Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...bo masz drewutnię :p

Zastanawiałem się gdzie to wkleić... i u Depsi chyba całkiem nieźle pasuje:

klik

wiesz Yetus, czlowiek to najokrutniejsze zwierze. Jesli tylko pojawia sie materialana korzysc zabije mniejszego brata ... Baaaa, nawet bez korzyscie tez zabije ... ot tak dla przyjemnosci i potwierdzenia, ze jest panem wszechswiata.

Pewnie wiesz jaki dramat kazdego roku przezywaja male foki z reki Kanadyjczykow http://www.youtube.com/watch?v=Ukjjx-y_3pw . Generalnie nic co egzotyczne, wyjatkowe, drogie i snobistyczne nie moze czuc sie bezpieczne http://www.psubraty.pl/10/cites.html

Bry wieczor :-) W sprawie ziol to napisze tyle, ze notorycznie konsumuje, ale jakos tak sie rozpasalismy ;) ze tylko zielenina nam wchodzi. Zupelnie przestalismy suszone kupowac :sick: Roznica miedzy swiezo zerwanym a suszonym/mrozonym ogromna. Ale co ja Was bede przekonywac jak pewnie wiecie :rolleyes: Nie mniej, jakbym cala grzadke tego miala, a nie tylko kilka doniczek, to tez bym suszyla :p I cudnie by bylo :-)

Padam na twarz ... wsiadam, wysiadam, przelatam i tak w kolo ... Za tydzien biore 2 - 3 dni urlopu i juz sie ciesze :rolleyes:

O matko złota, jak my się dzisiaj z Sołtysem umęczyli, to szok!

Od samiuśkiej przed 8 rano do 16 siedzieliśmy w Żarach, a właściwie to lataliśmy po Żarach.

Tfu! Jak Wy w tych miastach dajecie radę, to ja nie wiem, [przecież miasto kompletnie wykańcza człowieka! :sick:

Idę, bo padam na nos, Sołtys zresztą też ledwie żywy, wszystko przez to miasto...

Co do traktowania zwierząt - Amber ma całkowitą rację, człowiek jako gatunek to masakra jakaś jest dla zwierząt i w ogóle dla tej planety!

Depsia, ja nie narzekam ... caly dzien jestem on_the_go. Chyba kwestia przyzwyczajenia i potrzeb. Ja po prostu musze czuc tetno miasta :rolleyes: Od switu ... do nocy ... U nas nawet w miejskim lesie rozpasa sie cywilizacja ;) Tlok jak w Rzymie i to od 5.00 - 6.00. Biegaja, jezdza na rowerach, smiagaj na letnich nartach albo truchtaja z wozkami biegowymi i niemowlakami, ktore jeszcze smacznie spia :-) A potem to juz caly dzien w energetycznym biegu :rolleyes: Fajnie jest :wiggle:

BTW najwyzszy czas wybrac sie na letnie zakupy :p

Amberciu - całe szczęście, że są takie osoby jak Ty, bo kto by w tych miastach całą robotę robił i w ogóle? ;)

Jednak nam wczoraj 8 godzin latania bardzo mocno dało w kość.

Ranek wstał nam paskudny! :D

Wieje, siąpi, szaro i w ogóle.

Ale... to oznacza, że pójdę do stodoły, napalę w kuchni i będę suszyć zioła, mielić mąkę orkiszową, szykować się na przyjazd gości jutro i pojutrze, słowem - mieć spokojny i fajny dzień! :D

Po południu obiecują słoneczko, więc i na dworze i w polu może uda się zrobić.

Ewa, ja też tęsknie, choć ja za Newcastle.

Też nie pojadę teraz, nie ma szans... :(

No to lecę, mam pełno żarcia do ulokowania w stodolnej lodówce i zamrażarce, rozpalić i do roboty! :D

TAR-cia nie zrzędź, u mnie padało od rana, teraz na chwilę przestało .... Pewnie idzie do Ciebie.

Nie potrafię zrozumieć, że w XXI wieku, ci sami ludzie, którzy wręcz żądają szacunku, godności i poszanowania prawa do życia jednocześnie pozwalają na takie procedery, jak w załączonych przez Yetusia i Ambercię linkach!!!!! Wiecie .... chętnie zrobiłabym tak, jak w komentarzu do filmu o fokach napisał jeden z rozmówców: przestrzeliłabym kolana i ... zaczęła napier...ć pałą po łbie - nie za mocno, żeby od razu nie zabić, niech czuje ....:mad: