DPS 29.07.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Amberciu, przepraszam! Jakoś mi sie zgubiło po drodze... Ze mnie żaden fachowiec, ale wiem, że może być spirytus zbożowy i spirytus z ziemniaków, zdaje się, że ten pierwszy jest lepszy. Troszkę wiedzy może TUTAJ znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.07.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) no nie będę Cie straszyć , bo się sama boję i obserwuję czy nas napadnie lae popatrz jak ona rozciągnieta http://burze.dzis.net/?page=mapa o spirytusach przestudiowałam tyż i moje zdanie takie ,że chłópy się najlepiej na nim znają a tak na powążnie, to z nim pewno jak z wódką ...ceny ma inne,bo firmy się różnie cenią a sam wyrób to pewno zależy z jakiego polmosa ...ja np nie cierpię alkoholi z Józefowa pod Warszawą ...z tamtejszej gorzelni jedzie drożdżami wszystko, a wódki mają smak spirytu .....kiedyś mi smakował Łańcut ....a teraz porzuciłam picie ..... i tylko czerwone wino ...może tam ktoś ma racje żeby kupić małpeczkę do powąchania .....może ze Starogardu , bo jak tam Bruce trafił to muszą dobre pędzić Edytowane 29 Lipca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Może jakoś łagodnie nam się uda, my przy samej granicy preawie, mam nadzieję, że tylko północny koniuszek tych wyładowań dotrze do nas, objawi się rzadko i łagodnie i pójdzie sobie...Póki co pada bardzo spokojny deszcz, grzmoty z bardzo daleka widać.I ja bardzo bym chciała, żeby tak zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.07.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Depesia, to ja kciuki zaciskam za spokój w naturze.Niech się nie wygłupia i mocą piekielną nie epatuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2013 04:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Kciuki skuteczne były bardzo. Mieliśmy fajny deszczyk, do teraz odrobinę popaduje, ale bez żadnych sensacji w pogodzie i ekstremów. Cieszę się ogromnie, a ogród jeszcze bardziej chyba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.07.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 (edytowane) oj to szczęśliwie:yes: jak patrzyłam na tę rozciągniętą burzę , to mnie przerażenie brało ,tyle wyładowań do 1szej sprawdzałam gdzie to idzie a szło na mnie ...w końcu się poddałam , Hrabia powiedział - idź spać , jak burza przyjdzie to ją usłyszysz .......no i cisza do tej pory :Dz czego się niemożebnie cieszę , dużo chmur , wietrzyk :lol2:nareszcie można się przewietrzyć po tej afryce .....ale Dolny Śląsk jednak ucierpiał Edytowane 30 Lipca 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.07.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 u nas bylo strasznie brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 No widziałam w tv na mapie wyładowań, jak pokazali ten kocioł nad Kaszubami, to od razu o Was myślałam, Tarciu. Mam nadzieję, że obeszło się bez większych zniszczeń. Relcia - dobrze, że i u Was się udało bezpiecznie, strach było patrzeć na te prognozy. Ale najważniejsze, że jest dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 No dobrze, bo burzy nie było ale, że nie padało to mnie akurat martwi... bardzo sucho w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ja mam dzisiaj bardzo fajną pogodę, może i bym coś zrobiła wokół domu, ale jakąś godzinę temu tak przylało, że bez kaloszy ni hu hu .... No dobra, wymówki szukam, bo nic mi się nie chce robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.07.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 czy Wy też macie takie wskakujące g.wno z opcją zwin,znowu biją kasę na reklamach:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Nieeee, mam AdBlocka dla Chrome, działa bez pudła. Dochtór, ściągnij z sieci (legalna darmocha) i zainstaluj, święty spokój jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.07.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 mam,ale coś nie działa,muszę sprawdzić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.07.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Depsiu, czy Wy waszą wędzarenkę to budowaliście własnymi, czy fachowcowymi ręcamy?Mam od mojego J. obiecany prezencik na urodzinki w postaci piwniczki ziemnej i obok ma być wędzarenka. Nie wiem jak on się wyrobi na koniec sierpnia, chociaż dół piwniczkowy już wykopany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ja mam dzisiaj bardzo fajną pogodę, może i bym coś zrobiła wokół domu, ale jakąś godzinę temu tak przylało, że bez kaloszy ni hu hu .... No dobra, wymówki szukam, bo nic mi się nie chce robić To przybij pionę!!! Idziemy na drina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.07.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Idziemy na drina??? moga na przyczepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 To przybij pionę!!! Idziemy na drina??? moga na przyczepka Koncepcja słuszna Odzyskałam Autobus więc i Okazja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 przyczepka?... autobus?... my mamy zlenienie totalne i to jest najlepszy powód:rolleyes:... zresztą każdy dobry;) dziś pierwszy wtorek w tym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.07.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 ostatni kieliszek jajcoka stoi przede mną..... ostatni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 ja z nalewką sama nie dam rady:D podzielę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts