19501719500414 12.06.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 zależy do czego go chcesz użyć,jeżeli dla Szanownego Pana to w szklanym słoju z korkiem z nieszlifowanego szkła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 A jak do pomidorówy to w zwykłym słoiku wystarczy:p... zakręconym ofkors:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.06.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 ... tak od 11 to już na polu za gorąco, trzeba uciekać do domu..... właśnie leca na plac cza coś zrobić w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 13.06.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 No to dlaczego do cholery ja nie mam strychu???!!!(...) ...bo masz drewutnię Zastanawiałem się gdzie to wkleić... i u Depsi chyba całkiem nieźle pasuje: klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 ...bo masz drewutnię Zastanawiałem się gdzie to wkleić... i u Depsi chyba całkiem nieźle pasuje: klik wiesz Yetus, czlowiek to najokrutniejsze zwierze. Jesli tylko pojawia sie materialana korzysc zabije mniejszego brata ... Baaaa, nawet bez korzyscie tez zabije ... ot tak dla przyjemnosci i potwierdzenia, ze jest panem wszechswiata. Pewnie wiesz jaki dramat kazdego roku przezywaja male foki z reki Kanadyjczykow http://www.youtube.com/watch?v=Ukjjx-y_3pw . Generalnie nic co egzotyczne, wyjatkowe, drogie i snobistyczne nie moze czuc sie bezpieczne http://www.psubraty.pl/10/cites.html Bry wieczor W sprawie ziol to napisze tyle, ze notorycznie konsumuje, ale jakos tak sie rozpasalismy ze tylko zielenina nam wchodzi. Zupelnie przestalismy suszone kupowac Roznica miedzy swiezo zerwanym a suszonym/mrozonym ogromna. Ale co ja Was bede przekonywac jak pewnie wiecie Nie mniej, jakbym cala grzadke tego miala, a nie tylko kilka doniczek, to tez bym suszyla I cudnie by bylo Padam na twarz ... wsiadam, wysiadam, przelatam i tak w kolo ... Za tydzien biore 2 - 3 dni urlopu i juz sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 O matko złota, jak my się dzisiaj z Sołtysem umęczyli, to szok! Od samiuśkiej przed 8 rano do 16 siedzieliśmy w Żarach, a właściwie to lataliśmy po Żarach. Tfu! Jak Wy w tych miastach dajecie radę, to ja nie wiem, [przecież miasto kompletnie wykańcza człowieka! Idę, bo padam na nos, Sołtys zresztą też ledwie żywy, wszystko przez to miasto... Co do traktowania zwierząt - Amber ma całkowitą rację, człowiek jako gatunek to masakra jakaś jest dla zwierząt i w ogóle dla tej planety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Depsia, ja nie narzekam ... caly dzien jestem on_the_go. Chyba kwestia przyzwyczajenia i potrzeb. Ja po prostu musze czuc tetno miasta Od switu ... do nocy ... U nas nawet w miejskim lesie rozpasa sie cywilizacja Tlok jak w Rzymie i to od 5.00 - 6.00. Biegaja, jezdza na rowerach, smiagaj na letnich nartach albo truchtaja z wozkami biegowymi i niemowlakami, ktore jeszcze smacznie spia A potem to juz caly dzien w energetycznym biegu Fajnie jest BTW najwyzszy czas wybrac sie na letnie zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.06.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 no własnie, nadchodzi czas przecen. Ja chcę do Londynu. Ale... nie mam kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 . Ale... nie mam kasy Do Polowka sie ladnie usmiechnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.06.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 On równie biedny Jednak opcja, to więcej pracy, ale wtedy już nie ma kiedy wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.06.2013 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 rozsądna dziewczyna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2013 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Amberciu - całe szczęście, że są takie osoby jak Ty, bo kto by w tych miastach całą robotę robił i w ogóle? Jednak nam wczoraj 8 godzin latania bardzo mocno dało w kość. Ranek wstał nam paskudny! Wieje, siąpi, szaro i w ogóle. Ale... to oznacza, że pójdę do stodoły, napalę w kuchni i będę suszyć zioła, mielić mąkę orkiszową, szykować się na przyjazd gości jutro i pojutrze, słowem - mieć spokojny i fajny dzień! Po południu obiecują słoneczko, więc i na dworze i w polu może uda się zrobić. Ewa, ja też tęsknie, choć ja za Newcastle. Też nie pojadę teraz, nie ma szans... No to lecę, mam pełno żarcia do ulokowania w stodolnej lodówce i zamrażarce, rozpalić i do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.06.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ooo my ze ślubnym kiedyś zwiedzaliśmy Newcastle... Melduję... u nas słońce .. piękne słońce,.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 zapowiadali u nas od wczoraj opady i co?!?!?! niebo sie z lekka chmurzy (od wczoraj) ale kropla deszczu z niego nie spadla. chyba na jakis cud liczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.06.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 a u nas zaczelo sie cieplutko robic, juz wczoraj bylo goraco dzis tez ciepelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 u nas tez cieplutko ale ja bym chciala chociaz 1 dzien solidnego deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.06.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Depsia!!! Przez Ciebie się uzależniłam!!! Od musli z różanym posmakiem:rolleyes:...mniam:hug: A te konftury truskawkowe z różą to Ci czerwone wychodzą? Takie ładnie czerwone? Bo ja zawsze jak gotuję tak długo truskawki to mi tracą kolor:( i są brudno-brązowo-czeronkawe:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.06.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 A!!! Jeszcze się pochwalić chciałam, wczoraj nalewkę nastawiłam... z całej 0,7:oops: i akurat na dzień przed moimi imieninkami będę zlewać to długo nie postoi;):lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.06.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Słuchajcie - czyyyyy...... czy mogę podlać nawozem do kwiatków warzywnik (tam mam przemieszane warzywa i kwiatki)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 TAR-cia nie zrzędź, u mnie padało od rana, teraz na chwilę przestało .... Pewnie idzie do Ciebie. Nie potrafię zrozumieć, że w XXI wieku, ci sami ludzie, którzy wręcz żądają szacunku, godności i poszanowania prawa do życia jednocześnie pozwalają na takie procedery, jak w załączonych przez Yetusia i Ambercię linkach!!!!! Wiecie .... chętnie zrobiłabym tak, jak w komentarzu do filmu o fokach napisał jeden z rozmówców: przestrzeliłabym kolana i ... zaczęła napier...ć pałą po łbie - nie za mocno, żeby od razu nie zabić, niech czuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts