DPS 09.08.2013 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 U nas dzisiaj żyć nie umierać, do tej pory było pochmurno i 24*C, teraz się spokojny deszcz rozpadał i nadal przyjemne ciepło. Oby u każdego tak to, co mu akuratnie trzeba... Jamles - na pierogi ruskie reflektujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 ja chcem jaaaaaaaaaaaaaa i pierogów i deszczu chociaż burza była popadało trochę ale mogłoby jeszcze całą nockę równo spokojnie popadać żeby ziemia dobrze naciągła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Wusia, to trzymam kciuki, żeby dopadało, oby się udało! Po pierogi trza się zgłosić osobiście - zapraszam, byłabym szczęśliwa jak na wygranym konkursie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 W ramach uspokajania skołatanych upałem nerwów przypominam sobie moje niegdysiejsze spotkania trzeciego stopnia z temperaturą. Kilka razy zaliczyłam powyżej +50 w cieniu i +35 o północy, tyle że klimat był suchy, a u nas wilgoć dlatego trudniej znieść. a przede wszystkim przy takich spotkaniach nie musiałam pracować... w pokoju klima, przed oknem basen i pełen luz. Tak to mi 50 nie przeszkadza. A jak w perspektywie dostanie się do pracy w metalowej nagrzanej puszce a po pracy 2 godziny podlewania i brak basenu - to mi się nie podoba. Burza była. Oj, ledwie do domu dojechałam, widoczność na pół metra, pod "kilem" woda do podłogi a z góry pioruny walą. fajnie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 No ale przynajmniej masz podlane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Nio, u nas tez wreszcie polało. Całą noc tęgie brze chodziły naokoło, ale nas oszczędziło. Tylko podlało, chociaż mogłoby jeszcze cały dzień dziś podlewać. Wszystko wsiąkło i śladu nie ma. EZS, ja w takich temperaturach niestety klimy nie miałam, za to sporo obowiązków. 2 razy np. spędziłam po ponad 16 godzin z jednym przystankiem w autobusie też bez klimatyzacji. Ale za to zostało mi masę wrażeń i wspaniałych wspomnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 DPS-ia dolało oj dolało;) w nocy przylazła kolejna burza i jak o trzeciej nad ranem zrobiło łubudu nad chałupą to myślałam że mi dachówki z dachu spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 No masz się, teraz burze znowu... U nas wieczorem zagrzmiało, ale niegroźnie, poszło bokiem, jak zazwyczaj u nas bywa. Podlało i jest skutek! Własnie Sołtys był mi pokazać śliczne prawdziwki, co pani gościowa je znalazła! Wusia - kiedy będziesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Zbiera się u mnie na ten deszcz juz od trzech dni co najmniej i psińco! Ale fajnie jest, wiaterek i słoneczko - można wytrzymać. Uwielbiam popołudniowe spanko i gdy tylko mogę uskuteczniam .... chyba właśnie się przymierzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2013 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Przynieśli fajne prawdziweczki młode z lasu, kilka sztuk. Jakby upały nie wróciły, to już byłyby grzybki, ale teraz mówią na długoterminowej, że jeszcze wróóóócąąąą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.08.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 DPS-ia normalnie wczoraj i dzisiaj mówiliśmy o Was;) mąż Wiolci wymyślił najazd totalny w sensie ładujem się na traffica hurtem i do Was:lol2: jak tylko będą grzybki to się objawiem:hug: już dzisiaj Piotruś pytał czy pojedziemy do Was i chociaż na 2-3 dni ale się przywleczemy pooddawać się błogiemu lenistwu, nałapać "bezpośpiechu", zebrać grzybków no i na kawusię Sołtysa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.08.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Pozdrowienia zostawiam Tobie Depesia, Sołtysowi i gościom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2013 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dziękuję, Tolu! Wusia - cieszę się BARDZO, BARDZO!!! :D Zrobimy pieczonki, dobra??? I do lasu pójdziemy i w ogóle! Przyjedź na troszkę dłużej, to do klamociarni zdążymy zajrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Zdołałam znaleźć trochę kurek, kolejna porcja na zimę zamrożona. Jednak jeśli tak dalej pójdzie, to krokiety i pierogi trzeba będzie robić z kapustą i kurkami.Będą te grzyby w końcu, czy nie mają zamiaru być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.08.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 U mnie grzybów niet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam się powyjazdowo:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.08.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Już grzyby:o Chiba jeszcze mają czas:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.08.2013 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 i znowu mnie zrobili w konia z tymi perseidami :bash:100 to ja się nie doliczyłam ...ba nawet 20 stu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.08.2013 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 czekałaś na wschód słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.08.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 i znowu mnie zrobili w konia z tymi perseidami :bash:100 to ja się nie doliczyłam ...ba nawet 20 stu ja cztery!!!! zobaczyłam i .... usnęłam na leżaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts