TAR 15.08.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 ja nie mam czym oddychać alez za to mam na czym usiasc:rotfl:normalnie dżejloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Noo Ty nie masz czym oddychać.. a co .. po drodze wklęsło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 No nie, znowu o figurach gadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Nie ma sprawiedliwości.. Choć może... jak Ty na papierosach i kawie to nic dziwnego, że nie masz z czego się odchudzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.08.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 a ja nie lubię wieszaków na sukienki:lol2: mój ślubny też nie lubi. Ale jeżeli nawet on zaczyna napomykać, ze powinnam troszkę schudnąć, to znaczy, że bezwzględnie czas przejść na dietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.08.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 A mój mi zawsze powtarza, że jestem śliczna i powabna... 10 kilo w te czy wewte nie zauważa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 To tylko Go kołderką przykryc i pilnować, żeby się nie przeziębił Nie tylko kawa i papieroski, jadam nawet, dość często i potrafię bardzo dużo!!!! Ale ja nerwus jestem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.08.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Fakt, z nas trzech jedyna jadłaś kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Oj tak, tak, nie jest łatwo schuść. Ale co tam schuść, ja nie mogę ostatnio z niczym zdążyć, tyły mam w robocie, latam i nie ogarniam... Dzisiaj zrobiłam cztery tury prania i wysuszyłam oraz poskładałam, zrobiłam zakupy na targu w Lubsku, oczywiście normalnie podałam posiłki dla gości i posprzątałam potem. No i skończył mi się dzień! I naprawdę nie siedziałam i nie guzdrałam się! Ech, chyba się zaczęłam starzeć... Tylko nie wiem pod jaki adres skargę na to wysmarować. Aha, Ewa - moja dietetyczka nie pozwala mi odstawić chleba, mówi, że to ważne, żeby jeść, ale jedną kromkę, najlepiej razowego, z serkiem zamiast masła na śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 biedna DPS-ia też tak mam że mnie własny odwłok nie może dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.08.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 różne są teorie. Ja jem chleb z oliwą, zawsze to jakieś resztki do hmm wydalenia Ale chleb jest dość kaloryczny więc trzeba o tym pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Kaloryczny, czy nie, ale bez chlebka to ja jedynie kiełbaskę lubię Kolację musiałam jeść, jakoś trzeba nadrobić braki z całęgo dnia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.08.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 ostatnie doniesienia są takie , że powinno się jeść chleb pełnoziarnisty, tylko raz dziennie i to na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 16.08.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 o jaki fajny temacik. Ostatnio moja kochana druga polowa stwierdziła, że chyba powinienem trochę schudnąć. No i teraz mocno się zastanawiam, tak czy nie? No bo jak Ja będę wyglądał. Każdy facet powinien mieć troszkę brzuszka, prawda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2013 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Raczej troszkę mięśni. Relek - dokładnie w taki sposób każe mi postępoiwać moja dietetyczka, toteż nie jestem pozbawiona radości korzystania z chlebka. Brazunia - Ty jesteś chudzielec zasadniczy, to możesz, a nawet powinnaś jeść duuuużo chlebka! Chyba zawieziemy dziś gości do Spreewaldu, lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.08.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 oj,to się spóźniłam:)Miłej wycieczki,a ja chciałam zapytać jak to sie pasteryzuje w piekarniku.Proszę,może mi ktoś podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2013 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Dziewczyny mówiły, że 120*C i 20 minut, wstawiasz do nagrzanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.08.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Buziak w podzięce:)Zapamiętam:)Rano robiłam sok malinowy,chciałam sobie uprościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.08.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 To tylko Go kołderką przykryc i pilnować, żeby się nie przeziębił toć przykrywam ale gadzina wyłazi... gorunco podobno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 A używa Która sokownika do szybkiego robienia soków? Ja sobie bardzo cenię tego gara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts