Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agduś - a pod tem bzem to masz tę ślizgawicę czy ziemię typu powarzywnego? :roll: Pytam, bo zawsze piszą, że lubi ziemię piaszczystą, lekką, a tu - proszę!!! :D

Pod bzem ślizgawica. Nie wiedziałam, że inną lubi. Wkopałam taki dosyć duży, który dostałam od koleżanki. Wyciągnęliśmy go z dużą bryłą też ciężkiej ziemi (bo się nie rozsypywała, tylko trwała w całości) z jej działki. Bez jest biały, szczepiony. Mam zamiar trochę się nim pobawić i zaszczepić mu na wiosnę gałązki fioletowych bzów.

patrz agdus :D

moze mojemu za dobrze bylo w czarnej ziemi :o :lol: :lol:

braza nie wymondrzaj sie :evil: :evil:

my som proste baby ze wsi, potemu takie mondre w tej dziedzinie 8) :lol:

Sęk w tym, że w promieniu 40km tylko on jeden je leczy :x

Ale tak sobie teraz myślę, że przecież każdego weterynarza uczą na studiach robienia zastrzyków różnym zwierzakom, tak więc pogadam z moim psiejskim doktorem, może zgodzi się ze mną tam pojechać.

Zorientuję się jeszcze jutro, może ktoś w stajni umie dawac zastrzyki, toż pracują tam ludzie o różnych kwalifikacjach!

Jamles, Ty fest fajno córcia masz! :D

Jeszcze raz gratuluję serdecznie!

Bo my to rozszerzony zdawalim, ale tylko 95% mamy. :oops: :roll: :D

Brazunia, ziemia to najważniejsza sprawa na świecie jest, mówię Ci! 8)

Agduś, muszę zakonotować, że chyba bez jednak dobrze sobie radzi w ciężkiej ziemi. :D

Może moim bzom coś takiego podrzucę pod korzeń? :roll:

Mówię Wam, od ponad tygodnia mój net całkiem się zbiesił, rano jeszcze cokolwiek (z problemami) mogę, począwszy od południa - koniec, brakzasięgu. Chyba pismo wysmaruję do tych oszustów z Orange. :evil: