DPS 07.06.2013 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No wstaję, poszłam do Ciebie i nie dali mi nawet herbaty! Pawełku - współczuwam tej ilości mokrości, wiem o czym mówisz, ojjj, wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Było sobie sama zrobić, co to qurna hotel pięciogwiazdkowy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.06.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 a widzicie??? Jetek dobrze gadal, ze Braza sie zbiesila, oprocz sniadan to pewnie teraz obiadu bedzie chciala, strach pomyslec co dalej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Było sobie sama zrobić, co to qurna hotel pięciogwiazdkowy???? Jakby pięciogwiazdkowy to lepsze rzeczy by dawali niż herbatę tylko! No i zbiesiła się! Jejtek, masz wpierdol, coś Ty porobił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No i jak tu jechać do Brazy??? Wiem!!! Yetka ze sobą zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ja pitolę to.. nie jadę... Nooo kawę mogę robić.. nawet tą sypaną i bez mleka dla Gospodyni.. dla mnie z mlekiem.. ale żeby śniadanie i nie daj Bóg obiad.. no to już nie wybieram się w tamte rejony... Ewa.. no chyba, że razem nalot zrobimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.06.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nie wiem, Braza ostatnio mój wontek omija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Za to nas deszcz nie ominął! Żeby tylko deszcz - a to ulewa potężna, z gradem, burzą i wszystkimi efektami!!! Bać się o warzywa zaczynam, czy coś z nich będzie w tym błocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Goopoty gadacie, aż miło poczytać!!! Jakie omija, Ewa, co Ty gadasz, przeca łażę do Ciebie ... jeno cichcem siedzę, bo na niektórych tematach się nie wyznaję Dobra, qurde, jakiś obiad zmajstruję, tylko nie miejcie później pretensji!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No, ostatnim tematem była droga z Łodzi do Brazoczyska Cały dzień nie padało!!!!! NIC!!! a teraz nawet słońce zachodzi. Jutro tego Mulgarda czy jakoś mu. Spisujmy jaka u kogo pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Za to nas deszcz nie ominął! Żeby tylko deszcz - a to ulewa potężna, z gradem, burzą i wszystkimi efektami!!! Bać się o warzywa zaczynam, czy coś z nich będzie w tym błocie... Mi szpinak wypadł... zwiądł w błocie:o musiałam szybciorem do zamrażarki zakitrać... goopia robota:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Przynajmniej zdążył urosnąć, a co z marchwią, burakami, cebulą, pietruchą, że o ogórkach nie wspomnę...? Zaczęłąm oglądać Sopot Top Trendy, ale takie nudy na pudy, że przełączyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.06.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ewa ja już wiem, ze u nas będzie słonecznie i cieplo i nawet maly wiatr będzie wial, jakby co jutro potwierdze:Da tego melarda to wczoraj nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Reszta jakoś się na razie trzyma, już nawet woda nie stoi ale wleźć jeszcze się nie da. Tyle, że mam wsio opielone to chociaż o słońce nie muszą walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.06.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 MEDARDA - jutro 8 czerwca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.06.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Za to nas deszcz nie ominął! Żeby tylko deszcz - a to ulewa potężna, z gradem, burzą i wszystkimi efektami!!! u nas takie ulewy i burze codziennie zapowiadaja, ale na szczescie wczoraj caly dzien bylo bezdeszczowo, a dzisiaj ulewa przez 10 minut i to w pelnym sloncu. Z ledwoscia zdazylismy sie schowac wraz z rowerami i psami, bo pewnie zmoczyloby nas do ... majtek W lesie bylo pieknie. Cudne swieze powietrze, zero paskudnych pylkow i malownicze swiatlo. Pogonilismy po sciezkach do zmroku i szczerze mamy dosc, tak nas nogi bola Przy takiej pogodzie mamy niesamowity wyspy komarow. Zaczelam impregnowac wszystko co nosimy permetryna i jest spokoj. Nie mniej, nad glowami wiruja "lawice" tego paskudztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Faktycznie skuteczna ta permetryna?? Okey, kto jutro pierwszy zdaje sprawozdanie z pogody???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.06.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ja zdam pewnie wieczorem bo rodzinka jutro na urodzinkowego grilla się zaprosila Amber a tych komarow w zebach nie macie jak tak smigacie na bicyklach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No to ja zdaję relacje nocna... Nie pada u nas, noc czysta, nie ma mgły, nie jest zimno.. ja przynajmniej nie zmarzłam... A co to za specyfik Ambercia.. ja mugge kupuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.06.2013 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Jakby pięciogwiazdkowy to lepsze rzeczy by dawali niż herbatę tylko! No i zbiesiła się! Jejtek, masz wpierdol, coś Ty porobił??? ...eee... bo Ty podejścia właściwego nie masz. Nam swoją słynną pomidorówkę nawet zrobiła ...a obiadek, który w artystycznym uniesieniu tworzyła, to jeszcze długo będę wspominał No i jak tu jechać do Brazy??? Wiem!!! Yetka ze sobą zabrać ...a to mi się akurat bardzo podoba - na kiedy się szykować :rotfl: (...)Amber a tych komarow w zebach nie macie jak tak smigacie na bicyklach:lol2: Mieliby, gdyby wolniej jeździli. Przy takich "gonitwach po ścieżkach", to komary zęby wybijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts