EZS 06.07.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Jakaś chemia... hard killer się zowie i jest skuteczne Gruby ma się znakomicie...więc mniemam, iż nie szkodzi, a był to już drugi oprysk:rolleyes: poczytałam. Kurcze, nie wiem, czy mam aż tyle komarów, żeby dwie stówy wydawać. Poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.07.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 ... Lubię małe dziurki ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.07.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ewa - użyłam Mr Hard Killera - rewelacja. Człowiek cieszy jak jaki gupi, że może posiedzieć na dworze, na tarasie.... Dla mnie bomba. Piszą, że karencja 15 min i mozna wychodzić. Zaznaczam, że chciałam EKO... kupiłam ZielonyOgród i mam wrażenie, że komarów przybyło - chyba tez są EKO... To teraz NIE BĘDĄ . HK to jest mocny koncentrat (100 ml = 5 l gotowca), wystarcza na długo i na dużo. W efekcie nie wychodzi tak droga, ale to jeszcze będzie mozna ocenić zobaczywszy jak często trzeba powtarzać oprysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.07.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Chefie, jesteś boski!!!!! W kwestii pustych plaż .... chyba już takich nie ma. Chociaz wczoraj dowiedziałam sie, że Kołobrzeg wydzielił w Podczelu (nie wiem, jak jest bliżej miasta) plażę dla piesków! No dla mnie bomba!!! Wstałam, jade niedługo po Aguś i dziewczynki. pranie muszę powiesieć na pewno szyblo wyschnie, bo znowu słoneczko mamy. Chyba bedę musiała wieczorem podlać .... Netbook mi tylko się ostał, komputer jeszcze w przeglądzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Ewa - użyłam Mr Hard Killera - rewelacja. Człowiek cieszy jak jaki gupi, że może posiedzieć na dworze, na tarasie.... Dla mnie bomba. Piszą, że karencja 15 min i mozna wychodzić. Zaznaczam, że chciałam EKO... kupiłam ZielonyOgród i mam wrażenie, że komarów przybyło - chyba tez są EKO... To teraz NIE BĘDĄ . HK to jest mocny koncentrat (100 ml = 5 l gotowca), wystarcza na długo i na dużo. W efekcie nie wychodzi tak droga, ale to jeszcze będzie mozna ocenić zobaczywszy jak często trzeba powtarzać oprysk. Dla mnie też bomba... Mieliśmy 2 dni gości i siedzieliśmy wyłącznie na tarasie, pojawiło się może z pięć komarów Chefie, jesteś boski!!!!! W kwestii pustych plaż .... chyba już takich nie ma. Chociaz wczoraj dowiedziałam sie, że Kołobrzeg wydzielił w Podczelu (nie wiem, jak jest bliżej miasta) plażę dla piesków! No dla mnie bomba!!! Wstałam, jade niedługo po Aguś i dziewczynki. pranie muszę powiesieć na pewno szyblo wyschnie, bo znowu słoneczko mamy. Chyba bedę musiała wieczorem podlać .... Netbook mi tylko się ostał, komputer jeszcze w przeglądzie! Bawcie się dobrze i oszczędzajcie energię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.07.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Też życzę efektywnego oszczędzania w Brazoczysku :bye: ..nie wiem czy słowo "efektywne" nie jest przypadkiem nie na miejscu... Do kiedy będą Agdusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.07.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 DPS-iu,nic nie mówisz???Zamęczyło Cie pole:hug: Czy mogę zapytać u Ciebie,kto wie jakie stojaki na śmieci się sprawdzają?Przeciez te mokre worki ciekną,kurka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 na mokre to tylko kubły , stojaki sie sprawdzaja przy segregacji na plastik, papier i szklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.07.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Jeszcze nie zabierali u mnie tych mokrych,zobaczę jak to się odbywa-do jednego wozu z ogólnymi?To po co wtedy tak segregacja???Nie jestem ECO:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Teoretycznie powinno byc osobno a jaka bedzie praktyka to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.07.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Bo mnie ciekawi jeszcze jedno-kto będzie te brudne worki przerabiał ekologicznie???Poczekamy może ze 200 lat aż sie zutylizują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.07.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 u nas kazde smieci sa w innych workach a te bieodegradowalnych sa w workach biodegradowalnych, tzn one w ciagu roku rozwalaja sie na kawalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.07.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Markoto,dzięki-widzisz,to ja już rozumiem,dlaczego moje ciekną;już się zaczęły biodegradować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.07.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Kupiłam dziś stojak na worki potrójny, i kubeł na bytowe... na razie jestem przerażona wywozem śmieci raz w miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.07.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 U mnie jeszcze nic nie wywieźli. A mieli w czwartek (pierwszy termin w necie), dzisiaj (drugi termin). Jak jeszcze trochę poczekam, to wezmę kubeł, worki i zawiozę pod urząd miasta, niech pani prezydent je sobie weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Kupiłam dziś stojak na worki potrójny, i kubeł na bytowe... na razie jestem przerażona wywozem śmieci raz w miesiącu bytowe chyba co 2 tygodnie a segregowane raz w miesiącu U mnie jeszcze nic nie wywieźli. A mieli w czwartek (pierwszy termin w necie), dzisiaj (drugi termin). Jak jeszcze trochę poczekam, to wezmę kubeł, worki i zawiozę pod urząd miasta, niech pani prezydent je sobie weźmie w Gdansku tez burdello ludzie coraz bardziej wściekli, na szczęście ja już nie Gdansk u nas na razie ok. wszystko, worki dostarczyli, kubel i harmonogram tez. w srody ma być wywoz bytowych a w czwartki segregowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.07.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Chefie, jesteś boski!!!!! ... ... Dam do przeczytania Ciemiężycielce ... na razie jestem przerażona wywozem śmieci raz w miesiącu bytowe chyba co 2 tygodnie a segregowane raz w miesiącu ... ... chyba zaczynam powoli rozumieć znaczenie "... to dziki kraj" ... u mnie wywozi się DWA razy w TYGODNIU bytowe ... a raz w tygodniu, w specjalnym pojemniku (jednym) papier, plastik, szkło, segregowane jest na sortowni ... zawsze w poniedziałki i czwartki (nawet jeżeli w dni te przypadają jakiekolwiek święta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.07.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 U mnie zabrali i to na siłę, choć mówiłam im, że z naszej ulicy to dopiero 10 i to inna firma będzie odbierać czekam co będzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.07.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 ... chyba zaczynam powoli rozumieć znaczenie "... to dziki kraj" ... u mnie wywozi się DWA razy w TYGODNIU bytowe ... a raz w tygodniu, w specjalnym pojemniku (jednym) papier, plastik, szkło, segregowane jest na sortowni ... zawsze w poniedziałki i czwartki (nawet jeżeli w dni te przypadają jakiekolwiek święta) my bytowymi nawet polowy kubla przez 2 tygodnie nie zapelnilismy, segregowanymi tez nie, jeszcze sporo miejsca w worach jest a w czwartek wywoz. do tej pory tez mielismy co 2 tygodnie i bylo ok. jakos malo smieci produkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.07.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 u nas wszystkie sa raz w miesiacu, to kwestia rady gminy, ktora decydowala i warunkach przetargu, tak jak i to czy firma odbierajaca wyposazala w pojemnik czy nie, znaczy u nas rada o kant zadka rozbic mysmy jeszcze workow nie dostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts