Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Jakaś chemia... hard killer się zowie i jest skuteczne :)

Gruby ma się znakomicie...więc mniemam, iż nie szkodzi, a był to już drugi oprysk:rolleyes:

poczytałam. Kurcze, nie wiem, czy mam aż tyle komarów, żeby dwie stówy wydawać. Poczekam :)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa - użyłam Mr Hard Killera - rewelacja. Człowiek cieszy jak jaki gupi, że może posiedzieć na dworze, na tarasie.... Dla mnie bomba.

Piszą, że karencja 15 min i mozna wychodzić.

Zaznaczam, że chciałam EKO... kupiłam ZielonyOgród i mam wrażenie, że komarów przybyło - chyba tez są EKO... To teraz NIE BĘDĄ :stirthepot:.

HK to jest mocny koncentrat (100 ml = 5 l gotowca), wystarcza na długo i na dużo. W efekcie nie wychodzi tak droga, ale to jeszcze będzie mozna ocenić zobaczywszy jak często trzeba powtarzać oprysk.

Chefie, jesteś boski!!!!!

W kwestii pustych plaż .... chyba już takich nie ma. Chociaz wczoraj dowiedziałam sie, że Kołobrzeg wydzielił w Podczelu (nie wiem, jak jest bliżej miasta) plażę dla piesków! No dla mnie bomba!!!

Wstałam, jade niedługo po Aguś i dziewczynki. pranie muszę powiesieć na pewno szyblo wyschnie, bo znowu słoneczko mamy. Chyba bedę musiała wieczorem podlać ....

Netbook mi tylko się ostał, komputer jeszcze w przeglądzie!

Ewa - użyłam Mr Hard Killera - rewelacja. Człowiek cieszy jak jaki gupi, że może posiedzieć na dworze, na tarasie.... Dla mnie bomba.

Piszą, że karencja 15 min i mozna wychodzić.

Zaznaczam, że chciałam EKO... kupiłam ZielonyOgród i mam wrażenie, że komarów przybyło - chyba tez są EKO... To teraz NIE BĘDĄ :stirthepot:.

HK to jest mocny koncentrat (100 ml = 5 l gotowca), wystarcza na długo i na dużo. W efekcie nie wychodzi tak droga, ale to jeszcze będzie mozna ocenić zobaczywszy jak często trzeba powtarzać oprysk.

Dla mnie też bomba...

Mieliśmy 2 dni gości i siedzieliśmy wyłącznie na tarasie, pojawiło się może z pięć komarów :)

W kwestii pustych plaż .... chyba już takich nie ma. Chociaz wczoraj dowiedziałam sie, że Kołobrzeg wydzielił w Podczelu (nie wiem, jak jest bliżej miasta) plażę dla piesków! No dla mnie bomba!!!

Wstałam, jade niedługo po Aguś i dziewczynki. pranie muszę powiesieć na pewno szyblo wyschnie, bo znowu słoneczko mamy. Chyba bedę musiała wieczorem podlać ....

Netbook mi tylko się ostał, komputer jeszcze w przeglądzie!

Bawcie się dobrze i oszczędzajcie energię ;)

U mnie jeszcze nic nie wywieźli. A mieli w czwartek (pierwszy termin w necie), dzisiaj (drugi termin). Jak jeszcze trochę poczekam, to wezmę kubeł, worki i zawiozę pod urząd miasta, niech pani prezydent je sobie weźmie :)

Kupiłam dziś stojak na worki potrójny, i kubeł na bytowe... na razie jestem przerażona wywozem śmieci raz w miesiącu :bash:

bytowe chyba co 2 tygodnie a segregowane raz w miesiącu :)

U mnie jeszcze nic nie wywieźli. A mieli w czwartek (pierwszy termin w necie), dzisiaj (drugi termin). Jak jeszcze trochę poczekam, to wezmę kubeł, worki i zawiozę pod urząd miasta, niech pani prezydent je sobie weźmie :)

w Gdansku tez burdello ludzie coraz bardziej wściekli, na szczęście ja już nie Gdansk u nas na razie ok. wszystko, worki dostarczyli, kubel i harmonogram tez. w srody ma być wywoz bytowych a w czwartki segregowanych

...

...

Dam do przeczytania Ciemiężycielce :hug:

... na razie jestem przerażona wywozem śmieci raz w miesiącu :bash:

bytowe chyba co 2 tygodnie a segregowane raz w miesiącu :)

...

:confused:

... chyba zaczynam powoli rozumieć znaczenie "... to dziki kraj" :( :o

... u mnie wywozi się DWA razy w TYGODNIU bytowe ... a raz w tygodniu, w specjalnym pojemniku (jednym) papier, plastik, szkło, segregowane jest na sortowni ... zawsze w poniedziałki i czwartki (nawet jeżeli w dni te przypadają jakiekolwiek święta)

... chyba zaczynam powoli rozumieć znaczenie "... to dziki kraj" :( :o

... u mnie wywozi się DWA razy w TYGODNIU bytowe ... a raz w tygodniu, w specjalnym pojemniku (jednym) papier, plastik, szkło, segregowane jest na sortowni ... zawsze w poniedziałki i czwartki (nawet jeżeli w dni te przypadają jakiekolwiek święta)

my bytowymi nawet polowy kubla przez 2 tygodnie nie zapelnilismy, segregowanymi tez nie, jeszcze sporo miejsca w worach jest a w czwartek wywoz. do tej pory tez mielismy co 2 tygodnie i bylo ok. jakos malo smieci produkujemy ;)