Arctica 15.06.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Miruś, ja Cię znam, Ty nawet roundupu się nie boisz! Czym oddychać, czym oddychać... A coś Ty taki ciekawy, hę? Spałam z nogą zawiniętą w liść kapusty - na razie fioletowa nie jest, tylko sina, ale chyba rozwojowo jest... Już mówiłam Sołtysowi, że jak tak bardzo chce, to ja mu dam rozwód, nie musi zaraz uszkadzać! Nieodwołalnie dzisiaj muszę zrobić sok z kwiatów czarnego bzu, bo mi do cna przekwitnie! Druga partia rzodkiewki czeka na zagotowanie w słoikach. No i fajni goście dzisiaj przyjeżdżają, będzie wesoło!!! A jutro w planie wycieczka do sąsiedniego kraju pięknego. Faaaajne nowe miejsce do zwiedzenia mamy! Piękne słońce świeci, czas do roboty się brać! Przepis plisss... nastawiłam wg. tego co podawałam, ale te moje kiście kwiatowe jakieś giga chyba som bo nijak mi się nie chciało pod podaną ilością wody schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.06.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Depsia, współczuję... mnie gicoł do dziś boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Przepis plisss... nastawiłam wg. tego co podawałam, ale te moje kiście kwiatowe jakieś giga chyba som bo nijak mi się nie chciało pod podaną ilością wody schować ja te kwiaty przed zalaniem wodą obcinam nożycami coby tych zielonych łodyżek było jak najmniej .....zrobiłam soku z kwiatów w tym roku potrójną ilość bo smak jest niezapomniany a produkt na wyciągnięcie ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2013 04:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 No ja wg przepisu Ew-Ki właśnie chcę zrobić, tzn. już robię, moczą się. Jakoś wlazły... Poza tym, jak wody będzie nieco więcej to co? Zawsze można dać nieco więcej cytryny i cukru i będzie też ok! Dzisiaj wyjazd zwiedzający przed nami, całym vanem jedziemy ze znajomymi. Mam nadzieję na fajne zwiedzanie i mnóstwo pięknych zdjęć! Wczoraj cytrynówkę próbowalim, dobre to, ale jednak powyżej 3-4 kieliszków to następnego dnia mam tupot białych mew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.06.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ale pewnie warto było :yes:.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.06.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 .... tupot białych mew. żeby dzięcioły tobym rozumiał, ale mewy na sosnach to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.06.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 No jak to Jamlesie - mewy na sosnach - klasyczne nadmorskie klimaty.... Ale ale - NADMORSKIE, to skąd u DPSi???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.06.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Jak to skąd??? Z procentów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.06.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 było nie było, żeglarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.06.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 to i z procentami oblatana:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.06.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 No pacz pan, jak to łatwo się w trymiga nad morze przenieść z lubuskich lasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.06.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 ..... klasyczne nadmorskie klimaty.... dawno nie byłem, myślałem, że one na kutrach ....... piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 No toż w końcu ja z najpiękniejszego miejsca nad Bałtykiem pochodzę, a morze to moje drugie imię! Na wyspie urodzonam! I super dzień dzisiaj mieliśmy, ale jestem okropnie zmęczona, nałaziliśmy się. Było warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.06.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Gospodyni, to ja tu cicho siedzę,żeby nie obudzić, żebyś po wczorajszych eskapadach wypoczęła, nogę wykurowała, a Ty od rana już się po całej PL włóczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ha! Ktoś musiał. Syrop z kwiatów czarnego bzu mam (pyszny!!!) i syrop różany też już mam. Pięknie wyglądają, doskonale smakują. Jeszcze tylko wyciąć im kapturki galante i rafią obwiązać. No i oczywiście do szafy wstawić. Wystarczyło te kilka dni i już sucho się zrobiło. Jakiś MAŁY deszczyk całkiem przydatny u nas już byłby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.06.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Jakiś MAŁY deszczyk całkiem przydatny u nas już byłby... u Ciebie mały, a nos zaś zalewać będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Jamlesik, ale ja nie chcę u Was, ja chcę u nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Jak prosiłaś o śnieg.. to był.. dłuuugo był.. Jak prosiłaś o deszcz.. to też był.. i ledwo przestał padać.. jeszcze mam w rowie wodę i jeszcze w lesie stoi woda.. starczy na razie tego deszczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.06.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 biedny ten Paweł, oj biedny,zastanów się Kobieto nad sobą, nawet bez czytania polisy, co czytam,co chwilę w wewontku,, chcę zimy, nie chcę już zimy, chcę deszczu, nie chcę deszczu, i tak w koło,zupełne rozkojarzenie, jak ten Sołtys ma się zachowywać,ja byłbym zupełnie zdezorientowany,on z tego co piszesz, też, uważaj na siebie,wiem, że to niespotykanie spokojny człowiek, ale....... a to jakaś brona w plecach a to inny klamor na nodze, przemyśl to ..........naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dochtór, sama mądrość przez Ciebie przemawia:yes: Przedwczoraj u mnie popadało, mogłoby trochę i dzisiaj albo jutro, znowu będe musiała podlewać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts