TAR 02.08.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 a ja mam klime i wiecznie zawalone gardlo, uszy i zatoki a brzmie jak przepity alkoholik 2 godzinki temu wrocilam z klimatyzowanej roboty i czuje jak z zatok mi się rozpuszcza i spływa. bleeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.08.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Niektórzy to mają szczęście z tą klimą. ... ... spróbuj nie mieć na Florydzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2013 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Nie spróbuję, co to to nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.08.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 U nas przyjemnie, tak około 28 stopni.I niech tak zostanie, ani mniej ani więcej, jest w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Pootwierane? W dzień zamknij okna i je zasłoń czymś, wietrz nocą. Będzie chłodniej Mądrego to i dobrze posłuchać Sprawdza się u mnie ten patent drugi sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.08.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 to ja się zmywam ...opowiadam głupoty ?. pewnie intelektualnie nie dorównuję .....sorry, nie będę już narażać kontakt z niemądrym intelektu w to nie mieszaj. Jesli widzisz powod aby tracic czas na zmywanie, to ok. W koncu ludzie maja rozne sposoby na spedzanie wolnego czasu. Phiii ... nic mi do tego :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Ambercia - bez złośliwości mi tu proszę, Relek jest dla mnie wazna. Nie widzę najmniejszego powodu, aby twierdzić, że ktoś, kto zmywa ręcznie jest głupszy czy opowiada głupoty. Raczej powód do szacunku dla kogoś, kto bardzo dba o swój dom i domowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Ja też zmywam w łapkach na co dzień. Zmywara jest, a jakże, tyle, że nas dwoje tylko, więc ciężko ją załadować do pełna. Używam, gdy goście napadają dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.08.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) U nas przyjemnie, tak około 28 stopni. I niech tak zostanie, ani mniej ani więcej, jest w sam raz. ... u mnie również całkiem przyjemnie (31) ... może zostać do wieczora http://www.weather.com/weather/today/Palm+Coast+FL+32137:4:US Ja też zmywam w łapkach na co dzień. Zmywara jest, a jakże, tyle, że nas dwoje tylko, więc ciężko ją załadować do pełna. Używam, gdy goście napadają dom. ... w domu (prócz najazdów - weekend) zmywamy tylko i wyłącznie ręcznie Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez Chef Paul był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2013 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Ha! U nas też w sumie całkiem przyjemnie, rano popadało przyzwoicie :D a i teraz odrobinkę dopadało, so I'm happy! Okno otwarte szeroko, chłodniejsze powietrze zawiewa, goście tacy fajni są znowu - żyć, nie umierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.08.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Jakie życ, jakie żyć. Ja jutro do pracy po 3 tygodniach byczenia się idę. Podobno najwięcej zawałów jest pierwszego dnia po urlopie... Dobrze, że w tym tygodniu do spółki już poszłam, to może szok nie będzie taki ostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 A propos zmywania... właśnie pozmywałam po kolacji z lodów na melonie, porzeczkach, jerzynach i brzoskwiniach jedzonej pod chmurką w temperaturze +32 Chlebek w piekarniku, a na kuchni gotuje się 10-litrowy gar z wodą na podpiwek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Nasz chlebek też w piekarniku, ale dopiero rośnie, piekarnik włączymy rano. Ewa - pozostaję w nadziei, że jednak nie dostaniesz tego zawału jakiegoś, byłoby szkoda. Najlepszego wirtualnego lekarza byśmy postradali! Absolutnie nie można do tego dopuścić, więc koniecznie jakiś magnez z potasem zażyj rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Depsia, Wy chlebek pieczecie na zakwasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 podrzuccie jakies przepisy na pyszne chlebki co to zawsze wychodza ja zawsze robie wieloziarnisty wg tego przepisu http://www.mojewypieki.com/przepis/chleb-wieloziarnisty ale na drozdzach jest bo nigdy mi sie nie udalo wyhodowac dobrego zakwasu ale cos mi sie wydaje ze tym razem sie udalo bo ciepelko na dworze dobrze dziala na zakwas wiec czekam na dobre przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.08.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ... tylko i wyłącznie ręcznie czyli ..... Ludwiku do garów, znaczy się na zmywak u mnie cieplej niż na Florydzie, trochę w nocy pokropiło i sie pobłyskało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Depsia, Wy chlebek pieczecie na zakwasie ? Li i jedynie, kochana, drożdże w chlebku są fe. podrzuccie jakies przepisy na pyszne chlebki co to zawsze wychodza ja zawsze robie wieloziarnisty wg tego przepisu http://www.mojewypieki.com/przepis/chleb-wieloziarnisty ale na drozdzach jest bo nigdy mi sie nie udalo wyhodowac dobrego zakwasu ale cos mi sie wydaje ze tym razem sie udalo bo ciepelko na dworze dobrze dziala na zakwas wiec czekam na dobre przepisy Ja piekę wg TEGO PRZEPISU, sama go wypracowałam, sprawdza się, co potwierdzą Ewa i Jejtek, bo też tak pieką. czyli ..... Ludwiku do garów, znaczy się na zmywak u mnie cieplej niż na Florydzie, trochę w nocy pokropiło i sie pobłyskało U nas chyba tak jak na Florydzie, dzisiaj lajtowo, bo tylko jakieś 30*C, a na dodatek więcej chmurek niż palącego słońca, więc spokojnie da się żyć. Wczoraj nam galancie popadało! Burza nas nie ruszyła, poszła sobie gdzie indziej. Chwasty rosną w warzywniku jak najęte! Ale i cukinie już rosną jak najęte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 No paczta Państwo, u mnie też jak na Florydzie, coraz bliżej nam do tej Hameryki Dzisiaj lajcik, da się posiedzieć na tarasie!!! Może i drożdże są be, ale jak mam ochotę na swój chleb to i taki z drożdżami dobry:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Kochana - się wie, że żaden sklepowy szajs nie dorówna domowemu chlebkowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.08.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Nie mam zakwasu niestety . Zabawne bo mam 2 dzieże do chleba. Z jednej swego czasu korzystał Pasqal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts