Arnika 05.08.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 DPSia.. i u Ciebie ślad zostawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.08.2013 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 czyli ..... Ludwiku do garów, znaczy się na zmywak u mnie cieplej niż na Florydzie, trochę w nocy pokropiło i sie pobłyskało ... przeca napisałem zmywamy ... tzn Ciemiężycielka zmywa a ja znoszę ze stołów (no i żeby nie było: czasami zmywam kieliszki i swój kubek do kawy) ps - na Florydzie to tylko latem powyżej 30-tu ... później już tylko cały czas 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Depesiu z tego przepisu pieklam wyszedl super, probowalas troche mieszac z makami tzn zamienic zwykla na razowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.08.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 ja mieszam, daję żytnią razową, zwykłą razową, dokładam otręby, ziarna różne, orkiszową i co tam mam pod ręką. Zawsze wychodzi... lepiej lub gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.08.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (...)ps - na Florydzie to tylko latem powyżej 30-tu ... później już tylko cały czas 25 Szefo, to korzystaj z tego ciepła póki możesz, póki trwa Markoto, też lubię mieszać . U mnie +otręby, czasem płatki owsiane, duużo ziół, siemię lniane, słonecznik, rodzynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Pewnie, że można mieszać, tylko nie przesadź z ilością, żeby chleb nie był zbyt ciężki. Cieszę się, że wyszedł i że smakowało! U nas już upał paskudny, bleee!!! Dobrze, że ostatnio nam popadało, może rośliny jakoś to piekło przeżyją. Ja chyba zaraz idę do basenu, najlepsze miejsce teraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 no wlasnie ja lubie chleby ciezkie i ziarniste tylko nie wiem czy zakwas ruszy takie ciasto czy znowu wyjdzie gniot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.08.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 a jak fajnie siemię strzela pod zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jak przesadzisz z ilością ziarenek, to zawsze chleb będzie ciężki, niezależnie od tego czy drożdżowy, czy na zakwasie. Na to nie ma mocnych. Fakt, też bardzo lubię, jak siemię mi chrupie w zębach. Uff, dzień za nami, pozostaje mieć nadzieje, że paskudne burze nas ominą i trafi się sam deszcz. Kurde, ja to jednak mam fajną pracę z tym agro! Teraz znowu taaacy ciekawi goście są, tacy interesujący! W kuchennych sprawach jedni z najlepszych w PL. Dostarczają przyprawy, sosy, dipy i inne różności do sklepów i restauracji. Ależ mają wiedzę o tym! O, STĄD są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 fajnie masz... a chociaż jakieś stwory morskie przytachali ze sobą Ty chociaż masz szanse na deszcz, czy z burzą czy bez... mi pozostaje ponarzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja póki co nie narzekam, bo ostatnio popadało, orkisz i tak czysta beznadzieja, to co mu pomoże...? Chyba tylko mnie ulży, ale nie będę, i tak bez sensu. Na razie cieszymy się, że zrobiło się bardziej wilgotno, może dzięki temu jednak będą grzybki jesienią, na co bardzo liczymy. Pomidorki zaczęły dojrzewać. Przepyszne, fantastyczne, pachnące i wygrzane na słońcu, czerwone i słodkie. Uwielbiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.08.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 grzyyyyyyyyyyyyyybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.08.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Grzybków brak:mad: To tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2013 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Na razie i u nas grzybków brak absolutny, ale... mamy nadzieję na jesień! Wczoraj była burza, ale nie zrobiła nam szkód, za to podlało znowu uczciwie, więc cieszymy się. Faaaajnie! Raniuśko mgła jak cholera, na 100 m nic nie widać. A teraz spokojne zachmurzone niebo, bardzo fajna temperatura koło 20*C. Najlepiej, jakby tak zostało na cały dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 DPS zazdraszczam:cool: Ja w pracy przy 3 wentylatorach, opuszczonych roletach i wodzie z miętą i limonką ledwo żyje...no dobra staram się pracować Gorąco pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 ...no dobra staram się pracować ... szanuj pracę do emerytury daleko, mam do oddania 9 stopni powyżej dwudziestki i dam komuś robotę ..... na szlauchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Wypchaj się z taką propozycją U mnie pomimo deszczu nocnego znowu gorąco się robi ... jakoś przetrwamy! W ogrodzie nie robię nic za gorąco, więc bez wyrzutów sumienia siedzę w domku i wizualizuje mojej ukochanej Sąsiadce pomieszczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 U nas już dobrze ponad 30 i NIC nie padało!!! Buuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Miła temperatura nam się dzisiaj utrzymała, mimo że słońce sie pokazało, to jest fajne komfortowe chyba 26*C, więc super! Podlane też jest z góry, więc jest dobrze, oby tak zostało. Moja trawa cytrynowa w donicy wyrosła taaaaaka wielka! Muszę ściąć i wysuszyć, tylko czy ktoś wie, czy ona mi jakoś potem odrośnie? Chyba najpierw zetnę tylko trochę, a potem zobaczę, czy odrasta. I znowu chce mi się spać, kurde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.08.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 a u nas powyzej 30 na bank, obstawiam 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts