Arctica 10.07.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Aaaaa!!!! Podstępem! No sprytnie koleżanko, sprytnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nikt nie narzeka ..... jakos tak goopio .... Gdzie Depsia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.07.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Brazula - wszystko zepsułaś... a już prawie się udało.....:eek: A teraz wszystko od nowa! Deeepsiaaaa, Deeepsiaaa - my WCALE tak nie myślimy.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.07.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Oj tam, oj tam ....Depsia , co myślą to piszą ...nie daj się omamić ......a ty żeś baba z krwi i kości , to se musisz ponarzekać ...a gdzie bedziesz narzekac ? w domu ? chłopu ? żeby Cię pognał .....narzekaj se tu , a niech im sie żołądki wywracają z tego narzekania ..... ja se dzisiaj ponarzekam na pogodę zimno a nie pada ...to po co zimno ?.....jakby było ciepło , to by się wykąpał, to i deszcz nie potrzebny ...... ale jak zimno, to niech pada , żeby jaka pożyteczność z tego zimna była, bo na polu sucho ...........łoj jak te święte namieszali tego lata, wszystko przez tych co to do koscioła nie chca chodzić i na tace dawać ....jakby chodzili i na tace dawali , to by se jakąś pogode wymodlili jakom by chcieli ...... potem pokaże Wam zarazę jaka to pełznie w moją stronę tego lata od zagrody do zagrody jak jaka galopująca popytność na tęsknotę za jeleniem na rykowisku z cyklu wieś tańczy , wieś śpiewa czyli w każdej zagrodzie guma jak złoto .....tylko ukradkiem zdejme zdjęcie Edytowane 11 Lipca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 potem pokaże Wam zarazę jaka to pełznie w moją stronę tego lata od zagrody do zagrody jak jaka galopująca popytność na tęsknotę za jeleniem na rykowisku z cyklu wieś tańczy , wieś śpiewa czyli w każdej zagrodzie guma jak złoto .....tylko ukradkiem zdejme zdjęcie Chyba wiem o czym mówisz... cudnej piękności łabądki/kwietniczki/łotewer z malowanej na srebrno/złoto oponki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.07.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 jakby co to mam od traktora tą większą na zbyciu:rotfl: to dopiero bździągwa drapieżna wyjdzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.07.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 DŻIZAS. Chciałbym to zobaczyć.... ...a może nie.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 jakby co to mam od traktora tą większą na zbyciu:rotfl: to dopiero bździągwa drapieżna wyjdzie:rolleyes: Naplułam znów w ekranik... DŻIZAS. Chciałbym to zobaczyć.... ...a może nie.......................... Chyba bś nie chciała jednak... mnie nieco oszołomiło pienknościom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.07.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Gospodynią wcięło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Gospodyni!!! Dość tego... żądam natychmiastowego powrotu i odkurzenia tu... koty kurzowe się poniewierajom, ja alergie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.07.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Gospodynią wcięło, mysle, ze zarobiona po kokarde! Sezon jest Dobrze, ze jest, ale zle bo na nic czasu nie styka Ja tez padam na paszcze ... Mimo, ze wstaje o 4.40 a chodze spac z kurami tuz po 22.00 to doby mi brakuje Jutro i w niedziele mam luuuuzik ... budzik na 6.30 ustawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Gospodyni!!! Dość tego... żądam natychmiastowego powrotu i odkurzenia tu... koty kurzowe się poniewierajom, ja alergie mam... A ja nie mam... ale też żądam!!! No dobra już nie krzyczę... Depsinko kochanie... no chociaż pustego posta wyślij:(... no z jedną kropką, no:rolleyes:... ploseeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.07.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 no to se nagrabiliśta ...ho ho ho ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Gospodynią wcięło, i pewnie na Sołtysie się wyżywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.07.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 przypełzło i już jest na granicy ...... jeszcze w kwiatki się poczwara nie ubrała robiłam z ukrycia to nie wyszła w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.07.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Zgadłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.07.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 co to za robal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.07.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 To jest jakiś ohydny gumowy banan...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.07.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 (edytowane) to nie banan ino kosycek na precjoza kwietne jeszcze żółty Wam podeślę jak z ukrycia zdejmę to się rozmnaża chyba przez pączkowanie od Pierdonki do mnie to już co trzeci zagród Edytowane 13 Lipca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.07.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts