło by być, ale krzykliwe.. No i psowa... A to już nie może być , bo psów nie.. bo Karuś jest... Ale grzybowa jestem baaardzo... bardzo lubię grzyby.. zbierać.. robić przy nich to już NIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 a bo to wszystko bez to że jak z dzieciem nie pogadam to nie mam z kim to i taki "dorosły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 psa mogę z mężem zostawić jakby co ale dziecia nie bo mimo wszystko że dzieć "dorosły" to nie wiem kto by kogo pilnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 04.06.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) tak mnie ta burza o 17 uśpiła, że dopiero wstała Arctica , to już dwa lata minęły ...nie w zeszłe lato .......byłam nad Wisłą , miałam miejscówkę dokładnie na przeciwko i opowiadałam małolatowi po co tam straż stoi ...jak skończyłam ot Szufa spadł powiedziałam tylko - no i masz teraz akcję swojej straży, teraz będziesz wiedział po co .......trauma została nie mogłam spokojnie patrzeć na Żelaznego Depsia , zauroczyłam się kiedyś różanecznikami w lesie ...no miedzy iglakami niech będzie...a Ty to masz Edytowane 4 Czerwca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 04.06.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 no chyba ten wasz święty pomieszał jednak we głowach amerykańcom , bo wymyślili:rolleyes:" Wygląda na to, że początek miesiąca będzie deszczowy na wschodzie Polski, a słoneczny na zachodzie. Tak będzie mniej więcej do 6.06., później... dżdżyście zrobi się już w całym kraju. Niestety, pogoda w kratkę utrzyma się przez całą pierwszą połowę miesiąca i wygląda na to, że także do jego końca. Będzie burzowo, deszczowo, pochmurno i paskudnie. Szansa na poprawę jest dopiero w ostatniej fazie czerwca. Wówczas poprawi się również temperatura i jest szansa na pierwsze prawdziwe upały w tym roku. ,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 04.06.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 mTemperatury zapowiadają się na stabilne do 20 czerwca. Oczywiście, wystąpią pewne wahania, nawet dobowe, ale z reguły będzie od 18 do 24 stopni na terenie całego kraju. Gdyby nie deszcz, mielibyśmy zatem do czynienia z bardzo przyjemnymi warunkami. W trzeciej dekadzie miesiąca może się zatem zrobić upalnie, z temperaturami przekraczającymi 30 stopni w całej Polsce. Czerwiec będzie zatem dość nieprzyjemny i mało letni. Z pewnością można spodziewać się przejaśnień i momentów ładnej pogody, ale planowanie w tym miesiącu urlopu w Polsce jest wyjątkowo ryzykowne. Z tym należy poczekać do lipca, a kto wie, czy nawet nie sierpnia. Na pocieszenie możemy dodać, że model GFS lato w Polsce ocenia jako potencjalnie ciepłe i suche. Oby słaby czerwiec był jedynie złym początkiem miłego. ało? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.06.2013 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Qrcze jak ten czas zapierdziela:o Zzzzimno dzisiaj... narzekaliśmy na deszcz to jeszcze na zimno będziemy narzekać... nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2013 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Relka... Gdzieś Ty wynalazła tych prognostów, hę? Ja się nie zgadzam na tę prognozę, ja ich zwalniam! Naprawdę, deszczu to my mamy już dość, woda stoi w piwnicy, a jakże, a na dodatek wczoraj Sołtys zlokalizował w piwnicy ponad metrowego węża (zaskrońca chyba) i mamy zagwozdkę, żeby delikwenta odłapać i do lasu odtransportować. Rzecz niezwykła absolutnie - SŁOŃCE MAMY!!! Wstał piekny słoneczny poranek, niewidziany u nas od długieeeego czasu!!! Z tej radości chyba w pole dzisiaj polecę, chociaż jakąś jedną grządkę zacznę odchwaszczać! Jak oststnio zajrzeliśmy na moment (aż wstyd się przyznać, autem podjeżdżaliśmy wracając z miasta), to zarośnięte wszystko nieprawdopodobnie. I teraz tyyyyle roboty z tym będzie! No mam różaneczniki między sosnami, też lubię, leśne ogrody są przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.06.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Cudnie u Ciebie DPS a niektórych zdjęć nie udałoby Ci się tak rewelacyjnych zrobić gdyby nie takie niebo i to szczególne światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.06.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ta mapka pokazuje słońce dla Ciebie... cały dzień chyba, że źle cię umiejscawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.06.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 jak ma trójkątny łeb to żmija, bo zygzak na grzbiecie nie zawsze widać,jak żółte plamy za uszami to zaskroniec,jak złapie to zrób zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts