Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dochtór - no stopa życiowa nam się podniosła to i mała nie jest! :cool:

W Żarach dzisiaj na szczęście brakło żaru, ale deszczu u nas też brakło... :cry:

Dobrze, że przynajmniej zakupy fajne udało się zrobić w klamociarni! :D

no zapomniałam juz jak deszcz wygląda :rolleyes: no aż tu o 14 zaczęło z nieba kap, kap ....tak jak na meteo stało :yes: a teraz przyszła burza i se lunęła na ten piękny biały namiot, co to se sąsiedzi rozstawili ,żeby jutro wesele na całą wieś uskutecznić ....tzn nie dla całej wsi :lol2:tylko na całą wieś :D nocka z głowy , cała wieś sie bawi ....ale to miłe ,że wraca stara tradycja :yes:......... Depsia a Ty to se tyle forsy nagrabiła dla wodociągów wiejskich , bo Ty letnikom wody na upał tyle napuściła ..... trzymej sie przez te następne trzy dni tego basena co byś nam nie wyschła jak ta żaba u mnie :D........ ja mam podobno mieć w poniedziałek atrakcje na 37 stopniowym upale :mad: czy ja go zamawiałam? :bash: mam nadzieję ,że im się prognoza jak zwykle nie sprawdzi ....................ciekawe co by było jakby teraz grzmotneło i powiało tak ,że ten biały namiot by odfrunął :rolleyes: załatwili by tak szybko salę ? ................na szczęści burza była spokojna i szybko zwiała na Warszawę :lol2: depeszowcom pizgnie Edytowane przez relek

no widzisz :) samo życie .....porządek we wsi musi być ....a czy mi się to podobało ? powiem jutro rano :wiggle: alę ognię sę obejrzę :wiggle:

na razie cieszę się ,że amerykańcom się przestawiło i teraz na poniedziałek wróżą już 35 stopni a nie 37 :lol2: przyjemnie sobie herbatkę po angielsku na tarasie wypić przy szumie filtrowanej wody w basenie ...tylko te zas....e muchy :bash: ma ktoś coś na muchy na tarasie ?

na razie niebo zasnute chmurami , słońce się nie przedziera ...widziałam nogi Depesi , wyjechały na tropikalną wyspę ;)student_300x100.jpg Takiej to dobrze :)

Wczoraj mi się jakoś... nie udało... :oops:

Ale dzisiaj to już na pewno!

doprawdy??? Ide sprawdzic czy wrzucilas jakies foty ;)

U nas pieknie :-) Cieplo, slonecznie i wakacyjnie, chociaz mam pracy cale mnostwo. Mimo to codziennie pakuje sie do steam room :-) Normalnie uwielbiam. To chyba jakis stan nirvany albo co ;) Uzaleznienie ;) Jutro zaplanowalismy obiad w Kazimierzu :-) Odpoczniemy, a siersci pobiegaja po plazy do woli :-)

Depeszko, co tam u Ciebie? Pracy pewnie cale mnostwo... :cool:

No i słowa dotrzymałam, foty trzasnęłam!

Tylko wrzucić jeszcze nie mogę, bo mi się sieć zbiesiła z upału i ledwie się ciągnie! :bash:

Pracy u nas Amberciu zawsze dostatek, dzisiaj Sołtys własnoręcznie skończył galanty stojak na worki do segregacji śmieci, wziął 3 stare skrzydła okienne, parę desek z resztek podłogowych i stworzył bardzo udatny stojaczek.

Może jutro net trochę ruszy, to bym rano to wszystko hurtem wrzuciła. ;)

Relcia - TAKIE KRZYWE KULASY z powyginanymi paluchami to niby moje??? :o

To była ta baba na materacu obok!!! :cool:

I doszliśmy dzisiaj do 36*C, a jakże.

Efekt był taki, że nawet Dziadki pod wieczór zdecydowali się wleźć do basenu. :D

Dawno tacy zadowoleni nie byli!!! :cool:

fuj nieładnie tak nowożeńcom zle zyczyc:no: jak chcesz się wbic to w maszki się zabaw ;)

drugiej części wypowiedzi nie zrozumiałam :no: ni w ząb:rolleyes:

już im źle nie życzę :p bo na razie nie przeszkadzają mi :) może jak przyjechali z kościoła troszku się przeraziła , bo nic nie słyszałam jeno łup,łup.....i mnie sie rytm serca zaczął przestawiać, ale jak zrobiło sie ciemniej , to zaczął głos solistki dochodzić ...tylko czy ona umie śpiewać :eek: to insza inszość :rolleyes:.....myślałam , że będzie gorzej, bo blisko ......a że ognie były marne, to mi i tak podpadli :wiggle:

Depsia , nie ważne krzywe czy proste :)ważne ,że na wyspy wyjechały w te gorąc :rolleyes:

CAM00181.jpg

100_6722.jpg

Do tego garnek z niegrzejącymi się uszami i parę drobiazgów, jakiś malutki półmisek na jeden pomidorek i takie tam.

Niebieski serwis z wzorem tzw. cebulowym śliczny, typowo bawarskiej nieskazitelnej jakości (ta gładź!), a lustro w drewnianej ramie, ma rozmiar mniej więcej formatu A3.

Za wszystko razem zapłaciłam 55 zł. :cool: