jamles 21.05.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 angielski był podstawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jamles, gratulacje dla córci!!!!! A Wy kobiety macie kiedys zamiar zaprzestać tego babrania się w ziemi (ja to z zazdrości piszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.05.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Agduś - a pod tem bzem to masz tę ślizgawicę czy ziemię typu powarzywnego? Pytam, bo zawsze piszą, że lubi ziemię piaszczystą, lekką, a tu - proszę!!! Pod bzem ślizgawica. Nie wiedziałam, że inną lubi. Wkopałam taki dosyć duży, który dostałam od koleżanki. Wyciągnęliśmy go z dużą bryłą też ciężkiej ziemi (bo się nie rozsypywała, tylko trwała w całości) z jej działki. Bez jest biały, szczepiony. Mam zamiar trochę się nim pobawić i zaszczepić mu na wiosnę gałązki fioletowych bzów. patrz agdus moze mojemu za dobrze bylo w czarnej ziemi braza nie wymondrzaj sie my som proste baby ze wsi, potemu takie mondre w tej dziedzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ja tam też prosta baba jestem, chociaż jeszcze nie ze wsi, to się chociaż trochę powymądrzam Ale weterynarz wk....ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.05.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Znaczy się nie przyjechał? A ón się w ogóle zna na koniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.05.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Sęk w tym, że w promieniu 40km tylko on jeden je leczy Ale tak sobie teraz myślę, że przecież każdego weterynarza uczą na studiach robienia zastrzyków różnym zwierzakom, tak więc pogadam z moim psiejskim doktorem, może zgodzi się ze mną tam pojechać. Zorientuję się jeszcze jutro, może ktoś w stajni umie dawac zastrzyki, toż pracują tam ludzie o różnych kwalifikacjach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Froszka, zajefajny kapelusz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Jamles, Ty fest fajno córcia masz! Jeszcze raz gratuluję serdecznie! Bo my to rozszerzony zdawalim, ale tylko 95% mamy. Brazunia, ziemia to najważniejsza sprawa na świecie jest, mówię Ci! Agduś, muszę zakonotować, że chyba bez jednak dobrze sobie radzi w ciężkiej ziemi. Może moim bzom coś takiego podrzucę pod korzeń? Mówię Wam, od ponad tygodnia mój net całkiem się zbiesił, rano jeszcze cokolwiek (z problemami) mogę, począwszy od południa - koniec, brakzasięgu. Chyba pismo wysmaruję do tych oszustów z Orange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Się witam z samego rana Ziemia ważna rzecz - wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No! Bez ziemi to normalnie... gleba!Wpadłam przy okazji sprawdzania ogłoszeń patafialnych (miało być "t"). Spodnie po kolana mam mokre, bo zbieraliśmy kwiatki na sypanie. A miałam nadzieję, że będzie padać i nie pójdziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Ja nie idę Jadę do stajni A dlaczego patafialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.05.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 teraz ogloszenia parafialne mozna znalezc w necie ? sodoma i gomoria panie witam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Co sodoma, co gomoria? Tukej same porządne ludzie są. No, może z wyjątkiem gospodyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Co sodoma, co gomoria? Tukej same porządne ludzie są. No, może z wyjątkiem gospodyni. Uzurpujesz sobie Kochana tę wyjątkowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Cała przyjemność po mojej stronie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 A dlaczego patafialne Bo dla prostaczków. A dlaczego nie w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.05.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Trochę mniej, bo pora zaganiania dziecków do łóżek nadeszła. A jutro do Weroniki wprowadzają się koleżanki. Ile? Na jak długo? Kto to wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.05.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Trochę mniej, bo pora zaganiania dziecków do łóżek nadeszła. A jutro do Weroniki wprowadzają się koleżanki. Ile? Na jak długo? Kto to wie? Nie lubisz niespodzianek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.05.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Trochę mniej, bo pora zaganiania dziecków do łóżek nadeszła. A jutro do Weroniki wprowadzają się koleżanki. Ile? Na jak długo? Kto to wie? Nie lubisz niespodzianek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts