TAR 02.07.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 niestety to choroba grzybowa wiec jak liscie opadna najlepiej zebrac by się nie przenosila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.07.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 grzybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.07.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 i co, myślicie, że ten topsin pomoże? Uratuje mi krzaczka? Jutro pojadę kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 uratuje, ja swoje pryskam naprzemiennie raz topsinem, raz dithane innym razem score w zaleznosci co akurat mam. co 10 dni. pamiętaj tylko o usunieciu lisci po opadnięciu by dalej nie zarazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jeszcze dzień - dwa i grządki będą przyzwoicie wyglądały, za to moje dłonie wyglądają naprawdę fatalnie, ziemia tak się wżarła, że w żaden sposób nie idzie domyć, cytryna i pumeks też już nie dają rady. Chyba po prostu się z tym pogodzę, ręce wyglądają, jakbym ich nie myła od miesięcy, nic z tym nie idzie zrobić, to trudno, tak będę chodzić i basta. Czas zgrabić trawę skoszoną, a i druga porcja syropu z róży czeka na zrobienie, lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.07.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 DPS-iu,nie umiesz w rękawiczkach?Może ponacinaj wierzchy i troche powietrza będzie wchodziło?Współczuję ,nie wygląd mnie ruszył tylko suuuchość dłoni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 O właśnie, suchość! Zaraz muszę nałożyć kremu, ciągle nie mam czasu, wieczorem jestem taka zmęczona, że nie pamiętam i tak to się kręci. Ale syropek różany już zabutelkowany, wieczorkiem ostatnia partia ziół i na jakiś czas z ziołami będzie spokój. Tylko za stodołą zarosło, że aż strach. Pewnie od piątku - soboty front walki się tam przeniesie. Dlaczego chwasty w ogóle się nie przejmują niesprzyjającymi warunkami?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.07.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Chwasty jako te psy nierasowe - są jakie są, rosną tam gdzie im najlepiej. Nikt ich nie przesadza w dziwne miejsca i nie kombinuje potem jak im "stworzyć właściwe warunki"... One po prostu żyją tam, gdzie MAJĄ sprzyjając warunki. No to co nie mają rosnąc skoro to dla nich są dla WARUNKI SPRZYJAJĄCE (same je sobie wybrały...) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2013 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 No masz rację, kochana, jednakowoż mogłyby się trochę przywoiciej zachowywać, a nie rozpychać wszędzie. A TUTAJ można poczytać raport - która miejscowość w naszym pięknym kraju jest najlepszą miejscowością nadmorską na urlop. OCZYWIŚCIE, że moje ukochane 44 wyspy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 calkiem się nie zgadzam z tym rankingiem, bo my wolimy spokojniejsze miejsca a nie "atrakcje" . jeśli mam wybor plaza w Gdańsku/Sopocie (wysokie lokaty) a mala miejscowość na mierzei oczywista wybiorę mierzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 03.07.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Nie znam Twoich ukochanych wysp:(od 22lat jeżdżę do Darłówka,z wyboru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 44 wyspy nie lubię... bo to regularne miasto , bo trudny dostęp, , bo na prom trzeba sterczeć... i dużo głośnych niemców,, ceny też nie sprzyjające polakom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 a patrz w Rewie jak fajowo było a nawet w rankingu nie ma:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ja lubię na urlop małe mieściny z dobrym dojazdem od nas... Wypada na zachodnie wybrzeże...To Łukęcin który baaaardzo lubię, Pustkowo , które bardzo lubię , Pogorzelica z szumem fal (zależy w którym ośrodku mieszkasz... ) Dziwnówek .. i było by na tyle.. resztę może i mniejsze/większe.. ale za duże... W mieście mieszkam... więc po co mi do miasta jechać... Kołobrzeg.. odpada.. Świnoujście odpada.. i kilka jeszcze innych... Część małych jest ludna w wakacje i głośna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Promem trzeba się przeprawiać, ale dla wielu to nie jest utrudnienie, tylko atrakcja turystyczna. A nigdzie nie ma tak fajnej promenady jak u nas. Że o szerokiej, pięknej, czystej plaży nie wspomnę. Ech, pojechałoby się, a nie ma jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 eee tam kazda pliszka swój ogonek chwali, dla mnie mierzeja, potem hel, debki i potem okolice darlowa. duże aglomeracje odpadają jak i te mniejsze ale zastonkowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Kołobrzeg jest cuuuudooownyyyy .... ale nie latem!!! Latem to jest horror, ale są tacy, którzy to lubia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.07.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Nad morze... tylko Smołdzino... puste plaże... bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Smołdzino... jeśli mówisz o wydmach to OK... Cudnie tam.. ale ładny kawałek drogi trzeba iść... ale, żeby tak codziennie , albo dwa razy dziennie na plażę .. to ja dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2013 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Dziś przynajmniej do obiadu ma być plażowa pogoda, więc kto może, to niech sprawdza, gdzie najlepiej. Lecę już na pole, potem za gorąco będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts