Moose 25.07.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Zazdraszczam basenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.07.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Big Foot:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.07.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Dochtór - no stopa życiowa nam się podniosła to i mała nie jest! W Żarach dzisiaj na szczęście brakło żaru, ale deszczu u nas też brakło... Dobrze, że przynajmniej zakupy fajne udało się zrobić w klamociarni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.07.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 co kupiłaś co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Śpiewaj szybko co??? Ja ostatnio wyniuchałam sobie na śmieciach stoliczek co go zawłaszczyłam na przyłóżkowy i lampę - zwis na taras:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 No... też ciekawam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.07.2013 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 No to postaram się dzisiaj zrobić foty, w ciągu dnia ma być gorąco, to może znajdę chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.07.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 (edytowane) no zapomniałam juz jak deszcz wygląda no aż tu o 14 zaczęło z nieba kap, kap ....tak jak na meteo stało a teraz przyszła burza i se lunęła na ten piękny biały namiot, co to se sąsiedzi rozstawili ,żeby jutro wesele na całą wieś uskutecznić ....tzn nie dla całej wsi :lol2:tylko na całą wieś nocka z głowy , cała wieś sie bawi ....ale to miłe ,że wraca stara tradycja ......... Depsia a Ty to se tyle forsy nagrabiła dla wodociągów wiejskich , bo Ty letnikom wody na upał tyle napuściła ..... trzymej sie przez te następne trzy dni tego basena co byś nam nie wyschła jak ta żaba u mnie ........ ja mam podobno mieć w poniedziałek atrakcje na 37 stopniowym upale czy ja go zamawiałam? mam nadzieję ,że im się prognoza jak zwykle nie sprawdzi ....................ciekawe co by było jakby teraz grzmotneło i powiało tak ,że ten biały namiot by odfrunął załatwili by tak szybko salę ? ................na szczęści burza była spokojna i szybko zwiała na Warszawę depeszowcom pizgnie Edytowane 26 Lipca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.07.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Depsia, gdzie foty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.07.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Depsia, gdzie foty??? Ja tez się podpinam...ale OŚ ma pierszeństwo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Wczoraj mi się jakoś... nie udało... Ale dzisiaj to już na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.07.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Depsia 3mam za słowo! Relcia:rotfl:widzę, że tak "bezinteresownie" to byś nawet nawałnicę przygarnęła:lol2: Wczoraj mi babcia (moja:cool:)powiedziała... pada? dobrze niech pada... na moje buraki na sąsiada siano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.07.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 no widzisz samo życie .....porządek we wsi musi być ....a czy mi się to podobało ? powiem jutro rano alę ognię sę obejrzę na razie cieszę się ,że amerykańcom się przestawiło i teraz na poniedziałek wróżą już 35 stopni a nie 37 przyjemnie sobie herbatkę po angielsku na tarasie wypić przy szumie filtrowanej wody w basenie ...tylko te zas....e muchy ma ktoś coś na muchy na tarasie ? na razie niebo zasnute chmurami , słońce się nie przedziera ...widziałam nogi Depesi , wyjechały na tropikalną wyspę Takiej to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.07.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 fuj nieładnie tak nowożeńcom zle zyczyc:no: jak chcesz się wbic to w maszki się zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Wiecie co .... ja też chciałabym już deszczu chociaż tak przez jedną noc. Gorąc taki, że nawet mnie, potomkinię salamander do domu wygoniło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.07.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Wczoraj mi się jakoś... nie udało... Ale dzisiaj to już na pewno! doprawdy??? Ide sprawdzic czy wrzucilas jakies foty U nas pieknie Cieplo, slonecznie i wakacyjnie, chociaz mam pracy cale mnostwo. Mimo to codziennie pakuje sie do steam room Normalnie uwielbiam. To chyba jakis stan nirvany albo co Uzaleznienie Jutro zaplanowalismy obiad w Kazimierzu Odpoczniemy, a siersci pobiegaja po plazy do woli Depeszko, co tam u Ciebie? Pracy pewnie cale mnostwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 No i słowa dotrzymałam, foty trzasnęłam! Tylko wrzucić jeszcze nie mogę, bo mi się sieć zbiesiła z upału i ledwie się ciągnie! Pracy u nas Amberciu zawsze dostatek, dzisiaj Sołtys własnoręcznie skończył galanty stojak na worki do segregacji śmieci, wziął 3 stare skrzydła okienne, parę desek z resztek podłogowych i stworzył bardzo udatny stojaczek. Może jutro net trochę ruszy, to bym rano to wszystko hurtem wrzuciła. Relcia - TAKIE KRZYWE KULASY z powyginanymi paluchami to niby moje??? To była ta baba na materacu obok!!! I doszliśmy dzisiaj do 36*C, a jakże. Efekt był taki, że nawet Dziadki pod wieczór zdecydowali się wleźć do basenu. Dawno tacy zadowoleni nie byli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.07.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 fuj nieładnie tak nowożeńcom zle zyczyc:no: jak chcesz się wbic to w maszki się zabaw drugiej części wypowiedzi nie zrozumiałam ni w ząb:rolleyes: już im źle nie życzę bo na razie nie przeszkadzają mi może jak przyjechali z kościoła troszku się przeraziła , bo nic nie słyszałam jeno łup,łup.....i mnie sie rytm serca zaczął przestawiać, ale jak zrobiło sie ciemniej , to zaczął głos solistki dochodzić ...tylko czy ona umie śpiewać to insza inszość .....myślałam , że będzie gorzej, bo blisko ......a że ognie były marne, to mi i tak podpadli Depsia , nie ważne krzywe czy proste :)ważne ,że na wyspy wyjechały w te gorąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.07.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Już jest jutro, prawie nie rano nawet już... gdzie zdjęcia:mad: Relcia po co na wyspy jak u nas też gorąco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Do tego garnek z niegrzejącymi się uszami i parę drobiazgów, jakiś malutki półmisek na jeden pomidorek i takie tam. Niebieski serwis z wzorem tzw. cebulowym śliczny, typowo bawarskiej nieskazitelnej jakości (ta gładź!), a lustro w drewnianej ramie, ma rozmiar mniej więcej formatu A3. Za wszystko razem zapłaciłam 55 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts