Arctica 28.07.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 To były zdjęcia:o No były, tulgnęłam się daaaaaaaaaaalej:rolleyes: Śliczny serwisik ,a lustro... hmmm... osobiscie bym go chlapnęła na biało... ecru??? super! też uwilbiam klamociarnie!!!... najlepiej całe hektary:lol: szkoda, że najbliższa sensowna 50 kilosów od nas:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Rany Dochtór, ale Ty cuda masz u siebie!!!! Taki milin to i mi się marzy, jeno nie wiem, czy nie zaprzepaszczę urody jego!!!! Depsia, klamoty to klamoty, sama wiesz jak ja do nich podchodzę ... ale ładne są, nie powiem:D U mnie gorąc, pot mi po tyłku spływa, ale co tam, w końcu lato jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.07.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 o przepraszam:mad:ja pierwsza pochwaliłam te cebulaki .....ja mam tylko dwa idę stąd ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.07.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Noooo Dochtór! Jestem pod wrażeniem! Moja zaraza rośnie, ale kwitnąć to już nie ma ochoty Depsia, chyba Cię już dość wychwalili, to... ja już nie będę. Jeszcze by Ci piana do głowy uderzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.07.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 ida do nas dwie burze, ponoc bardzo niefajne takie wiatrowo-gradowe, az sie boje bo Bialasek sam w domku zostal a on taki strachliwy jak i ja. zawsze razem sie wspieramy by jakos przetrwac grzmoty i blyski. na razie mam info, ze mocno pada we wsi mojej tyle dobrego, byleby bez tej burzy sie obylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.07.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 a u nas jakas masakra, wczoraj bylo 37 stopni i dzis chyba podobnie bo o 6 bylo juz 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.07.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Po Depsiowie też się chyba te burze prześlizgnęły:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.07.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 .... o 6 bylo juz 24 teraz 31, rano poszlauchowane a pomidory i ogórki pogiskanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 No gorąco, choć o niebo lepiej niż wczoraj. W nocy tylko błyski z daleka widzielim, ze dwa razy słabo zagrzmiało i tyle tego. nad ranem jakąś godzinę słabo popadało. Orkisz sięga mi po kolana, większy nie dał rady urosnąć. Pewnie nie będziemy go zbierać, bo nie ma to sensu, całe tegoroczne plony dawno szlag trafił. Dobrze, że dzisiaj słońce za chmurami siedzi, to trochę chłodniejsze powietrze i daje się żyć. Relka - no fakt, że chwaliłaś, ale ja nie skumałam, nawet zastanawiałam się co to za cebulaki... Lusterka nie przemaluję na biało. Wszędzie teraz wszyscy wszystko przemalowują na biało, a ja potrzebuję autentycznych klimatów, nie stylizacji i przeróbek. Lubię prawdziwe. Arctica - no to masz biedę z klamociarniami. U nas w samych Żarach takich często odwiedzanych przeze mnie jest 3, do tego szmateksy i jeszcze klamociarze na rynku, ale tamci to już drogo sobie życzą, nie kupuję u nich, choć mają czasem piękne rzeczy i meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.07.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Namówiłyście mnie na basenik... Tera mam dylematę 3 czy 3,60 zanabyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.07.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Na komary hard killerem opryskalim - znikły! u mnie na .... dwa dni, może za słabe albo za mało namieszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Namówiłyście mnie na basenik... Tera mam dylematę 3 czy 3,60 zanabyć... Im większy, tym lepszy, co do tego nie ma wątpliwości, frajda prawdziwa jest w takim jak mają np. nasi goście, tam to i popływać się po kawałku da. Tak aby się tylko obmoczyć to można taniej sobie prysznic ogrodowy solarny zamontować i będzie tanio i mokro. Kup 3,60 albo większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.07.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Mosiu 366 a jak Cię stać na duży i wodę do niego to i większy tyle ,że polecam intexu bo mocniejszy i na stelażu ....miałam dylemat jak kupowałam , a wybrałam w końcu na stelażu i dobrze :rolleyes:jestem zadowolona, ten dmuchany się rozciąga i obniża a ciągle woda ulatuje przy wchodzeniu ...takie są moje spostrzeżenia ......bez niego dzisiejszy dzień byłby mogiłą cichą i termiczną meldowac jakie kto ma temperatury może konkursik ja mam od północy 39 a od południa 51 a byłam o 11 w mieście no to nie dało się tam chwili wytrzymać a ludzie jak te głupie spacerują , biegają i dzieci mnóstwo i starszych ludzi móstwo ...nierozumne toto ja już przepłynełam 24 baseny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.07.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Relcia ale te swoje:rolleyes: czy olimpijskie??? Depsiu u nas tylko bazary... targi??? W Kutnie i we Włocławku, oba miasta kole 50 kilosów:( Sporo na nich drogo sobie liczących handlarzy ale perełki można wyłuskać. Ostatnio sobie taki trzy-półkowy ni to bareczek ni to stoliczek kupiłam... z szufladką!... calutki drewniany za calutkie 20 zeta:lol: Już mu nawet trzy serwetuńki dorobiłam:p... i przy łóżku swoim zadysponowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.07.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Im większy, tym lepszy, co do tego nie ma wątpliwości, Kup 3,60 albo większy. Mosiu 366 a jak Cię stać na duży i wodę do niego to i większy Wzięłam 4,6x 120... mam nadzieję, że będę zadowolona Wodę mam własną, więc kosztów tyle co prądu pompa zużyje Dzięki za informacje dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.07.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) no moje baseny przepływam Mosia i dobrze zrobiłaś bo ja teraz żałuję ,że nie wzięłam basena w prostokącie , bo ile ja bym dziś takich przepłynęła ...no ale fakt ,że w tym okrągłym całą rodziną robiliśmy dziś bomby i fale jak nad morzem,ba nawet lepiej, bo u nas nie było wszędowłazilskiego piasku godzina 19,30 temp powietrza 32 ....temp wody 31:) DeeePeeeeeSiaaaa! wyłaź z basenu , no chyba ,że tam nie siedzisz , bo u Was dziś chyba znośnie ale się okopuj :jawdrop:nadciągaaaaaaa:eek: normalnie aż strach patrzeć ile wyładowań Edytowane 29 Lipca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.07.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Źle mnie zrozumiałaś... średnica 4,6 a 120 to głębokość... Myśleliśmy o prostokącie ale max głębokość to 90 cm i dlatego będzie okrąglak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.07.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Wy tu sobie gadu-gadu o basenach, a w sprawie spirytu nikt sie nie ustosunkowal http://img117.imageshack.us/img117/6757/obrazichz6.gif Ide sobie ;) BTW w takie dni, to z pracy wychodzic sie nie chce Na zewnatrz 37 a w biurze 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Już się boję. Mam nadzieję, że rano się obudzę i będzie po DESZCZU. I że burze nas ominą, jak dzisiejszej nocy... U nas Wasze temperatury były w sobotę i wczoraj, dzisiaj było lepiej, bo słońce większość dnia za chmurami siedziało, uff. Duszno bardzo, ale lepsze to niż taka spiekota bezlitosna. Słychać dalekie grzmoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.07.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) no to gitara:lol2: będziecie mieli ubaw..... ja wyszłam z niego o 21 i jeszcze bym nie wyszła , bo lampiony se zapaliłam na stelażu i miałam basen podświetlany i z hipciem sobie rowerki ćwiczyłam:bash:ale mnie krwiopijcy na twarz sie rzucili , bo resztę to miałam pod woda no i z bólem musiałam się ewakuować ...że też ich ten ukrop nie wysuszył , nie spalił na popiół Edytowane 29 Lipca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts