DPS 05.06.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Sama się nad tym zastanawiam, myślałam, że smętne resztki z nich zostaną, a one w ogóle się deszczu i ulewy nie boją! Są od północy, więc położenie raczej nie ma wpływu, chociaż... Rosną bardzo blisko ściany domu, ale co to ma za znaczenie dla deszczu, i tak przecież leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.06.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 rh lubią wilgoć. Niestety u mnie już zakończyły działalność rozrodczą, teraz rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 No lubią wilgoć, ale przeważnie żaden kwiat nie lubi, jak silny deszcz wali na niego, po prostu więdnie wtedy i zbity jest deszczem, a te - o dziwo dają radę! Przepalone mam w kozie oczywiście, cieeepło teraz, fajnie! A z tym wężem - okazało się, że zaskroniec, duży kawał wężusia, na pewno ponad metr długości, ale na szczęście nie w naszej piwnicy, tylko koło naszego kompostu! Matko, jak ten Sołtys gada, to ja czasem naprawdę nie daję rady nadążyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.06.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A może ten z piwnicy przyprowadził brata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dobre.. piwnica z kompostem mu się pomajgała.. no chyba, że z kompotem miał skojarzenia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2013 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No i masz - słoneczko diabli wzięli. A taki był wczoraj piękny dzień! I komu to przeszkadzało, ja się pytam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 U nas słonko nawet na chwilkę nie wyszło... W tej chwili nie pada, ale kostka mokra, droga mokra.. to musiało niedawno przestać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 U nas słonko nawet na chwilkę nie wyszło... dalej nie wyszło http://www.kiepy.pl/uploads/2012_07/19/40127_20_500_Prosze-O-Sloneczko-W-Weekend.jpg też proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Depsia to u Ciebie ktoś alpakami częstował??? A tak, już wiem, Ambercia:yes: Jakby co to wiesz... zawsze możesz mi oddać Sa CUDOWNE!!! tylko na razie poza zasięgiem mojej kieszeni... musiała bym pół stada sprzedać na parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja już kiedyś pisałam o tym, hodowla żadna u mnie nie wchodzi w grę, nie chcę być uwiązana do gospodarstwa cały rok. Jak się kończy sezon, to ja muszę mieć możliwość wyjazdu gdzieś, dla Karusia i kotów to Babcia da radę, ale z takimi - to już by było ponad jej siły, więc... nie. Arctisia, jak w takim tempie będziesz te byczki rozmnażać, to niedługo z palcem w bucie na te alpaki zarobisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 wasze slonce prawdopodobnie trafilo do nas, u nas slonecznie i cieplo. bylam dzis w zarnowcu, zahaczylam o debki i DPSia zatrzymalam sie na chwile przy pomniku piasnickim - tak pieknie o tym pisalas, ze noga sama hamulec wcisnela by przystanac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 U mnie słoneczko było i własnie sobie wybyło ... Wyglada mi to na zbliżajacy się deszcz. Piękne zdjęcia, śliczne rh ... jednego mam fioletowego takiego dużego jak ten Twój pierwszy, reszta to jeszcze bździny, do tego pod jednym chyba się franca opurchlak zadekował bo liscie coś żre!! Dochtór, ja cały czas Ciebie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.06.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 DPS-iu,pięknie tu,tyle kwiatów:)Chcę zapytać :jak dziś rano lało a potem bardzo grzało,to te przysłowia pogodowe (6 tyg. deszczu?) jak się do takiej aury mają?Ciekawe jak było dziś nad morzem-to ważne dla urlopu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 nad morzem bylo przepieknie, duzo slonca i cieplo, bylam, widzialam, obadalam, korzystalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 wasze slonce prawdopodobnie trafilo do nas, u nas slonecznie i cieplo. bylam dzis w zarnowcu, zahaczylam o debki i DPSia zatrzymalam sie na chwile przy pomniku piasnickim - tak pieknie o tym pisalas, ze noga sama hamulec wcisnela by przystanac. :hug: I ta plaża w Dębkach, piękna, prawda? U nas jakoś tak... też zmiennie z tą pogodą dzisiaj, to świeci słońce, to idą chmury. Mam nadzieję, że nie spadnie kolejny deszcz, bo na grządki to już chyba w ogóle nie da się wtedy nijak wleźć! Poszłam dzisiaj, chciałam trochę pogrzebać, trochę chwastów wyrwać - a gdzie tam, tylko na niektórych, większość tak nasiąknięta wodą, że mowy nie ma, żeby tam stanąć i coś robić. Deszcz, wynocha, poszedł tam, gdzie susza! Brazunia, rh Ci urosną, nawet się nie obejrzysz, parę lat i też będą takie, na pewno! Teraz pewnie u nas będzie 6 tygodni takiej zmiennej pogody... Oby nie za dużo deszczu, jak jest trochę deszczu i trochę słońca, to to jest najlepiej na świecie! Ale pranie dzisiaj już też zrobiłam i wysuszyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.06.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dzięki,dziewczynki:)DPS-iu,słoneczka:)TAR-podniosłaś mnie na duchu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Własnie licze na to, że urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 I jeszcze skosiłam trochę za stodołą. Całkiem sporo trochę, a co! W sumie bardzo przyjemny dzień, prawie jak wczoraj. Słonko było, choć z drobnymi przerwami, deszczu nie było, czyli wszystko w porządku. W związku z powyższym może jutro uda się zrobić coś znowu na polu - oby, oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.06.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 U mnie słoneczko było i własnie sobie wybyło ... Wyglada mi to na zbliżajacy się deszcz. ... ... Andrea o mnie raczyła zahaczyć ... przez 10 godzin 14 cm deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No widzisz Chefie, jedni maja za dużo inni za mało ... nie ma sprawiedliwości .... Ładne imię - Andrea .... Depsia, to podobno Ty wcześnie wstajesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts